Az elkövetkező hétvégére gondoltam. Mindig célszerű előre érdeklődni, mert többször van autós vagy zártkörű rendezvény.
Hétköznap délelőtt szinte senki, hét végén délelőtt nem túl sokan, délután a legtöbben, akkor már csoportokra osztják a népet jellemzően.
ehez az időjáráshoz túl kemény illetve a szélei elég nyúzottak is már , ezekkel lemyűszakiztatom azután eladom egy 10-esért a kettőt , és felrakom a 99%-os soft bridgestone-okat
Még a végén kaptál volna egy SÜN-t! Amúgy én egyszer lazán beálltam egy olyan helyre ahol ki volt írva: "KIVÉVE BM." Mondom gond egy szálse ez a monogrammom!
Na ezzel en is igy vagyok... Mult heten is megalltam a Teve utcaban kocsival...mondom milyen ures ez a parkolo, vissza kellett setalnom, mert lattam, hogy valami kerek tabla van az ut mellett...Hat nem varakozni tilos volt , kiveve BRFK szolgalati jarmuvek . Termeszetes jogkovetoen elalltam onnan...
Hétköznap délelőtt szinte senki, hét végén délelőtt nem túl sokan, délután a legtöbben, akkor már csoportokra osztják a népet jellemzően.
Valakit érdekel a szombat délutáni Kakucs?
Má műszaki.gumi igen.
Te ki vagy?
Valakinek nem tudnád elbartellezni a bőrgatyómat? Ki találnánk rá egy jó árat..
Ja és nekem is ez a kezdőmotorom!
Na, a lajos mintha nekem akciózna:
oldaltatyó
toptatyó