Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem olyan rossz az a pálya , sztem gyakorolni a legjobb kis sebesség sok kanyar ragadós pálya
Tudom,azért írtam,csak lehet hülyén fogalmaztam
Egyébként mennyi a beugró kakucsra?
Mivel az.
Hát én kérdeztem árat a Töki sráctól mert ők csinálják.KB egy hónapja ül rajta.
Viszont digó ebajról már szemezek pár 40 ojrós darabbal.
Én is szívesen elmennék Kakucsra,de az innen 280 km oda-vissza .Meg egy kicsit a pályát is furcsállom,nagyon gokartosnak,supermotosnak tűnik.
Nade ha már meglészen az olcsó MZ gép amit lehet törni zúzni.Hajjaj.Lesz itt haddelhad.
Háj Skacok !
FR szokott még erre járni?
Vagy van itt illetékes aki tudna nekem segíteni FR oldalán lévő hasidomok terén?
Biztos.Bár mentségemre legyen egy éve sincs meg a jogsim azelőtt meg motort csak kocsiablakból láttam.
Hát én pályára legszívesebben akkor mennék, ha senki sem látna.
Vagy bizonyíthatóan van legalább egy bénább ember nálam.
20 évvel ezelőtt kőrözgettem egy átalakított ETZ-vel a H.ringen, mígnem az azóta már levágott kanyarban a motor hátulja megpróbált megelőzni, majd meggondolta magát és mégis betapadt. Ilyenkor következik az általad is vázolt forgatókönyv... Ezt SV-vel és 3 gyerekkel nem szeretném én sem reprodukálni. :-)
Köszi!
Gyanus kopogás van de nem erre gondolok.Hanem hogy túlságosan lassú vagyok és túl mélyen dönt és csúúúúúúúszik.A horizont felé.
Azért még mindig jobb, ha ez pályán történik. Az első kerék kiesés nem jellemző még suzukiéknál sem... Max akkor fordulhat elő, ha előtte gyanús kopogást hallasz az eleje felől..
Köfi.Már előre parázok.Az a nagy dilemmám hogy döntöm-döntöm és kiesik az első kerék alólam.Én meg orrabukom és lefejelem az aszfaltot mint gyalogbéka a földiepret.

Tudom papírkutya autós mentalitás.
Köszi! Mondjuk 25-be elvihető
mesélnél hogy történt?

Mi lett a biztivel, mennyit kaptál stb?
körbekérdezek, hátha.
Amikor elösször leér a lábtartód, lesz olyan meleged, h a saját bőrödet is ledobnád magadról!
Bátorság is a helyszinen gyüjthető
sziasztok! Régen jártam itt! Tavaj volt egy csunya bukásom most kezdtem neki a gépnek! küldök pár képet!
Udv itt, mint leendo SV-s
Motorkiállításosfesztiválos progi lesz és megvárom míg kellemesebb melegben kevesebb ruhával tudok mozogni.Nincs olyan hajde bőrfelszerelésem amiben meg lehetne most fagyni.
És még kéne pici bátorságot is gyűjteni.
Valószinű, h 03 29 (hétfőn) is mennénk páran, ha az jobb neked
Gyere most ki velünk, év elején nem szaggatja szét senki az aszfaltot.
OKOK! Drager-t most látom
Valszeg akkor valamikor melegben hétköznap déllelőtt.Nincs messze és legalább kevesen röhögnek a botladozásomon.