Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez tök jól néz ki a GSR-n vagy a mi tök ez, de nálam nagyon fent vannak a dobok, elég spec. Ha megnézel egy TLR hátulról, látod, hogy fent és oldalt az idom síkjától kijjebb vannak a dobok, így egy kiscit bonyolódik a szitu. Egyébként két hét múlva viszem lakatoshoz, meglássuk. De azért köszke.
Ez egészen jó kinézetű tartó, hátha jó ötletnek:

http://www.advrider.co.za/imag...
Szerintem beruházok egy ilyenre tavasszal. Lehet a tanktáska zavarna a vezetésben, nem tudom... nem próbáltam még sosem.
Sajna ha ide normális minőségű videot raksz fel, akkor azt is lebutítja az oldal :( Én is csak lestem mennyire visszavett a videom minőségén.

Jól szól :D
a szííívem szakad meg....
Megnéztem. Éjféli hangversenyre Balcsi parton nevezel?
adatlapomon lesz ha minden igaz :)
Háj! mutatok én is egy kis videót a motorról, nem a legjobb minőség de remélem élvezhető, majd késöbb teszek fel róla jobbat :)
nem!
Van egy alapmérete amit tudsz egy zippzáz kinyitásával bővíteni.

Tartót kell csinálnod ha nem akarod hogy belógjon mint a szar illetve hogy ne karcolásza össze az idomot.

Az enyém nagyon jól szuperál annyi hogy csinálok neki talpat mert ha nagyon megtömöm akkor nagyon terheli a pántokat
Szoval, ha nem pakolom tele, kisebbre összecsomagolható? Tartót mindenképp kell csinálnom neki igaz?
Nagy peches lett a mai havazással.
Mindenképpen kipróbálom de most esik a hó! Ráültem és elindítottam a hideg ràzott ! A menyasszonyomat is elvittem magammal a kereskedésbe és őt is egyből megfertőzte a motor!
A Tl egy olyan motor amibe bele kell/ meg lehet is szeretni. Előtte probáltam 1-2 motort, de a TL olyan volt, hogy probakör után kellett és kész :D ha buritották még nem baj. Nézd meg hogy van összerakva, meg ha tudsz vele menni, Engedd el akormányt, annak nyil egyenesen kell futnia. Jó esetben, 250-nél sem szitálhat, ott is stabil, ha nem, azbaj...akkor felejtős.
Akkor ne gondolkodj rajta, ezt már te rég eldöntötted szerintem. Csak a megerősítés kellett, de ilyen ügyben jó helyre jöttél. Itt sokan szeretjük a Tl-t. Nem jársz vele rosszul hidd el. Furcsa lesz, de nagyon szerethető.
Köszi! A fél életemet igy is odaadom érte ( SRAD 600)! De már vagy 10 éve nézem a tlr eket úgyhogy ezt most meglépem és valóra válik egy álom!
Na grat jól van.
Aztán alkudjál belőle rendesen
Nem vészes.
Az enyémek 31 literesek teljes kitágítás után és a képeken is teljesen ki van nyitva.
Voltam ma a Redbaronba! Megnéztem a motort és hát igazatok volt! Egyszer tuti le volt fektetve mert a fejidomon látszik hogy javítva volt ( ha ugy esik rá a fény lehet rajta látni hogy egy ponton hullámos)! Az oldal idomokan semmi sérülés! Megnéztem a blokkot és hideg volt már amennyire egy üzletben hideg lehet, simán elindult! A rossz idő miatt nem tudtam kipróbálni sajnos! Megmondom öszintén beleszerettem! Ha minden jól megy jövőhéten az enyém lesz!
Sokkal nagyobb, mint gondoltam, főleg szélességre.
.
Nálam van galéria róla nézd meg
Nem tudom Melyiket lenne célszerűbb előbb vennem. Oldaltáskára 25liert ir oldalanként. Kérdés mennyire nézne ki hülyn.
Ez igen csak baráti árban van. Köszi!
Nekem ilyen van! http://www.motorline.hu/ruhaza...
Ha meg van pakolva nem egyszerű kilátni mögűle! Nagyon erős anyagbol van! Ha nem huzod rá a vízállo borítást akkor is nagyon nehezen ázik átt! Csak ajánlani tudom!
Ja! Urak! Mi volt a másik időpont amit beszéltünk? Nekem aug. 8-án lesz egy meghívásom nagyon jó barátom lagzijába, így nekem az a hétvége nem jó, vagy csak a szombati nap, ha nektek más nem jó.