Kényszerpihenőn van a vas, szóval amit benzinre költenék elköltöm. Amúgy cefetül néz kis sajnos a vázom. Hülyegyerek belepolírozgatott, de jó ocsmányan.
Első-hátsó futóművet kompletten szedtem ki, meg az idomzatot többször. Amitől félek az a blokk-váz szétszedés. Nem tudom miképp csináljam. Feltámasztani a blokkot, és levenni róla a vázat, vagy nem tudom :D
Szerintem nem nehéz szétborogatni, bár nem hiszem, hogy egy emberes meló. Figyelni kb mindenre, fotózni sokat előtte, hogy naggyábó meglegyen, hogy hogy is nézett ki.. legalább emlékbe meg lesz ha nem sikerül a terv meg ha már szét van szedve, bekenni a forgó alkatrészeket.
Szerintetek mennyire nehéz szétdöntetni a TLS-t? Mire kell odafigyelni? Csinált már ilyet valaki? Mondtak egy elég jó árat a váz porfestésére. Nem tudom neki merjek-e álljak hétvégén. Jó lenne ha normálisan nézne ki végre. fene se kinylódna a polírozással.
Benzinpumpa ügyében ez a frankó? http://alkatreszek.hu/termek_o...
Mert volt itt régi hozzászólásban valami Suzuki vagy mazdáé is. Lassan ezt is megvenném, hogy jó legyen. Olyat vettem észre, hogy kb 4000-4500-on odanyesem neki és egy pillanatra megtorpan, meg olyan az érzésem is mintha keveset kapna. Bár előtte rá kéne mérnem lehet.
Ki volt a Nostredamus a talin akksi ügyileg? Mert jelentem a jóslata beigazolódni látszik, cserés lesz az akksim. Tehát! Hol és milyet érdemes belerakni. A sok maligántól arra emlékszem, hogy Yuasa, másra nem. No de milyet is? Merthogy régebben írta már vki, hogy érdemesebb a 10Ah helyett 12-est belerakni, de figyelni kell a méretét. Esetleg ha tud vki olcsón azt szívesen veszem.
Köszi korlátozottan tudok netezni,
mobilnettel vagyok ami elég lassú, inkább nagyon lassú,
google is lassu, akadozó áramellátással, konténeres munkásszálláson .
Ezért kérek infót szájbarágósan.
mire hazamennék , akartam végre motorozni, megcsináltatom a telót, erre cserés..
Ha vissza keresel akkor van itt olyan személy aki rakott bel asszem gigszer villát.
Sok minden egyezik de nem minden.
sok forum foglalkozik ilyennel kicsit googlizal
Köszi infót, A GSXR és Busa az egy az egyben passzol bele vagy villával mindenestől kell bele rakni? ?
évjáratok? , melyek jók bele?
esetleg tudsz is?
melyik jobb ás milyen árban vannak?
melyiket és miért ajánlod ? mit kell még lecserélni hozzá? ?
költségvetése ? link? bármi satöbbi?
köszi!
http://alkatreszek.hu/termek_o...
Mert volt itt régi hozzászólásban valami Suzuki vagy mazdáé is. Lassan ezt is megvenném, hogy jó legyen. Olyat vettem észre, hogy kb 4000-4500-on odanyesem neki és egy pillanatra megtorpan, meg olyan az érzésem is mintha keveset kapna. Bár előtte rá kéne mérnem lehet.
mobilnettel vagyok ami elég lassú, inkább nagyon lassú,
google is lassu, akadozó áramellátással, konténeres munkásszálláson .
Ezért kérek infót szájbarágósan.
mire hazamennék , akartam végre motorozni, megcsináltatom a telót, erre cserés..
Sok minden egyezik de nem minden.
sok forum foglalkozik ilyennel kicsit googlizal
Bimota SB8R
évjáratok? , melyek jók bele?
esetleg tudsz is?
melyik jobb ás milyen árban vannak?
köszi
Bimota
GSXR, vagy Busa!
http://www.sportmotor.hu/tagok...