Sanyi!!!! Zoli!!!
Meg mindenki a régi nagy bandából aki nincs fb.on vagy nem értük el!!!!
Május 9-10-11 Arló
Megjelenés kötelező.
Aki nem jön az pofán lesz rúgva. Aki meg jön az be. :-)
Keresek egy mestert! Attilának hívják, egy késő 40-es, barna hajú vékony szerelő, Szigetszentmiklóson dolgozik. Legendák szólnak róla, de címet, telefonszámot nem tud senki. (Még fényképem is van róla valahol. ) Ha valaki ismeri, egy elérhetőség jól jönne. Kösz.
Sziasztok!
Tévedésből rendeltem egy pár Suzuki SV650 / Suzuki DL 650 hengerfej tömítés Athena S410510001163.
Nincs szükségem rá, ezért eladó. Természetesen hibátlan, 15.000Ft/Pár , 2 db, azaz egy pár van. Balatonalmádiban van. számom: 30 927-7296
Sziasztok....
Lenne 1-2 alkatrészem.....sfv gladiushoz volt de szerintem svre is jo....kutyacsontok ültetéshez, és ehez vágott kitámasztó.....ha valakit érdelel irjon....
En szemelyszerint szerelore szavazok. Az SV a hideg / meleg alapjaratot egy leptetomotorral szabalyozza, a szenzorokat is ki kellene mericskelni, amondo vagyok, hogy olyan csinalja, aki erti az osszefuggeseket.
Sok motornal van olyan hidegindito rendszer, amit a hutoviz mukodtet (egy kis patronban a termosztatehoz hasonlo viasz van, ami hidegen kinyitja, melegen elzarja a plusz levegot), aminel jellemzoen dugulas okoz ilyesmit es kis pucolassal orvosolhato, de ez nem az a jatek.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. 2004-es SV650S-em van 36ekmel igazoltan. A motort márciusban vettük. Megvételkor beindításkor leállt majd másodjára indult. Nyáron semmi gond nem volt vele most a hideg idő beköszöntével megint csak 2-3adjára indul. Alapjárat 1100 környéke és ahogy melegszik emeli. Melegen 1400 környéke. Raptor sportdob van rajta. Van valami amit házilag is le tudok ellenőrizni/javítani vagy mindenképp szerelőhöz kell vigyem? Köszönöm ha tudtok segíteni. Gyertya csere 2 hónapja volt irídiumosra lett cserélve.
Sziasztok!
Sv 1000 S típusú motoromra szeretnék rakni telefontartot!
Ki hogy oldotta meg? Telefon típus egy Honor 90lite 5g
Linket is elfogadok!
Vagy képet, hogy oldottatok meg??
De......épp nemrég hívott segíteni mert aladin elszabadult a tank alól gyorsan és erősen és leállt.........hát nembakartam belefojni főleg azután, hogy előtte 1 héttel valamit bekötöttek a haverjával ami könnyen lehet, hogy belejátszott. 😏
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tapasztaltabbaktól! Sv1000 re szeretnék túra dobozokat. Mit vegyek ami megfelelő méretű erre a célra, és nyilván megfelelően praktikus is! Mivel nem ismerem a márkákat és az árakat, megköszönném a segítséget! Hátsó doboztartó van a motoron, az givi.
Sziasztok.
Az én ezresemet is utolérte az sv-k típushibája,a mágnesek ragasztása elengedett a lendkeréken. Tud valaki erre megoldást, vagy csak egy új vásárlása segít?
Segítséget kérnék!
(Megpróbálom itt is)
Van olyan márkatárs, aki Szeged környékén lakik és SV650 A/X motorja van és segítene nekem???
Arról lenne szó, hogy a Petya Motor -hoz el kéne gurulni egy méretezés szempontjából! Mivel még nem készített az újabb típushoz bukócsövet, így nincsenek meg az adatai, hogy legyárthassa.
Meg mindenki a régi nagy bandából aki nincs fb.on vagy nem értük el!!!!
Május 9-10-11 Arló
Megjelenés kötelező.
Aki nem jön az pofán lesz rúgva. Aki meg jön az be. :-)
Keresek egy mestert! Attilának hívják, egy késő 40-es, barna hajú vékony szerelő, Szigetszentmiklóson dolgozik. Legendák szólnak róla, de címet, telefonszámot nem tud senki. (Még fényképem is van róla valahol. ) Ha valaki ismeri, egy elérhetőség jól jönne. Kösz.
Tévedésből rendeltem egy pár Suzuki SV650 / Suzuki DL 650 hengerfej tömítés Athena S410510001163.
Nincs szükségem rá, ezért eladó. Természetesen hibátlan, 15.000Ft/Pár , 2 db, azaz egy pár van. Balatonalmádiban van. számom: 30 927-7296
Lenne 1-2 alkatrészem.....sfv gladiushoz volt de szerintem svre is jo....kutyacsontok ültetéshez, és ehez vágott kitámasztó.....ha valakit érdelel irjon....
Sok motornal van olyan hidegindito rendszer, amit a hutoviz mukodtet (egy kis patronban a termosztatehoz hasonlo viasz van, ami hidegen kinyitja, melegen elzarja a plusz levegot), aminel jellemzoen dugulas okoz ilyesmit es kis pucolassal orvosolhato, de ez nem az a jatek.
Sv 1000 S típusú motoromra szeretnék rakni telefontartot!
Ki hogy oldotta meg? Telefon típus egy Honor 90lite 5g
Linket is elfogadok!
Vagy képet, hogy oldottatok meg??
Új S21-es gumikkal!
:-)
Az én ezresemet is utolérte az sv-k típushibája,a mágnesek ragasztása elengedett a lendkeréken. Tud valaki erre megoldást, vagy csak egy új vásárlása segít?
(Megpróbálom itt is)
Van olyan márkatárs, aki Szeged környékén lakik és SV650 A/X motorja van és segítene nekem???
Arról lenne szó, hogy a Petya Motor -hoz el kéne gurulni egy méretezés szempontjából! Mivel még nem készített az újabb típushoz bukócsövet, így nincsenek meg az adatai, hogy legyárthassa.
Gyárt sok típusra sárvédőt stb... Ülés púpot vettem már tőle én is, jó minőségű a munkája.