Annyi volt, h 38 pénz az évesem és azt mondtad, h szerinted az lehet kevesebb is, mondjak adatokat és mondasz tippet, h ha lehet csökkenteni akkor hogyan.
Valvoline Durablend 10W-40 és elég sok helyen kapni legfeljebb párszázzal többért mint tőlem, de 1 l.-ért nincs értelme kijönni hozzám. A többi dolgot pedig vasárnaponként megoldom mikor kell.
Akkor megtudod nekem pontosan mondani h milyet raktatok bele, mert akkor megveszem valahol a környéken úgyis csak azért kell, hogy utána töltsek. Addig meg van, h valvoline durablend.....
A másik meg, h április elején legurulnék hozzád fék folyadék, hűtő folyadék cserére meg injektor írásra.
Nem kell ezt forgatni, egyrészt nem igazán szeretik a V2-es blokkok, ha szét vannak forgatva, másrészről meg minek, mikor már alacsony fordulaton leadja a max. nyomatékot. Inkább vigyázz rá, a forgatást meg hagyjuk meg a sor4-eknek ;)
valahol el kell kezdeni
amúgy tegnap beszéltük Sanyival hogy már a nyitó napon szoktak ott lenni páran motorosok.én azt hittem hogy lesznek is ,mert annyira azért nem volt szar az idő.
pár hete említetted, hogy otthon vagy a biztosítós dolgokban, lassan visszahelyeződik a gép a forgalomba, úgyhogy igénybe venném a segítségedet ha nem gond.
Ilyenkormég nem biztonságos, még jó gumával sem! Főleg egyedül,nincs aki figyelmeztet a hibáidra, és elmongya, h miként csináld helyesen!
De legalább ott is voltál, tanultál is, oszt jóvan
Szerdán meló van, csak hétfőn Kakucsolok, akkor gyerek iskola, asszony azt mongya melózni jár a bíróságra, apa meg Kakucsring ! Összehozzuk az idén tuti tesa!
igen nyitva.
tolongás nem volt,motoros csak én voltam.
viszont tényleg sokat tanultam ma
Sanyi királyok a gumik,kösziii
ja az elsőn már csak középen vannak maradványok a két széle lekopott
Belefér több is....aki pályázik igen gyakran használja tiltás közelben és nem nagyon van baja a 650-nek......és az 1000-nek sem.... .....az 1000-em anno igen sokszor volt tiltáson és semmi rosszat nem tapasztaltam pedig 38000-el adtam el.......
A másik meg, h április elején legurulnék hozzád fék folyadék, hűtő folyadék cserére meg injektor írásra.
amúgy tegnap beszéltük Sanyival hogy már a nyitó napon szoktak ott lenni páran motorosok.én azt hittem hogy lesznek is ,mert annyira azért nem volt szar az idő.
pár hete említetted, hogy otthon vagy a biztosítós dolgokban, lassan visszahelyeződik a gép a forgalomba, úgyhogy igénybe venném a segítségedet ha nem gond.
szerinted tudnánk a héten valahol pesten ütközni valamikor? hozhatnál nekem 1 liter durablendet ha van.
De legalább ott is voltál, tanultál is, oszt jóvan
viszont nekem meg kicsit muszáj volt gyakorolnom mert,nem igazán ment a dolog
viszont a 21.úgy készülj hogy 99% hogy veled megyek,de holnap estig pontos választ adok.
tolongás nem volt,motoros csak én voltam.
viszont tényleg sokat tanultam ma
Sanyi királyok a gumik,kösziii
ja az elsőn már csak középen vannak maradványok a két széle lekopott