Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, jól néz ki. Bár mondjuk ahogy nézem ez egy R-es fara, és Istenemre mondom nagyon jól fest. Meg egy ilyen póló szerencsét is hoz, bár nekem az ikrek hozzák.
Bizony, én is akarok motorozáshoz valami ilyesmi pólót.
Bakker pont most akartam betolni!
Kéne egy ilyen
Tuti lakatossal jársz a legjobban. A motorspecifikus dogok amúgy is drágák. Egy ilyen nem kihivás normál szakembernek. Fél délelőtt.
de megkérdezem fatert mert akitől vette a motort az is úgy csináltatta rá a nyeregtáska tartót meg bukókeretet meg ezeket.
Az lesz, csak hát ugye az ember keresi a megoldásokat ami olcsóbb. ezt találtam én is, ha minden kötél szakad elmegyek egy árajánlatot kérni, úgyis spec elképzelésem van.
előző enduromra is mezei lakatos csinálta a kipufogót a terveim alapján, mert senki nem volt hajlandó 120-as külső átmérőből csinálni nekem dobot :( Nem mondom, hogy világmegváltó minősége lett, de válalható, és olcsó.
Amúgy elviszed egy lakatoshoz és sztem simán csinál rá
Meg vannak akik ezzel foglalkoznak.
http://www.karkusmeister.hu/mo...
Bezony
Lehetne nagyon szép dolgokat készíteni. Nekem ezekhez rengeteg sok szívességet kell kérnem, könyörögni stb... Amúgy elég karcos lenne a szakemberek óradíja. Így meg szinte ingyen van. Néha néha megoldható, sajnos nem gyakran, és nem üzletszerűen :D Pedig már haverom is felvetette mekkora bizniszeléseket lehetne csinálni Ha azt nézzük egy lábtartószett 40-50-tól kezdődik
csak kapkodom a fejem, ti mennyi mindent csináltok, csináltattok. Én meg non-stop azon töröm az agyam, hogy a csomagtartó rendszert kinél csináltassam meg. Ugye nekem se eszközöm, se eszem, se affinitásom nincsen ilyesmikhez. Janó egyébként a lábtartó rendszer elég jól néz ki, akár R-esre is tervezhetnél egyet. Szerintem lenne vevő rá.
Nem tudom akarok-e én ilyennek nekiállni
Ha jól értem ez alura vonatkozik csak.

http://hu.wikipedia.org/wiki/E...
ha menni fog akkor küldök pár dolgot amit nekem is eloxálhatsz majd
Hát ez nagyon jó :D

na csak a házat ne robbantsam fel :D
Acélt nem tudom...
http://foto.testbike.hu/index....
ha nem találnál a környéken senkit
Arra gondolok igen. Utánanézek, errefele hol csinálnak ilyet. AZ csak alunál megy? Mert a sarokvédő az acél.
Ha a sarokvédőre gondolsz akkor arról is le fog kopni előbb utóbb.
Az eloxálással sztem keményebb réteget tudnak felvinni bár a porfestés is elég kemény...
Köszi!

Azt látod nem tudom. Az a baj, hogy porfestős ismerettségem van, de sejtelmem sincs hol eloxálnak. Azon agyalok lehet csak a keret lesz festve, mert a többiről lekopna a festék, az meg ronda
Na király
Eloxálva lehet tartósabb lenne nem?
Lézervágott acél, mert amúgy mocskos drága a sportlábtartó. Gyári nekem otromba, ez meg eddig 1500-ba került. Még porfesteni kell, meg pár apróság kell a felszereléshez, mivel alapból hátrébb lesz két cm-el, meg 1-el magasabbon a lábtartó rész.
Milyen lábtartók lesznek?
Pár napja szétkaptam a kipuffot, megcsinálom a horpadásokat, még polirozni kellene. Közben készülnek egyedi lábtartók is.

Úgy ahogy mondod , necces volt az ébredés :D
Akkor neked most abban a szellemben telik, hogy "egy berúgás, egy hét szégyenkezés"? Hál'Isten én most annyira nem csaptam szét magam, de azért elsején nem ültem volna motorra. Borzalmas dolog a másnap. Nincsen most összerakva? Valamelyik galériában pedig ár egyben volt, meg tán még röfögni is hallottam. Vagy rosszul emlékszem?
De jó Neked! Irigyellek Nekem rendhagyó volt, még másodikán a szilveszteri hülyeségeket próbáltam elsimítani

Mindjárt elcsábulok, összedobom a motort elmegyek egy körre