Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó neked.
Annyi még szerintem belefér..
sziasztok.
voltam ma kakucs ringen,egész jó kis pálya tényleg
ott lehet tanulni a döntögetést
úgyis van.Még a buszokat is ki szokták kormolni néha ,pedig ott nagyon alacsony fordulaton van a max teljesítmény
Csak a hang miatt! (havonta egyszer....)
Üdv
Ma én is mentem 250-km t
Nagyon kényelmesnek találom a gépet
Nem fárasztó cseppet sem,nem bánom hogy az N-est választottam
Csak lenne jobb idő
Mehetünk.Bár viszek útlevelet hátha eltévedek.
Minek addig forgatni?Ha hamarabb leadja a max.teljesítményt tovább már nincs értelme forgatni..Szerintem..
260 km volt a mai és egész jó úton mentünk, mehetünk arra a jövő héten is......
Szerintem is!Főleg kettes-hármas fokozatban.Tízésfélnél úgy visít hogy még!
Hát ha ezért szétugrik valami akkor már baj van Tezsvérem .Azért ne járasd 12000 folyamatosan mert az valóban nem egészséges szerinttem sem ,de azért időnként meg lehet forgatni azt a főtengelyt 1 kicsit
na, majd ha jön a jó idő, akkor kipróbálom, de ha szétugrik a blokkban valami, akkor ÖriHari lesz
No én meg elmentem cukrászdába.Egy vagon süti elfér a dobozba.Igaz KB háromnegyed óra volt mert kistarcsa-isaszeg-gödöllő-kistarcsa útvonalon mentem cukrászdába.Nagyon el tok én tévedni ha akarok.
de nem csak 5-6. fokozat van abban a blokkban hejj .azért ki lehet azt pörgetni kissebb fokozatban is
De ezeken a jó magyar utakon a telóknak sem kedvez ha 170-nél beleszaladsz egy kisebb kátyúba.
Marad az 5-6000 körüli fordulat.
pedig ezek a japánok szeretnek pörögni.szerintem ha jó oljod van nagy gond a kopással sem lehet
Hzolee gépénél volt az a gond, hogy a durva állítót jól rácsavarták egy szervizben, hogy hamarabb oldjon......viszont ettől sikeresen kitámasztott és megégtek a lamellák, lehet, hogy a Tiéddel is hasonló a gond és kitámaszt....
Meg meg! Alig fagyott le! De jaj véletlenül mentem egy notorius gyorshajtósat!
Ujjaid megvannak még?

(ugye,hogy 7000rpm környékén érezni egy ugrást!?!)
Áhh, srácok...
Megvan mit kérek tőletek a születésnapomra.
Egy olyan hasidomot mint az első képen van és olyan fényezést mint amilyen a másodikon.
És az én motorom csóri? Ezek mit csinálnak? Értelmetlenség!
Húúúú én is mentem Citellus kollégával egy köröcskét! Fáztunk de jó volt! Mekkora jó hangja lett a szívócsonktól! Meg fickósabb is!
Kapott egy ujabb blokkot ,és ez volt a legszembetűnöbb különbség. A bowden a régi. Engem csak a megcsúszás zavar ,lehet hogy sok volt vele at egykerék? Mert akkor csöbörből vödörbe.
fasza lehetett!

A vidi nagyon beteg

itt ölnek meg egy supercorsa-t
Vettél egy K3-ast? A Te régebi gépeden lehet, hogy csak a bowden szorult azért volt nehezebb nem? Mondjuk ha megcsúszott akkor lehet, hogy mégis a rugók gyengék.