Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kakucsra egész napra 6000.fél napra 4000 a beugró
nem az oktatós napra gondoltam , hanem egy nyílt napra, én az E.ringen kezdtem egy egész napos oktatással
ott is van kezdő csoport, meg van oktatatás is amikor előzni sem szabad mikor a pályára mennek a csoportok.
ahogy hallom a P.ring elég gyors pálya , én nem biztos hogy ott kezdeném
Hát első valami olyan bőrnadrág lenne ami pocakban jó de nem lépegető alvázra méretezve.Tehát nem sípcsontvédő a térdvédő.De olyan tutter nem lesz.Így marad valami hosszú ujjú aláöltözős póló nyárra.Ami jótékonyan rejti a pocakot.A bering kinn lesz és hát csipálom a gyárat.De olyan se nagyon lesz.Esetleg a sisakhoz a sötétedős plexi accijósan.Mi van még?

Őőőőőő semmi asszem talán a motorozós tudás letölthetős kivitelben.
egyszer el kell kezdeni valahogy, gyakorlás kérdése az egész ha valaki nem egy Gp bajnok attól még nem szólják le sőt ha valamit esetleg nem tudsz ott bárki segít neked és másnak is
bizony akkor jó a buli , viszont valszeg csak ápr. 10 vagy 17 lesz nekem az idei első pályázás előreláthatólag
Tervezzem,most nagyon be vagyok rá sózva.Csak nem tudom felmerészkedjek-e rá egyből,vagy előbb oktatásra menjek?Ráadásul ott viszonylag kevés nyílt nap van
Köszi.Mint a Tied,csak nem "akra" van rajt
Fogalmam sincs,még sosem voltam
ó!

egyébként Te milyen cuccra hajtasz?

kiváncsi vaygok milyen akciók lesznek a motorkiállításon, csomó mindent vennék. + csütörtökön lidliben esőruha vétel :).
minden szavadat akár én is mondhattam volna (kivéve 3 gyerek helyett csak 1), teljesen egyetértek.

A TomTattoo-s pályanap is addig vonzott, amíg meg nem tudtam, hogy az egész Kakucs azért olyankor sincs kibérelve, ugyanúgy ott mennek a többiek :-)
Darázs a hittérítő , kampányoljál ügyesen, jó ha minél többen megyünk úgy van feelingje igazán
Semmi.Elnapolás hogy a rossebb a tanárba.Holnap megy valami dokihoz úgyhogy talán 30.-a.
miért nem jössz le a pannónia-ringre ? az viszonylag közel van veszprémhez. kb. 180- 200 km oda-vissza. kérdezem én aki itt lakom tőle 15km-re és még egyszer sem mentem fel a pályára pedig sokat vagyok ott mint sporbíró
Nekem akkor is ez tetszik a legjobban, de ilyet meg nem találok sehol.
mi vót a luizba'? :)
szép a motorod
na, kiderült, h bázismotornál van minden mint a búcsúban

a lajosos zsák 4ropi, a két oldatatyó 12.4ropi...

Szóval, nagyon fain ár .
Mennyit bírsz?
Ahogy néztem különféle n a két tipusra.Ezért is molyolok mert a 02-ig verzió jobban teccik de ha nem lehet feltenni az enyémre passzerolhatom el.

link

Én ezt néztem ki magamnak de még vacillálok
Köszi.Ezért mennyit lehet menni?
6e egészt nap 4e délután.
ZoliBá'
Tudtam hogy lehet rád számítani
És szerinted egy csővázas SV-re ugyanúgy passzol a hasidom mint pl. a tiedre?
oldalidom kombó nem láttál véletlen e-bay-en?