Nekem Banner 11.2 Ah van benne, Bikebull YTZ14S/51101, kicsit nagyobb, az akksitartó fedelében kellett vékonyabbra cserélni a gumiszivacsot, hogy beférjen. Most lesz a harmadik tele. Optimate4 töltőt használok hozzá, ami nincs folyamatosan rajta télen, csak havi pár napot. Jól teker, nagy az indítóárama Ilyen!
Ez igaz, de lehet akkor is levonni következtetést. Pl hogy hiába nyom elég nyomással, ha nem elegendő a mennyiség...
A tiéd sem tol sztem 5-6 bar fölött. Szállítási mennyiségre meg sztem meg kéne 1ezniük...
Igen, csak valaki még nagyon régen itt a forumon írta, hogy a 12-essel könnyebb, erőlködés mentesen tekeri, meghogy a 10-es gyárilag egy kicsit alulméretezett. Ezzel is fasza, de kérdés hogy mennyit bír. Most egy csepptöltőt akarok venni, állítólag azzal eléggé meglehet növelni az akksi élettartamát. Uncsim HD-jába 6 éves akksi van, télen csepptöltő. Még most is tökéletesen működik, pedig a rázkódástól már egyszer letört róla a saru és javítani kellett.
Jó az hétvégén is.
Valakinek kell sport első gumi?
Michelin power supersport 2000 km-t futott.
Ugyan még nincs meg de ha meg lesz akkor szívesen odaadom az itt lévőknek
Semmi xtra csak gondoltam megkérdem mi újság a kis drágámmal?
Kerestél, csak motoron voltam...
Inkább egy másik bontott komplett injektor...
http://www.cheapcycleparts.com...
Inkább nem szeretném, h rossz legyen...
A tiéd sem tol sztem 5-6 bar fölött. Szállítási mennyiségre meg sztem meg kéne 1ezniük...
Oxford Optimiser 900
de a 3800 as típust ajánlom!
Oxford Maximiser 3800
Több japán motorgyártó is ajánlja kézikönyvben stb . stb
Az én első féktárcsám is elkezdett ütni..
felraktam emelőre és "csak" az 1-ik tárcsa üt..