Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem el is találtam!

Balunak ismerős lehet ez a grafikon
Nem huzom neki.Ilyeszto.
de fedett

Én spec azért is szeretem ezt a 6000 körüli fordulatot, mert akkor a ménesből jó ha 70-80 paripa üget és ez egyelőre bőven több mint elég!
Volt, h ráhúztam a tüzet, jó érzés volt amikor beállt a többi is és kihúzott a csávából
Nemsokára megnézhetjük mi a helyzet Orfűn És végre nem kocsival kell lemenjek
én 2008-ban voltam, de úgy emlékszem, hogy a bejárat előtt az utcán simán és ingyen meg lehetett állni.
6000-nél még valóban nincs max. nyomaték, az általad írt 9000 még reális, a fölé szerintem sem érdemes menni, azt pedig teljesen normális, asszem 10K-nál van ugye a piros mező és leszabályzás, de addig sosem húzom el, vigyázok rá :)
Ez speciel rohadt közel van a Hungexpohoz.
Hol?
az alléban ingyen eregetheted a kipufüstöt a vásárlók orra alá...
Ha esik akkor megállok kocsival az örsön a fene tudja melyik plazában.
Kocsira csak öccáz?Hol álltál meg, Albertirsán?

Inkább tömegközlek...A sok embör miatt még lógni se kunszt
Szerintem ha nem esik én már azt a 20 Km kibirom farmerban és bőrkabátbn.Sisak/térdvédő meg landol a dobozban.
az alacsony fordulat az a 7200. 6000 nél még nincs max nyomaték
Max lóerő meg 9000.Szóval ez sem olyan alacsony fordulat.Azt aláírom,hogy a so4-nél ezek az adatok magasabb fordulaton jelentkeznek.
TöbbX találkoztunk, de név szerint nemhiszem, h beugranék neki
Adatlap
köszi, hivatkozhatok rád? ha igen légyszíves írd meg a neved mert vicces lesz ha a hentesre hivatkozom

jó éjt!
Kocsival vagy BKV-val megyek nem motorral,a téli motorosszerkóban megsülnék a pavilonokban!
Kocsira 500 volt egész napra tavaly.Motorra kiderül a hét végén.
Én megyek!

Az ilyen motoros parkolás hogy megy, ingyér?A jó öreg B.M.W-nél most nincs olcsóbb
Azde durva
Sziget Gábor 0630 363 2423, Ő az Én üzletkötőm, nem vagyunk bratyiba, szintén K&H-s,beszélj vele, kérj tőle ajállatot!
Én Allianz-hoz szoktam "bedolgozni,de az drágább, minta K&H.
köszi, a többi miatt meg majd kereslek amint esedékes.
K&H
Lehet, hogy én is ott leszek.
Ez kinek az ajállata