Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanktáskát én Kappát vettem a Kelomotornál, nekem bevált. kicsit drága volt, de elég nagy, sok minden fér. Oldaltáskát én is most veszek a közeljövőben, de szerintem itt is maradok a kappánál. Kemény oldalfalas, az alja meg hőálló cuccos. Muszáj a kipu miatt. A többit nem ismerem. néztem még a Motodetail háromrészes cuccát, két oldal meg egy henger táska. Ez 36 ropi, nem tűnik rossznak, csak az oldal táskái puha falú, olyat meg nem akarok.
Én is azon agyalok, hogy tavaszig be kellene szereznem valamiféle Sportos oldaltáskákat nekem is, meg tanktáskt. Miket tudtok ajánlani olcsón? Hátizsákkal szar volt vezetni tavaly.
dehogy ado
m én akárkinek is.De el még hagyhatom részegen. :)
Vigyázz kinek adod a papucsod :)
Akkor nekem adod a kulcsot és idén én megyek papucsot keresni, de a tiéddel!
Miért votl olyan hülye tavaly, aki éjjel szabályoztatta a motorját?

Idén leadom valakinek a kulcsot mielőtt iszom, mert a BOS dobokkal már tuti nem néznék el, én meg biztos nem állnám meg a beindítást

Azt hiszem addigra kell sátrat szereznem.
igen 2 papír elvileg.
Tudok milyen kellene?
Írj mailt.
Akkor az 4 forint a két éjszakára? jól értem? Az teljesen jó, nem vészes. Figyelj már? Tudsz csizmákat is vagy csak a kesztyű megy?
amikor mi mennénk az 2000 Ft utána meg.
Ebben benne van:
+ területhasználati díj (sátorhely / autós sátorhely / lakókocsis hely / parcella)
+ életkor szerinti személyi díj (az ár személyenként értendő)
+ idegenforgalmi adó

Mikor mi voltunk akkor mindig voltak motorosok és azok is be-be indították a gépeket játszadozásból de nem volt gond.
Hát most lehet h farok vagyok de esküszöm nem tudom kisilabizálni h mennyibe jön ki egy főnek sátorral. Egyébként ez teljesen jó, bár lehet itt az éjféli hangversenyt nem fogják szó nélkül tűrni. Főleg ha leszünk többen is.
Esetleg ha valakit érdekelne:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Még szép!
Elkisérhetlek?
Ha lesz ismét v2-tali, akk arra lekocognék én is
Sziasztok!

Ezt a motort a Red Baronban megnéztem én is anno nyáron :)
Állapota szép gyárias,szerintem az ára kicsit sok,legalábbis anno emlékeim szerint kicsit túlárazottnak tünt nekem!
A km lehet valós,akkor viszont sokat állt mint az enyém,amiben most 42000km van,de az sokba kerül (mármint ha sokat áll)...
Az Én Tl-emen is volt anno félbőr,jelenleg a Gambesz-nál található neki adtam azt hiszem...

A TL talira mi is leugranánk ha aktuális lesz szóljatok,addig is mindenkinek minden jót :)

Tasla
Előző nap szóljatok! Egy óra alatt ott vagyok Siófokon, ha nem sietek.
Igen itt lakom Győrben! Most néztem én is! Kőszeg nincs messze!
Győri vagy? Most voltam ott délelőtt. Nem is laksz olyan messze tőlem
Most hivtam őket! Pénteken lesz a motor itt Győrbe! Akkor már többet tudok!
28 ezer elég kamu gyanus. Ilyen kornál a 60-70 inkább a megszokott, vagy talán hatalmas mákos lesz.
Szia!
Az első féktárcsákat külön megvenném.
Üdv; Martin
Ha minden igaz ma vagy hétfőn hozzák le Törökbálintról! Redbaronos motor ennek mérten elkérik az árát rendessen! Az előző két motorom is onnan van és most az SRAD-ot cserélném be erre plusz egy kis kp.
Kétezres évjáratu és állításuk szerint teljesen gyári. Ma vagy hétfőn kiderül mennyi az annyi! ha jól emlékszem 28 ezer km van benne.
ezaz!gyűljön csak a nép arra a talira!
Így kép alapján eléggé egyben lévőnek tűnik. És még talán szerencsés is vagy, mert a gyári matrica szett narancssárgás volt, tehát ha nem hempergett akkor ez eredeti, vagy nagyon gazdag és igényes volt a tulaj és megvette a gyári matrica szettet. Mennyit kér érte az eladó? Km? Évjárat?
Így néz ki a dolog. Biztos extra volt.