Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mert idén még nem is motoroztam szinte, de ez nem kell hogy zavarjon minket
Sziasztok!
Jóvanna fétem a szaros bűrömet.Nagyon lassan gyógyulok és kúrva rossz beteg vok.
Nem kéne a szezont elcseszni az elején.Egyenlőre Isaszeg felé bemelegítek.Gyúrok vazze.
na jóccakát
Ha más nem akkor csak nézőnek kimegyek! De úgyis ha jó az idő feltépek én is! Csak mivel itt még nem voltam lúzer leszek!
oppá... bocsesz...
csak az én balgaságom miatt volt az egész , uralkodj magadon és nem lesz gond
Zoli! Neee aggodalmaskoggyá máááá! Kijössz ,körözöl szépen ,aztán megsimizzük a fejed mert ügyes vótá!
És még tanulhatsz is valamit a motorodról nem csak a vascsőhegesztést orba szájba!
Mááár megint beszólt a 20 centit csúszkáló
ó nekem teccik mikor a hátulja megcsúszik linkelt itt vki egy videót nagggggyon állat volt
zsír akkor lehajtom róla ezt a gumeszt... alig kopott meg de eladni nem lehet...
Egen.Nem szeressem amikor 20 cm vel arréb megy és még csak nem is kértem szépen.
úgyúgy
felvezező körön nem húzzuk neki mint egy félkegyelmű
Az szép ! Amikor túl korán önti el az ember agyát ....

hát ne Kakas étterem színvonalat várj
na , olyan rosszul hangzott amit írtam
A Corsa III nagyon szépen dolgozott, féktávon érezhetően "grízesedett" kanyarban ha elcsellóztam az első gumi pumpált....csakhát felvezető körben hideg gummával dobtam el a vasat
ezt már úgy sem tudod kimagyarázni
Nöm.Egyenlőre kihagyom.
mikor kezdtem belemelegedni volt hogy az elő és hátsó együtt csúszott 20-20 cm-t akkor döntöttem úgy hogy lecserélem , viszont eddig nem szabad elmenni mert csak pofára esés van belőle
Még rágódom rajta.
Nem a kaján.
én csak kávét vettem ott és csokit hogy kicsit helyrebillentse a vércukorszintem
Kipróbálni a pályát bármivel ki lehet, persze csak fokozatosan