Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még puccba vágom magam eszem vmi rosttal telit és iszkiri Zombiékkal talizni a kakucs prádzsekt miatt!

Hát tegnap a kiállítás elég murisan kicsi volt, de legalább jó társaságban voltam! (Citellus, Zsékettő)

Holnap reggel 9:30 AGIP MEKI!
Örülök, hogy találkoztunk!
Beton jo dolog.Bar ha mas csinalja meg jobb.
Milyen jó idő van... Én meg 2-3 köbméter betont fogok most megkeverni Este 6-7 fele már kész is leszek
cső! sztem jó volt a kiállítás, kicsit nagyobbat vártam, de tetszett. (első motorkiállításom volt)

Bud: bocs hogy leléptünk, csak ment a vonatunk, majd egy alkalommal kakucson dumálunk többet
Házilag se nagy kunszt pláne légtelenítővel de sanyi megóggya.
Egyikrol a masikra lesz, ahogy a gyari...de ezt a feladatot Sanyinak szanom majd
Jó játék.Fék két szál egyben levive vagy egyik nyeregről lesz átvíve a másikra.
Nameg a hasidomos fazon azt írta jövő hétre legyártja az idomot és küldi.Kiváncsi vagyok.
Ok koszi . Nem lesz keverve, fek- es kuplungcso csere lesz...
Na ezeket megnézem és go haza.Kis árosi gurulás.Oszt itt is voltunk.
igen a fokt kinnvan. Beringet nem fígyeltem.

Fék dot4 vagy jobb de nem keverni...
Kuplunba is fékfolyadék kell.Hogy dot 4 e az nem bittos de nagyon valószínű.
Akkor jol dontottem, hogy nem mentem ki . Tavaly en mar hatalmasat csalodtam.
Valami ilyesmi volt az elképzelés.Apróság, hosszú ujjú póló aláöltözőnek,meg ha találok valakit aki alpinesatars kesztyűt kihoz próbálni.
Esetleg bőrgatyót ha találok de nem hiszem. stb.Más minden megvan.Fokt tuti kinn lesz az megvan a szallerbek kivitte a bering cuccait nem tudod?
Nem tudja valaki veletlenul, hogy 1000esben milyen fekolaj van? Ha jol emlekszem dot4-es, ugye? Most nem tudom megnezni az enyemet, valaki legyszi erositse meg .
Ja es a kuplunghoz is ugyanolyan megy, ha jol sejtem?
a tavalyinál is bénább. Kb 1/4 területen...
ruha van! Sisak is.
a kiállitás kicsi. Kis pavilonban van. Az ismertebb cégek közül se volt mindenki, aki igen, az se teljes választékára. Sisakra, ruhára gyúrtak. Én gps tartót vettem, a kormányleszoritó csavar helyére rakható fajtát, a pici táskával együtt 15e volt a v2 turamotor bázisnál, 25% eng. Még ma felraktam, aksit is be. Holnap tápot kap a gps és go. A kiállitáson kb másfél órát voltunk a fiammal.
Én nem várok semmi nagy dolgot.Kiállított motorok nem igen érdekelnek.Venni nem tok és már van.Kiegészítőkkel hogy állnak?
Mittomén ,ruházat stb.
Hát én már délelőtt megjártam.. Szerintem megintcsak nem volt egy nagy szám de aztán lehet hogy csak én vagyok már túl igényes... Vagy túl tájékozott.. Nem sok újdonság volt...
Nem.
Mindenki a kiállításon van?
Még nem merek! Korai. Kicsit fel kell tornászni a kondim ,mostanában állva elaludnék ha meg tudnék állni.
Egyébként meg a család csinált nekem programot délutánra.

Most más kifogás nem jut eszembe.
Gyere ki később!