Igen ez tök jól néz ki a GSR-n vagy a mi tök ez, de nálam nagyon fent vannak a dobok, elég spec. Ha megnézel egy TLR hátulról, látod, hogy fent és oldalt az idom síkjától kijjebb vannak a dobok, így egy kiscit bonyolódik a szitu. Egyébként két hét múlva viszem lakatoshoz, meglássuk. De azért köszke.
Mindenképpen kipróbálom de most esik a hó! Ráültem és elindítottam a hideg ràzott ! A menyasszonyomat is elvittem magammal a kereskedésbe és őt is egyből megfertőzte a motor!
A Tl egy olyan motor amibe bele kell/ meg lehet is szeretni. Előtte probáltam 1-2 motort, de a TL olyan volt, hogy probakör után kellett és kész :D ha buritották még nem baj. Nézd meg hogy van összerakva, meg ha tudsz vele menni, Engedd el akormányt, annak nyil egyenesen kell futnia. Jó esetben, 250-nél sem szitálhat, ott is stabil, ha nem, azbaj...akkor felejtős.
Akkor ne gondolkodj rajta, ezt már te rég eldöntötted szerintem. Csak a megerősítés kellett, de ilyen ügyben jó helyre jöttél. Itt sokan szeretjük a Tl-t. Nem jársz vele rosszul hidd el. Furcsa lesz, de nagyon szerethető.
Voltam ma a Redbaronba! Megnéztem a motort és hát igazatok volt! Egyszer tuti le volt fektetve mert a fejidomon látszik hogy javítva volt ( ha ugy esik rá a fény lehet rajta látni hogy egy ponton hullámos)! Az oldal idomokan semmi sérülés! Megnéztem a blokkot és hideg volt már amennyire egy üzletben hideg lehet, simán elindult! A rossz idő miatt nem tudtam kipróbálni sajnos! Megmondom öszintén beleszerettem! Ha minden jól megy jövőhéten az enyém lesz!
Nekem ilyen van! http://www.motorline.hu/ruhaza...
Ha meg van pakolva nem egyszerű kilátni mögűle! Nagyon erős anyagbol van! Ha nem huzod rá a vízállo borítást akkor is nagyon nehezen ázik átt! Csak ajánlani tudom!
Ja! Urak! Mi volt a másik időpont amit beszéltünk? Nekem aug. 8-án lesz egy meghívásom nagyon jó barátom lagzijába, így nekem az a hétvége nem jó, vagy csak a szombati nap, ha nektek más nem jó.
http://www.advrider.co.za/imag...
Jól szól :D
Van egy alapmérete amit tudsz egy zippzáz kinyitásával bővíteni.
Tartót kell csinálnod ha nem akarod hogy belógjon mint a szar illetve hogy ne karcolásza össze az idomot.
Az enyém nagyon jól szuperál annyi hogy csinálok neki talpat mert ha nagyon megtömöm akkor nagyon terheli a pántokat
Aztán alkudjál belőle rendesen
Az enyémek 31 literesek teljes kitágítás után és a képeken is teljesen ki van nyitva.
.
Ha meg van pakolva nem egyszerű kilátni mögűle! Nagyon erős anyagbol van! Ha nem huzod rá a vízállo borítást akkor is nagyon nehezen ázik átt! Csak ajánlani tudom!