Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam hogy itt voltál nem messze tőlem És mit fogsz venni helyette?Mit szerettél a TL-be és mit nem?
Köszönöm! Kb 1 hónapig. Már a legelején jelentkezett az úriember, csak sajnos nem tudtam neki hamarabb megmutatni. A motor BAZ megyében volt én meg Pesten dolgozok, kicsit nehéz volt összeegyeztetni.
Gratulalok meddig hirdetted a mocid?
Ma vitték el a meghirdetett áron....
Ma kijött velem szembe piros TLS-el dobogókőnél?
Akkor ha elkopik a tokico, akkor brembo szinter nézek bele. Köszi!
Duke egy érzéki csalódás :D Alul tényleg elég kartépősen tud megindulni, de TL alattomosabban megy fordulaton, legalábbis az eddigi motorozások mindig ezt mutatták
Luká jól mondta. A Ferodo ST eszegeti a tárcsát, a Brembo sinter-nél ezt nem vettem észre. A gyári meg sajnos elég gyengén teljesített.
Most mentem az 1ik cimbim GSXR-ével, ebben Goldfren betétek vannak. Hát amikor megálltunk, azt kérdeztem a cimbitől, h Úr Isten, te evvel a motorral hogy mersz közlekedni?
A Superduke(halálmotor) teljesen más tészta. Az olyan mint egy nyers mint egy traktor.
TLS-eknél az alacsony fordulati működést, meg a városi használatot, javíthatod kicsit, elől egy 16-os lánckerékkel.
Sztem egy JÓ TLS, többet ér mint egy VTR1000F.
Persze van a TLS-nek is típusbetegsége, nem is 1, de orvosolható, meg odafigyelést igényel.
1000f az gyönge, meg pici. Haveromnak duke-ja van. Alul tényleg rohadt darabos. TL jobb, de azért nem egy sor négyes, szóval 3000 alatt nem jo használni. Fékhe, futóműve, gyárilag rosszabb a duke-nl, ellenben jobban megy, főleg 160-tól érződik az idom előnye. Próbálj ki egyet :D nekem jobban tetszett, ezért os vettem...
Szép estét mindenkinek!
Gondolom nem én vagyok az első "zseni" aki hasonló kérdéssel jön ide, de azért mégis... Gondolkozom egy TLS vásárlásán, de nem igazán van tapasztalatom a V2-es motorokkal. Mentem már KTM super duke 990-el de az nem tetszett. Kis fordulaton gyakorlatilag nem lehet vele menni mert rángat stb. A TL is ilyen? Mire figyeljek vásárláskor? Nem tudom ez szentségtörésnek számít e itt (Ha igen előre is elnézést mindenkitől.) de még egy kiszemelt van, egy Honda VTR 1000 F. Erről esetleg vélemény?
Előre is köszönök minden választ és infót.
Köszönöm
Mégiscsak van valami NÉZDCSAK!Igaz debrecenbe de na

http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...
Most vittek el egyet 400 ért orosházán és sárga is vóóót mingyáá irom az emailt
ááá van nekem is csak van 1 kis cink vele és kéne még 1 tl es aki tudna segíteni rajtam. Láttam én is, fáj is a szívem rendesen:csaba1118@freemail.hu kérdezz bátran.
Szia Csabi!Eladót keresel?Mert az enyiméé eladó Add már meg légyszi az email cimedet mert,láttam eladó a volt mocid és arrol szeretnék kérdezni!
Sziasztok nincs valaki vagy nem tudtok valakinek egy tl1000-r je Gyula- Békéscsaba környékén lehetőleg sárga?
Segítségeteket előre is köszönöm.
És kurva jól fog, összehasonlíthatatlanul jobb mint ami benne volt eddig. És asszem ebc volt benne. most meg brembo szinteres.
Jaja..
igen az gyorsan fogy....
Én az EBC-t is szeretem abból is a félszintereset de Oszi a brembora esküszik és ha jó áron lehet szerezni akkor az kell bele mert azért az mégis csak brembo...
Nekem sima ferrodo volt a régi nyergekben...
Ez a Ferodo HH ez elég jó kis betét ezt oszi is igazolja csak kicsit eszi a tárcsát.
De ezt a tárcsát nem tudja úgy enni mert a tárcsa leborotválja...
Ferodoban nem tetszett, hogy minden motorozás után fekete volt a felni úgy kopott. Gyári tociconál nem lesz koszos, de Oszi szerint nem is fog a legjobban :(
félszintereset de hogy melyik márkát arra már nem emlékszem pontosan de azt hiszem ferodot vagy ebc-t

Nem olyan durván nem azt mondom de majd talin ha végig simítod olyan mint a porotva a bemarásoknál!
Cserébe sose fog megégni a betéted mert lekapja egyből
Hamarabb az mit jelent? Milyen betétet raktál hozzá?