Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, és imádtam mikor a jól bemelegedett rövid raptor az 1000-en tiltásnál robbant!
Nem arról beszélek, hogy JAWA-t kell venni! Csak mindenki úgy szapulja a kis 650-es SV-t mintha szarrá motorozták volna vele az agyukat és már a 10. lábtartót kellett kicserélni mert kanyarban leér!

Ne érts félre nem kötözködni akarok, csak védem amim van!
A cbr jóval kényelmetlenebb mint az SV bármelyik verziója....igaz, jobban megy....
Nem tudom, de a 650-et ritkán forgattam 5000 alatt ha menni akartam, de inkább 7-9000, sőt szerpentinen vagy csapatós túrán az 1000-est is inkább fent használtam és semmi baja nem volt.....
Ja csak apáink mikor motoroztak, volt trabant az országba összesen 1000 db körülöttük... Nézz már körbe most mi van az utakon.. Kicsit változott a világ legalábbis szerintem! És tényleg igy van szerintem 7500as fordulat felett olyan hangja van az svnek mint ami nem igazán érzi jól magát ebből kifolyólag nem is pörgettem e főlé! De ez magán vélemény! Ha gondolod vegyél egy 350-es Javát!
Ugyanmár ezek a hozzászólások, hogy nem pörgetem 6000 fölé meg stb! Meg, hogy kicsi? Apáink mivel mentek? 350 JAWA volt a plafon! Nehogymár egy 650-es motor kevés legyen a 72 lóerővel!

Cipitlőrinc tyaff tyaff tyaff
Szóval szerinted 2 személyes túrákhoz inkább az erősebb kell. Végén tényleg az ezrest kell megvennem, legfeljebb jövőre nem kell motort cserélnem. :)
Hát két személyhez túrázni.. Nekem kicsi volt a 650... Nekem pest 50 km főút (csak oda) nyáron volt hogy hetente 5x-6x is megtettem ezt az utat oda vissza két személlyel, sokszor volt hogy hiányzott a nyomaték.. Persze lehet pörgetni, de én nem igazán szerettem 7-7500 főlé kergetni.
Plexi nélküli az nálam ki van zárva, ahhoz ragszkodom, és inkább a túrázás lesz a fő cél utassal, meg néha egy gyorsabb szakasz az M1-esen. :) Remélem hétvégén a motoros kiállításon lesz 650s kint, és akkor megnézem közelről. Ha meg kicsi az ezreshez meg nem jön meg a bátorságom, akkor cbr 600 f.
Én 185 cm vagyok, és 95kg szerintem abszolút nem kicsi a 650! De adatlapomon van egy kép hogy hogy nézek ki rajta!
180 centi vagyok a kilót nem mondom me nem illik de nem igen talátam kicsinek a 650-est.Kezdőként vedd a kisebbet.Attól függ mire szeretnéd használni.Városi lótifuti kisebb túrák hétvégi mátrázás nem feltétlen a leggyorsabb köridő elérésére jobb a 650-es főként a költségek miatt.Ha inkább autópálya akkor idomos ha mindenképp az erő a lényeg akkor az ezres.Vagy gixxer,GSR stb.
A csupasz szebb és kényelmesebb főként bugyikékben.
Nem sokkal nagyobb méretre az 1000-es, inkább az S és N között van némi eltérés mindkettőnél.....
a kisSV-n elég furán...

Vegyé Ezredest

Lehet vele lassan is menni, lásd a vidit a profilomban
Sziasztok!
A 190 centi vagyok és 97 kiló, szerintetek, hogy nézne ki alattam egy sv 650s? Mennyivel nagyobb egy 1000s? A problémám, hogy kezdő vagyok és kicsit tartok az ezrestől.
Tényleg esélye sincs...El is tűnt szinte mind!Azért a frászt hozta rám.

Így nézett ki az utca kb 2 körül:
Akkor irány Kakucs szombat délután (ha szabad lesz a pálya)
Mint a hullámvasút.
Itt azt írják...
Biztos?
esélye nincs, hétvégén már annyi fok lesz éjszaka mint tegnap napközben.
Itt is ez van...
valamelyik szemcseppem től erős lehetett, mert kinézve az ablakon 4 centi havat látok és 20dorintos méretű hópelyheket...

a jó **************** ebbe a télbe már....
Muszáj addig kínozni szegénykét?
Piros mező:11000rpm.
Igen,nekem is volt ilyen.. Volt a gianellihez is ilyen meg kaptam egyet Kalivoda Imitől is bár azon csak egy grafikon volt..