lehet h csizmásbugyi :) nekem is kell :)
tavaly már megvettem a sisak alá való vízálló űrhajóssapkát :)
(+ eü csomit, + tárcsazárat "memóriakábellel" (ez is jó szó ám)).
btw, az eggyel előző FastRide-ban a hokit ajánlották (mármint a jéghokit) téli motorozáspótló közösségi sportként :) csak nem a te kezed van benne? :)
ZoliBá' !
Találtam olyan hasidomot mint amit szeretnék. Azon találtam amit először belinkeltél.
Az utolsó előtti hirdetés az, de 352 euró ?
Átszámolva majdnem 100.000
sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem gumi ügyben..Egy SV 1000 s-em van,s egy michelin pilot sport gumi van most rajta,190-es méretben!megérett a cserére,s nem is érzem olyan stabilnak a mocit vele!milyen gumit javasolnátok rá hátulra?válaszotokat előre is köszönöm!
Azt hiszem nem kell mingyárt pályacsúcsot dönteni! Nagyon sok olyan motoros van aki csak körözget magába és biztonsági motorozást végez.Ha a megfelelő csoportban van akkor semmi gond. Én is mindíg a lassúak közé iratkozom ,(na nem szerénységből ,hanem már csak oda van hely ) mégis mindíg van egy-két pályamotoros laponfordulós fickó közöttünk. Nem tudom nekik miért jó ez ,de én úgy gondolom hogy mindíg a gyorsabb embernek kell odafigyelni a lassúra mivel neki valszeg nagyobb tapasztalata van a pályán. Ezért nem kell aggódni ,és bízni kell a tapasztaltabb pilótákban.Nem hiszem hogy valaki csak azért löki föl a másikat hogy ne veszítsen 3 tized másodpercet egy előzés miatt .
igen az van , de nem kell vele foglalkozni , csak tartani a saját ívedet és kéz, egy alkalom alatt megszokod , a lényeg az hogy kiszámíthatóan motorozz akkor nem lesz gond
Na én ezért gondoltam valami hétköznap déllelőttre.Csak nincsenek kinn annyian.Még lehet nem bukik át rajtam senki ahogy billegek mint a teve a dűne hátán.
tavaly már megvettem a sisak alá való vízálló űrhajóssapkát :)
(+ eü csomit, + tárcsazárat "memóriakábellel" (ez is jó szó ám)).
btw, az eggyel előző FastRide-ban a hokit ajánlották (mármint a jéghokit) téli motorozáspótló közösségi sportként :) csak nem a te kezed van benne? :)
Nem megyek esőben még megázom.
Amúgy van egy munkavédelmis dresszem.2e vót az ancúg egy naci 1 kabát.Sajnos sárgában nem vót.
meg a vízálló csizmásbugyira...
most már olyan stabil mint én 1l pálesz után
Találtam olyan hasidomot mint amit szeretnék. Azon találtam amit először belinkeltél.
Az utolsó előtti hirdetés az, de 352 euró ?
Átszámolva majdnem 100.000
A tanácsotokra lenne szükségem gumi ügyben..Egy SV 1000 s-em van,s egy michelin pilot sport gumi van most rajta,190-es méretben!megérett a cserére,s nem is érzem olyan stabilnak a mocit vele!milyen gumit javasolnátok rá hátulra?válaszotokat előre is köszönöm!
Hú de k...va hosszú lett. Bocs!