Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor én még gályázom ,majd legközelebb!
Jó szórakozást ,meleg aszfaltot nektek!
Hajóvonták találkozása tilos.
Szolgálati közlemény!
A holnapi kakucsi különítmény indulási helyszíne Könyves Kálmán körúton a Fradi pálya elől 12.00-kor.
Ha nem járattad meg rendesen ,nem melegszik fel a gyertya és ilyenkor hajlamos " leköpni". Na nem úgy mint a jó öreg kétüteműekbe ,csak anyira hogy nem ad szikrát.Ez főleg az NGK-ra jellemző ,ezért ha beindítok egy motort az üzletbe rögtön fordulok is vele egyet hogy kiégessem!
fél kilenc körül gyere.....
ha sokat állt, karbi tisztítás......
Szerintem nezd meg a gyertyat, hogy kap e benyat, vagy van-e szikra ...elso lepesnek en ezt tennem.
99-es ez az Sv (karburátoros) csak az a biztosíték tábla van benn az ülés alatt nem? abba csupa ez a kis méretű biztosíték van azokkal nincs baj
Biztosíték megnézve,akksi terhelésen menyi feszkót ad le?Ha ment egy olajcsere nem okozhat ilyet.
fenn voltm ár töltön....akksi tekerrendesen
Picit melegítetted? Mert akkor lehet ám az aksi is kevés töltést kapott!
Szevasztok! Elővettem az Sv-t. életre is kelt a tél után melegítettem picit,majd lecseréltem az olajat,szürőt,teletankoltam. Azután már nemindult el! lehet hogy a gyergya szart be?
Ennyit azé nem eszek.

Húúúúúú fasza volt űrhajósszkafander nékű motorrra ülni.Kezd egyre jobban teccen ez a munkábajárós dolog.Pláne isaszeg felé.
A vasárnapi túrával kapcsolatban! A cél étteremnek jeleztem egy 15-20 fő + - 10 motoros érkezését! Elviekben számítanak ránk vasárnap déltől!
Semmit..Azt fogják mondani amit hallani akarsz..
Vasarolt mar valaki kereskedesbol motort?
Ott vajon mire megyek a szervizes atnezeses igenyemmel?
Ha esetleg érdekel valakit..
Spidi 54-es méretű bőrnadrág eladó illetve berik 52-es méretű full bőrruha eladó.Az irányárak 35 és 90 eft.
Akit érdekel:
balu88@mailbox.hu
Nem csodálom, hogy elcserélné... :-)
Nekem van egy kis Yanmar traktorom. Szerethető kis gépezet. Nem emlékszem pontosan, de valami 600 cm3-es 3 hengeres dízel hajtja. Hihetetlen alacsony fogyasztás, és nagyon hatékony ( kapcsolható 4 kerék, mászó fokozat ). Mászó fokozatban alapjáraton kb. 1m/perc :-) Legalább annyira élvezhető pöfögni rajta mint az SV-n Igaz a vége csak 25... :-)
vtr
Japán kistraktor csere érdekel..
Az a baj hogy én minden szombaton Pesten melózok úgy 2óráig,mire hazaérek 3.ráadásul holnap délután még dolgom is lesz sajna.amúgy tuti ott lennék
És holnap egy Kakucs?
Az jó, addigra tuti én is ott leszek.
Még nem pontosítottunk, de saccper 8:45-re kellene Sanyinál lenni! Elviekben Zsékettővel megyek falkában!
akkor viszont akár onnan mehetünk is együtt.
te mikorra mész oda?
OK! Sanyinál kezdek mert beigértem a hátsóülésemet az egyik gyermekének a túra időtartamáig!