Valami ilyesmi volt az elképzelés.Apróság, hosszú ujjú póló aláöltözőnek,meg ha találok valakit aki alpinesatars kesztyűt kihoz próbálni.
Esetleg bőrgatyót ha találok de nem hiszem. stb.Más minden megvan.Fokt tuti kinn lesz az megvan a szallerbek kivitte a bering cuccait nem tudod?
Nem tudja valaki veletlenul, hogy 1000esben milyen fekolaj van? Ha jol emlekszem dot4-es, ugye? Most nem tudom megnezni az enyemet, valaki legyszi erositse meg .
Ja es a kuplunghoz is ugyanolyan megy, ha jol sejtem?
a kiállitás kicsi. Kis pavilonban van. Az ismertebb cégek közül se volt mindenki, aki igen, az se teljes választékára. Sisakra, ruhára gyúrtak. Én gps tartót vettem, a kormányleszoritó csavar helyére rakható fajtát, a pici táskával együtt 15e volt a v2 turamotor bázisnál, 25% eng. Még ma felraktam, aksit is be. Holnap tápot kap a gps és go. A kiállitáson kb másfél órát voltunk a fiammal.
Hát én már délelőtt megjártam.. Szerintem megintcsak nem volt egy nagy szám de aztán lehet hogy csak én vagyok már túl igényes... Vagy túl tájékozott.. Nem sok újdonság volt...
Még nem merek! Korai. Kicsit fel kell tornászni a kondim ,mostanában állva elaludnék ha meg tudnék állni.
Egyébként meg a család csinált nekem programot délutánra.
Hát tegnap a kiállítás elég murisan kicsi volt, de legalább jó társaságban voltam! (Citellus, Zsékettő)
Holnap reggel 9:30 AGIP MEKI!