Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

0-5C közt én egy trikó+hosszú ujjú póló a kabát alá, azt ennyi...Félnapos gurulásokat ki lehet benne bírni.Mondjuk ez egyénfüggő.
10C-ig bőrszerkó, trikó+hosszú ujjú póló.20Ctól, elég egy vékony póló...

Ja és nekem egy relatíve ócsóbb kordurám van (22k shox )

Hugi az ellentétem, ő még a kályhát is magával vinné túrázni 20C alatt
16 fok körül bőrdzseki alá,sorrendben:hosszúujjú póló,vastag rövidujjú póló,vékony garbó,a nyakadra meg egy HAD kendő.És még mozogni is tudsz benne!
Én a bering kabát+polo+sima pulóver+mofakeres cordura béléses naci kombóban elég jól el vagyok 5-8 fokig bár a kesztyű+túracsizma ott már kevés.
Egy 1,5 óra motorozás után a cucc még mindig jó csak az ujjaim csilingelnek a csizmában.
Ja és a pofám tuti lefagy az egész menet alatt.
Úgyhogy nagyon remélem hogy vasárnap már tényleg lesz valami napsütésre emlékeztető valami.
Ha a pocakból sikerülne ledobnom egy ideális mennyiséget, akkor talán a pufujka is beférne a bőr alá. Erre kicsi a valószínűség. Közben körülnéztem a neten, találtam is néhány figyelemre való terméket. Kiderült számomra az is, hogy a technikai viseletből is van nyári meg átmeneti meg mindenféle verzió, gyakorlatilag naptári nap szerinti bontásban. Lelkesedésem addig tartott, amíg az áraikat meg nem találtam. Lehet, hogy egy hétre előfizetek inkább valamelyik nagyméretű napilapra, azt' inkább csinálok magamnak valamit papírmassé technikával. Vagy feladok egy hirdetést az apróban, hogy szuzuki-technikámat tekknikaiöltözetrecserélném..
Ruszki pufajka.Bőr fölé.
Végre motorkiállitás...még szrí déj
Ja,aláöltözés:triko,polo,hosszú ujjú polo,garbo,vékony pulcsi,vastag pulcsi,bőrcseki
Van kétrészes bőrruhám, de nem túl meleg viselet. Gondolkodom egy cordura kétrészesben, csak az az igazság, hogy inkább csak áprilistól októberig tervezem a motorozást és a jobbakat ebből sem adják ingyen. Van valakinek tapasztalata az "aláöltözetekkel" kapcsolatban? Hogy működnek ezek 16-17 fokban a bőrszerkó alatt? Érdemes ilyeneket nézegetni. Vagy nézzek inkább túraboltokban valami cuccot?
Ujjé.
Szúrj már egy térképet annak aki tök béna a talákozóról.
Hát remélem is,hogy lejöttök,ha már ilyen sokat kell Veszprémből motoroznom (15 km) ,hogy találkozzam veletek.Kb délre értek?
Remélem nincs elfelejtve a 21-i túra!? Vasárnap 9:30 kor tali az agip-os mekinél az M1-M7 kivezetőjénél Budaörsön!

A terv ismert az útvonal rugalmas! Jó idő lesz! Hajrá sokan jönni!
Jaja...láttam. Gondoltam is, hogy rá kellene szokni a Hubertusra, csak nagyon nehéz. Anélkül meg mindig elbukok a bátorságpróbán..
Ajánlom az alábbi videót 0:55-től! Nehogymá az asszony szóljon be!
Na ezért nem csinálok én semmit vele.
Ha másmilyen motor köll majd veszek másmilyet... ( remélem az asszony nem olvassa ezt a fórumot ) Csak nekem meg kell szorozni kettővel a motor vételárát, mert az SV után is kaptam egy földig érő kompenzációs listát. És egyéb veszély is fenyeget
A csúszkálással én óvatos vagyok nem szeretem! Dobogókőnél van egy kanyar amire féktávon intenzív fékezésnél elkönnyül a hátulja és kimászik oldalra, azt ismerem és szeretem, de közúton azért óvatján!
Pontosan így jártam én is. Az első helyszínrajzon egyértelműen az én sávomba volt rajzolva a frontális ütközés. Aztán akcióba lépett a Radírpók és mindjárt én voltam másfél méterrel a tufelin. Mondjuk én is kicsit gyorsan mentem, ha történetesen nem szembe jön az ótó a kanyarban, hanem áll egy az én oldalamon, akkor abba is beköszönök.. Lefordítva azt írták a végzésben vagy miben, hogy csak azért nem b.-nak meg mert elég a magam baja..
Ekkora toleranciát azóta sem tapasztaltam az említett szervezet részéről...
Áh.Én az egyik pillanatban megyek majd ráhúzom a féket és a másik pillanatban bután lökdösöm a motort a lábamról stílusban csúszom 4 KM/h átlagsebességnél.
Elég megalázó mutatvány még jó hogy nem látta senki.
Gyorsban még nem sikerült ilyen szép füstöt előcsalnom a kerékből de tanulmányozom hogy lehetne elérni és készülök.
Zoli, te is így szoktál keresztbe' csúszkálni?

így ni
részvétem, ez csúnya ügy....A k***a anyját, nem hallani egy V2-őt...

Én tervezem egy erősebb duda bemókolását...Láttam valami120Db-est.Az svrideren dícsérték

Mindig látok valamit a neten és arra jövök rá, h annyi mindent lehetne még bütykölni az Sv-n, h míg élek ezt csinálhatom.
rátaláltam már mccoy-ra a rossis oktatóvidi se rossz azért
keress rá garry mccoy-ra, ő tudott olyan keresztbecsúszásokat, mint senki más
Semmit nem kaptam mert állitólag gyorsan mentem, állitólag a rendőrség szerint 92vel 1 sebesség fokozatban! Aki elém hajtott meg nem látta hogy jővök, de nem is hallotta. Jelzem 92 decibelt nyom a pufóm! Szóval 50-50 százalék lett a vége! Mig én a műtőben voltam a rendőrség meg lett kenve!