Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

V. Roland :)
Az elkövetkező hétvégére gondoltam. Mindig célszerű előre érdeklődni, mert többször van autós vagy zártkörű rendezvény.
Hétköznap délelőtt szinte senki, hét végén délelőtt nem túl sokan, délután a legtöbben, akkor már csoportokra osztják a népet jellemzően.

Valakit érdekel a szombat délutáni Kakucs?
Nekem ez még korai.
Akkor szukul a kor...H. Roland, vagy V. Roland?
Gondolom pályagumival bajosan engedik át a gépet. Szombaton megyek én Kakucsra ha jó idő lesz
Szervező info szakra jártunk együtt, csak te átmentél egy másikra.
ehez az időjáráshoz túl kemény illetve a szélei elég nyúzottak is már , ezekkel lemyűszakiztatom azután eladom egy 10-esért a kettőt , és felrakom a 99%-os soft bridgestone-okat
Roland :)
Pályára mióta kell?
Má műszaki.gumi igen.
Igen, odajartam. Ezek alapjan ismerhetjuk egymast .
Te ki vagy?
Nem vót az 75 is.
Nickneved alapján akár ismerhetjük is egymást. BMF-KGK?
az árak nem változtak
ááá... nem tudok menni , még nincs fent a guma, először a műszakit akarom megcsináltatni
Zsémester!
Valakinek nem tudnád elbartellezni a bőrgatyómat? Ki találnánk rá egy jó árat..
Szia! Jó a kis SV, Én nem vennékl nagyot, nekem elég, pedig 186 magas vagyok és súrolom a 100-at!
Ja és nekem is ez a kezdőmotorom!
ez is fasza csak ez egy kicsit drágább:cameron
Ez az asszem..moto
belinkeled, mert hirtelenjében nem találom
Hát igen.. Szerintem az a jó ha megy a motor és nem kell pörgetni...
Alig használt 3 részes van a hírdetések között 15-ért Ha még alkudsz is belőle lehet jobban jössz ki..
hülye!

Na, a lajos mintha nekem akciózna:
oldaltatyó

toptatyó
Még a végén kaptál volna egy SÜN-t! Amúgy én egyszer lazán beálltam egy olyan helyre ahol ki volt írva: "KIVÉVE BM." Mondom gond egy szálse ez a monogrammom!
Na ezzel en is igy vagyok... Mult heten is megalltam a Teve utcaban kocsival...mondom milyen ures ez a parkolo, vissza kellett setalnom, mert lattam, hogy valami kerek tabla van az ut mellett...Hat nem varakozni tilos volt , kiveve BRFK szolgalati jarmuvek . Termeszetes jogkovetoen elalltam onnan...