Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi volt, h 38 pénz az évesem és azt mondtad, h szerinted az lehet kevesebb is, mondjak adatokat és mondasz tippet, h ha lehet csökkenteni akkor hogyan.
20.-án.Délután.Lehet kipróbálom a motoros parkolót.
Valvoline Durablend 10W-40 és elég sok helyen kapni legfeljebb párszázzal többért mint tőlem, de 1 l.-ért nincs értelme kijönni hozzám. A többi dolgot pedig vasárnaponként megoldom mikor kell.
Ha fekete akkor ráugrok
Jön valaki 19-én délután motorkiállításra?
Nédda
Kérdezel osztválaszolok
Akkor megtudod nekem pontosan mondani h milyet raktatok bele, mert akkor megveszem valahol a környéken úgyis csak azért kell, hogy utána töltsek. Addig meg van, h valvoline durablend.....
A másik meg, h április elején legurulnék hozzád fék folyadék, hűtő folyadék cserére meg injektor írásra.
hogyé?
Nekem van egy pontosan olyan idomom karbonból, ha esetleg érdekel.
Nem kell ezt forgatni, egyrészt nem igazán szeretik a V2-es blokkok, ha szét vannak forgatva, másrészről meg minek, mikor már alacsony fordulaton leadja a max. nyomatékot. Inkább vigyázz rá, a forgatást meg hagyjuk meg a sor4-eknek ;)
valahol el kell kezdeni
amúgy tegnap beszéltük Sanyival hogy már a nyitó napon szoktak ott lenni páran motorosok.én azt hittem hogy lesznek is ,mert annyira azért nem volt szar az idő.
Mindig van olaj, de Bp.-re csak akkor megyek be ha muszáj mert a környéken melózok.....
hello!

pár hete említetted, hogy otthon vagy a biztosítós dolgokban, lassan visszahelyeződik a gép a forgalomba, úgyhogy igénybe venném a segítségedet ha nem gond.
Szia Sanyi!

szerinted tudnánk a héten valahol pesten ütközni valamikor? hozhatnál nekem 1 liter durablendet ha van.
Ilyenkormég nem biztonságos, még jó gumával sem! Főleg egyedül,nincs aki figyelmeztet a hibáidra, és elmongya, h miként csináld helyesen!
De legalább ott is voltál, tanultál is, oszt jóvan
Az ekeidomot azonnal add át nekem, vagy nemtom micsinálok veled!
igazad van.
viszont nekem meg kicsit muszáj volt gyakorolnom mert,nem igazán ment a dolog
Szerdán meló van, csak hétfőn Kakucsolok, akkor gyerek iskola, asszony azt mongya melózni jár a bíróságra, apa meg Kakucsring ! Összehozzuk az idén tuti tesa!
valószínűleg azért mert a 6-7 fok még nem döntögetni való idő, szezon elején eldobni a vasat viszont orbitális szívás...szóval óvatosan
én nem vettem észre.
viszont a 21.úgy készülj hogy 99% hogy veled megyek,de holnap estig pontos választ adok.
nem ráz?
igen nyitva.
tolongás nem volt,motoros csak én voltam.
viszont tényleg sokat tanultam ma
Sanyi királyok a gumik,kösziii
ja az elsőn már csak középen vannak maradványok a két széle lekopott
Belefér több is....aki pályázik igen gyakran használja tiltás közelben és nem nagyon van baja a 650-nek......és az 1000-nek sem.... .....az 1000-em anno igen sokszor volt tiltáson és semmi rosszat nem tapasztaltam pedig 38000-el adtam el.......
Ezek szerint már nyitva van?