Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
Nekem ez a szezon egy nagy szar volt. Tavaszra viszont össze fog állni a gép, és ha csak a főtengely nem akad meg, én nem akarok hozzányúlni semmihez.
Nekem nem az Janó, a Lukának lehet...
Jó az hétvégén is.
Mennyire sürgős neked amiről beszéltünk? Nem felejtettem el, de csak hétvégén lesz rá időm talán. Régen voltam így elhavazva.
Az enyém ha kész lesz idén akkor még később lesz a szezonzáró

Valakinek kell sport első gumi?
Michelin power supersport 2000 km-t futott.

Ugyan még nincs meg de ha meg lesz akkor szívesen odaadom az itt lévőknek
Nekem már sztenderre kerül a motor. Olaj, szűrők, gumicserével kezdem tavasszal. Most erre nincs keret :S
Hát nagyon úgy néz ki h mindenki fázik.
Köszi az infókat akkor hamarosan megrendelem a matricákat
Igen.

Semmi xtra csak gondoltam megkérdem mi újság a kis drágámmal?
Szia Luká
Kerestél, csak motoron voltam...
info@motormatricak.hu - Tl1000S 225mm 2390.-/db
elérhetőségénél kérdezd meg őt mert nekem szetben volt és passz hogy mennyi
Nem lehet szabvány hidraulikus szelepet belemonyizni?
Bizony.
Inkább egy másik bontott komplett injektor...
Huuú b....meg :)
Mondhatnám, h annyiba kerül, h juuuujuujjjjjjjjjjj!
http://www.cheapcycleparts.com...
Inkább nem szeretném, h rossz legyen...
Ok, legyek túl ezen a délutános héten, meg szüreten, azt lemérem. Erre én is. Kiv lennék. Drága az a nyomásszabályzó?
Helló! Érdeklődnék hogy mennyibe kerültek a matricák a motorra?Nekem a két Tl 1000s felirat kellene. Üdv
Hát ezt jó tudni. Pedig biz'Isten elég sokat nézelődtem, mielőtt megvettem. Egyébként én is Bannert vettem.Meglátjuk meddig jó.Kösz az infot.
Nekem Banner 11.2 Ah van benne, Bikebull YTZ14S/51101, kicsit nagyobb, az akksitartó fedelében kellett vékonyabbra cserélni a gumiszivacsot, hogy beférjen. Most lesz a harmadik tele. Optimate4 töltőt használok hozzá, ami nincs folyamatosan rajta télen, csak havi pár napot. Jól teker, nagy az indítóárama Ilyen!
Ez igaz, de lehet akkor is levonni következtetést. Pl hogy hiába nyom elég nyomással, ha nem elegendő a mennyiség...
A tiéd sem tol sztem 5-6 bar fölött. Szállítási mennyiségre meg sztem meg kéne 1ezniük...
CSepptöltőben és amúgy is a töltőben ezt a márkát ajánlom, ez a típus éppen akciós!
Oxford Optimiser 900

de a 3800 as típust ajánlom!
Oxford Maximiser 3800
Több japán motorgyártó is ajánlja kézikönyvben stb . stb

Az én első féktárcsám is elkezdett ütni..
felraktam emelőre és "csak" az 1-ik tárcsa üt..
Persze, egy jó töltő nekem sem ártana
Igen, csak valaki még nagyon régen itt a forumon írta, hogy a 12-essel könnyebb, erőlködés mentesen tekeri, meghogy a 10-es gyárilag egy kicsit alulméretezett. Ezzel is fasza, de kérdés hogy mennyit bír. Most egy csepptöltőt akarok venni, állítólag azzal eléggé meglehet növelni az akksi élettartamát. Uncsim HD-jába 6 éves akksi van, télen csepptöltő. Még most is tökéletesen működik, pedig a rázkódástól már egyszer letört róla a saru és javítani kellett.
a 10ah-s alkksi ha jó szépen tekeri. Pont tegnap mondtam oszinak 1-2alkalmat kivéve nem emlékszem olyanra, hogy elsőre ne indult volna a vas könnyen