Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a "M63 mintájú, Magyar Honvédségnél rendszeresített vegyvédelmi" ruci mutatna jól, és hatásos is lenne :) (mármint víz ellen).
lehet h csizmásbugyi :) nekem is kell :)
tavaly már megvettem a sisak alá való vízálló űrhajóssapkát :)
(+ eü csomit, + tárcsazárat "memóriakábellel" (ez is jó szó ám)).

btw, az eggyel előző FastRide-ban a hokit ajánlották (mármint a jéghokit) téli motorozáspótló közösségi sportként :) csak nem a te kezed van benne? :)
Viccősz?
Nem megyek esőben még megázom.
Amúgy van egy munkavédelmis dresszem.2e vót az ancúg egy naci 1 kabát.Sajnos sárgában nem vót.
Lidl esőruha nagyon faintos ár én is gyúrok rá...

meg a vízálló csizmásbugyira...
Akkor a michelin PR2ct a nyerő esetleg a Dunlop roadsmart.Talán az újabbik roadattack.
mármint m ilyen gumit vegyek,zéró pályázás,csak túra és utca!
Nekem már volt keserű tapasztalatom a lajosos cuccokkal..Főleg a tr1-es tanktáskával..
Pályázós vagy túrás alkat vagy?
Amennyiért adják mosni főznie kéne és huva jónak lennie az ágybn.
én igazából típusra gondoltam..
Tudom, hogy jó az, de ennyim nincs egy hasidomra. Pedig k.rva jól néz ki.
hát na
most már olyan stabil mint én 1l pálesz után
Mondtam hogy jó nagy lapos abrosz volt fenn gumi helyett.
nekem is 190-es volt hátul a gépemen.aztán azt javasolták a nagyok hogy tegyek rá 180-ast mert kanyarban sokkal stabilabb lesz.és igazuk lett
Jóaz.Ha van pízed.
ZoliBá' !
Találtam olyan hasidomot mint amit szeretnék. Azon találtam amit először belinkeltél.
Az utolsó előtti hirdetés az, de 352 euró ?
Átszámolva majdnem 100.000
sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem gumi ügyben..Egy SV 1000 s-em van,s egy michelin pilot sport gumi van most rajta,190-es méretben!megérett a cserére,s nem is érzem olyan stabilnak a mocit vele!milyen gumit javasolnátok rá hátulra?válaszotokat előre is köszönöm!
Azt hiszem nem kell mingyárt pályacsúcsot dönteni! Nagyon sok olyan motoros van aki csak körözget magába és biztonsági motorozást végez.Ha a megfelelő csoportban van akkor semmi gond. Én is mindíg a lassúak közé iratkozom ,(na nem szerénységből ,hanem már csak oda van hely ) mégis mindíg van egy-két pályamotoros laponfordulós fickó közöttünk. Nem tudom nekik miért jó ez ,de én úgy gondolom hogy mindíg a gyorsabb embernek kell odafigyelni a lassúra mivel neki valszeg nagyobb tapasztalata van a pályán. Ezért nem kell aggódni ,és bízni kell a tapasztaltabb pilótákban.Nem hiszem hogy valaki csak azért löki föl a másikat hogy ne veszítsen 3 tized másodpercet egy előzés miatt .

Hú de k...va hosszú lett. Bocs!
ezért szoktam az egyenesben elengedni a jónépet, hogy a kanyarban ne legyen probléma, nézd meg a vidimet
igen az van , de nem kell vele foglalkozni , csak tartani a saját ívedet és kéz, egy alkalom alatt megszokod , a lényeg az hogy kiszámíthatóan motorozz akkor nem lesz gond
tegnap dután sem voltak motorosok csak én.bár nem is volt meleg
Sziasztok! Turbózombi! Lehet én lenéznék szombaton! Ha ne mis gurulni, hanem csak közösségi életet élni! Ti mikor indultok és honnan? Régi 50-es út?
Na én ezért gondoltam valami hétköznap déllelőttre.Csak nincsenek kinn annyian.Még lehet nem bukik át rajtam senki ahogy billegek mint a teve a dűne hátán.
Köszi a bíztatást, igazából a leszólás nem érdekel, fel se venném. Hanem inkább az előzgetés. És gondolom centikre... :)