Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért én szeretem ha időben visszajelez ,az szar amikor csk döntöd aztán meg hopp kicsúszik alólad a talaj.
miért ne, én mentem maxisal is , az a gixer 600-on hátul 10000-15000km-t elmegy , nem kell vele feszegetni a határokat és nincs semmi gond
6-ig, de szerintem idénykezdetnek elég (persze magamra gondolok)
Nekem Sportattack van ,lehet hogy jobb lett volna ha kicsit leiebbengedem ,késő bánat!
Én Pirelli Diablo Corsa III-at használtam, nagyon meg voltam vele elégedve, attól függetlenül, hogy a Hringen avval estem.
Elég sz..r a kaja.
nekem egyenlőre fent van még a gyári, ne is próbálkozzak vele pályázni?
még jó hogy szóltam
Én is kimennék ,de 2-ig dolgozom kb 3-ra érnék oda. Meddig van nyitva a pálya? Meg jó lenne ha javulna az idő ,az őszi pályanapokon is csak csúszkáltam ,nem tapadt a Conti.
Basszus... bocs Dara a legfontosabbat elfelejtettem
na és a büfé menet
Helyes!
Előfordul, hogy a Fradi pályánál találkozunk, és onnan az új M0-ig, majd átkötünk az 50-esre. A részleteket még biztos tisztázzuk itt a fórumon.
Jellemzően minden második 20 percben 20 percet (ha épp nem 15 perces váltások vannak), hét végén előfordul néha, hogy 3 csoport van. Azon a pályán egy délután is bőven elegendő.
Nekem a roadattack eddig bejott
Nem bj majd nyáron nyitott plexivel tekered a gázt és leég a levegő surlódástól.
sorry... na jóéjt mindenkinek :)
most muszáj kiteregetni? Oda a szegény gyerek imidzsem (plazmatévé, zongora...)

Motorozás közben alig jut idő másra
akkor meg a zongorádat lopták el, amikor Sanyinál összefutottunk? :)
valóban
tévé

ideiglenesen muszlimként állomásoztam otthon
Ártatlan vagyok, mondom majd a bírónak is:D

Amúgy, ha jobban megnézed a képeket, akkor a tigrises piros mezben én vagyok.Mint médiasztár .
Otte van e.Jobb óldalt.Azon a képen ahol mindenki rajta van.
:):) nemár, ez bazi égő ha nem ismerem meg :) kamuzol vagy frankón bennevan? :)
Amennyit izzadok alatta nem tök mindegy mitől leszek vizes?
Nem a keze.Az arca is benne van csak ahogy látom ellopták otthon a TV-t szegénynek.