Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát figyelj, Dávid mondott olyat, hogy ismer arra felé jó utakat szerintem azt érdemes lenne megnézni, kalandnak is jó, meg mint ahogy írtam csapatépítőnek is jó lenne. Nebassz! Nekem 600 volt az egynapi leghosszabb, de én még mentem volna. Nem olyan vészes az, főleg ha jó csapattal vagy, szép helyeken, csak úgy repül az idő meg szaladnak a km-ek.
Szlovákia eléggé tág fogalom 4-500km attyaúristen 320volt a rekord egy nap alatt..
Olyan jutott még eszembe, hogy Velencén Dávid tett egy könnyelmű kijelentést, mégpedig egy általa összeállított Szlovákiai kiruccanásról. Remélem Ő is olvassa majd ezt a hozzászólást, mert szerintem az egy jó csapatépítő gurulás lehetne. Gyöngyös találkahely, vmikor délelőtt, átgurulnánk Tóthékhoz, ott meg elfogyasztunk vmi sztrapacskás kaját, keringőzünk egyet nálunk és mindenki hazagurul. Szerintem ez, nyilván kiindulási ponttól is függ, de 400-500 km-ből össze lehetne hozni, így ez egy szezonnyitó közös TL gurulás lehetne. Csak egy ötlet!
Hidd el hamar ki lehet lőni azt a két tankot :D Nem is tudom nekem 100km után is villant már ki, bár 200 alatt nemigen volt a mutató
Tavasszal én szeretnék lemenni a balatonhoz akkor amikor még nem sülök bele a bőrruhába! Esetleg lakik arrafelé TL-es?
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Én simán elmegyek hosszabb távra is szerintem egy olyan helyet kellene kitalálni ami nagyjából egyforma távolságra van! :) Elősször is az lenne a legnagyobb kérdés h kik is jönnének el! Egy lista kellene... Aztán jöhet az egyezkedés! :) Remélhetőleg lesz majd egy olyan hely ahová eljön mindenki és nem kell 2 tankot kilőni mire odaér! Tőlem BP 60 km simán feltudok menni!
Szép Masina, Grat! Szerintem te sem fogod megbánni, szerethetőek a TL-ek!
jaja, bár erről még korai beszélni
Támogatom, jó ötlet. Mondjuk áprilisra lehetne tervezni, akkorra már tuti nem lőnénk mellé az időjárással. A gond az az lesz, hogy nagyon messze vagyunk egymástól. (Győr, Jászság, Bp....) Nehéz lesz, vkinek nagyobb ráfordítást igényel. De az ötlet és a felvetés jó!
Szép masina. Szerintem lehetne valami 1 napos gurulást szervezni ha bejön a jóidő
Tavasszal lesz valami TL találkozó! Szivesen megismerkednék a tagokkal! :) Páron összejönnénk zengene minden!
Szerintem csinos ! :) Én beleszerettem az már biztos! :D
Ezeket a képeket találtam! Remélem tetszik!
Végigolvasni és vidulni link
Gratulálok! Ha tudsz felrakni, a képekre kíváncsiak vagyunk ! :D
grat!
Képet,videót szívesen megnéznék róla
Sziasztok! TL Fanok! :)
Tegnap sikerült vásárolnom egy gönyörű TL 1000 R-t!

Remelem sok szép élményt fog majd okozni nekem!
Amit tudni kell a mociról : Full Acra Titánium rendszer,sport légszűrő,fém fékcsövek,polír felnik,kék bubis plexi,kék lábtartó, 22.000 original km! :)
Tegnap beröffentettem hazahozatal után ez a hang..... ÁÁÁÁÁ
Hamar meg lehet szokni. A hátulját azért figyeld, hogy milyen, néha tud pumpálni, amúgy meg hamar megszokható a kicsike :D Mindig vegyél rá jóféle sportgumit, mondjuk Dunlop, Pirellit. Kell a tapadás :D
Úgy érzem kellett a Gixeren az az 5 év hogy most áttüljek erre! Oda kell rá figyelni azt észrevettem ez alatt a kis próbakör alatt is de akkor is nagyon tetszik!
Nekem zsibbadás volt egy ideig annyira markoltam azt a kormányt :D csak vigyázz, tud meglepetést okozni.
Szerintem nálam ez a kézremegég még jo pár motorozás után is jelentkezni fog! Szoknom kell a motort az biztos!
Gratulálok! Első próba után én is nagy vigyorral száltam le :D:D meg remegő kézzel :D
Igazábol az a brutális nyomaték lepett meg! Csaknem a volt Gixerem knyomatékának a kétszerese!
Gondolom furcsa lehetett a 600-as gsxr után. Nem igényli annyira a forgatást.
Még bent van a kereskedésbe! Feb 10 én hozom el! Nagyon szar itt az idő plusz rengeteget dolgozom! Ott meg fűtött helyen van! De legalább már megvan igaz nem nagyon tudom felfogni! Ki tudnék ugrani a bőrömböl plusz igy még soha nem vártam a jó időt!
Plusz szeretném megköszönni hogy segìtettetek!
Jah és természetesen mielőtt megvettem kipróbáltam , hát a zord időnek köszönhezően lightos karika volt de majd lef.stam a bokámat!