Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez segíthet: link
én is ilyet fogok csinálni csak én hidraulikus emelővel
Sikerült?
Elmész a fokt-ba és körbenézel.És húúú-háááá meg haaaa de drága lesz.
Amúgy 46e környékén an amit vettem.Shoxos hááááátttttt nem igen fértem egyikben sem el.Volt valami victory vagy mi az majdnem passzolt de az is 40e akkor már inkább egy bering.

Ami igazán fasza volt az egy BF Akito TRX kabát volt de épp egy nyelettel nem passzolt pedig tényleg minőségi.
Bocsi a hosszúságért!
Ja, a másikat nem irtam, nekem van egy Icon nadrágom, a bőszabásúbb fajtából, ráadásul fehér ( valamelyik superbike magazinba reklámozták tavaly szeptember környékén) Szerintem kifelyezetten jó minőségű, bár a térdvédő szerintem se ér benne sokat mert a bő szabás miatt úgy pörög a lábam körül ahogy a szél fújja.. de tépőzáras kivehető igy egy másik sipcsont-térdévédő láthatatlanul elfér a gatya alatt!
Több észrevételem is lenne az elmúlt napokhoz, bocsika de nem voltam net közelbe... Nem tudom mit takar a "húú de drága" cordura ruha, én múlthéten néztem a shoxnál az új "négy évszakosnak" nevezett kompoziciót.. Fekete ezüst, protektorokkal, körbe összecipzározható, kivehető eső bélés, és kivehető termo, nadrágba is és a kabátba is, egyébként pedig tele van szellőzőkkel igy nyáron egy könnyű viseletnek se utolsó! Nekem elnyerte a tetszésem, perforált bőr mellé szerintem tökéletes kiegészitő átmenetekre! Ja, az ára asszem 24 a kabát és 22 a gatya!
kipuss megfejtése kipuff
Azt néztem, hogy a blokk alján van egy furat amin keresztül lehet dugni egy kb. 8-as menetesszárat, vagy gömbvasat. Állandóra bennehagyni elég bénán nézne ki, főleg, hogy a jobb oldalon éppen a kipuss könyök felett megy el és emiatt hosszan ki kellene lógatni. De nem nagy kunszt beledobni, és úgy alá az emelő. Csak azt nem tudom, hogy hol lehetne a másik alátámasztási pont meg azt sem, hogy a súlypontja ez előtt, vagy ez mögött van-e? valszeg mögötte. valahol a hátsó központi rugóstag csatlakozásnál lehetne a másik alátámasztás....
Shox kesztyűt senki nevegyen 1 fos 3xor volt rajtam 3 helyen van kiszakadva
Ahogy olvastam 300 ajró. Cseppet sokallom...
Egyébként láttam már a cuccot, de igazából nem csak az ára miatt nem tetszik.
No majd osztok-szorzok. Egy tízest szánok a cuccra ( abból 3 már elment ). Vas van hozzá dögivel, még koncepciót kellene szerezni
Az előbb kipróbáltam, hogy tudok-e még motorozni.
bemérettem a gyári fagyállómat mielőtt utánna töltöttem 1-2 dl deszt. vizet. -30 fokos volt, érdekes, hogy kívülről nézve a tartályban kék szinűnek nézett ki, mikor kivettem belőle egy keveset és a szabadban nézve meg zöld színű volt. gondolom a fehér tartály miatt nézett ki kék színűnek.
Nameg van a másik oldali specifikáció is?
Mert ha lánckerék/váltó/lánckerék fedél babrálás megy én úgy baxnám ki ha nem lehet a jobb oldalon fellógatni mint a macskát.......
Kérdés mennyiért vesztegetik.Nem rossz de én inkább tologatom azt a redvát,van egy bazi nagy garázsom.
ez marhajó, láttátok már? Zoli?

http://www.sportmotor.hu/motor...
A mostani kialakításában biztosan. Ezért gondoltam, hogy szerelnék rá kinyúló lábakat görgővel. Nem tudom, hogy más használ-e központi emelőt, de nem tudom elképzelni, hogy az oldalkitámasztón lévő motort, hogy tudnám rá varázsolni. Így a rudat ha rövidebbre venném, talán tudnám lábbal működtetni az emelést, miközben egyenesen tartom a mocit... Lehet, hogy túlbonyolítom a dolgot.. A lényeg, hogy mindenképpen egyemberesre kell megcsinálnom, és a téli tároláshoz + garázsban mozgatáshoz + lánc takarítás-kezeléshez valami ilyesmi lenne jó.
Kroki picit billegális lenne.
én is valami központi emelőn töröm a fejem.. A múltkor az Aldiban már vettem hozzá 3k -ért egy krokodil? emelőt... ezt kellene valahogygörgőkre szerelni + hozzápasszítani az SV-hez..
Ha netán egyszer lesz másik motorom és az nem SV lesz akkor én is a Hondát szemeltem ki. Mondjuk nekem most Ő a nagy plátói szerelmem
Ha egy ipar belendül..........
Csinálok én duci vázat is.
Olyan emelőt kreáltam hogy belerokkanok ha megemelem.
Na várjál! Hegesztőaparát ,flex ,csőhajlító nem volt a közelben mikor csináltam ,viszont ezek nálad az alapszerszámok!
Hát olyan szép öreges túrázós krúzolós gépecske.Nem stresszes tejfölöspohár.
Túl öreg vagyok tom.
És még dolgozni is lehetett egy jóízűt vele.
És még én vagyok a barkácsolós.
nekem se nagyon
lehet én vagyok túl fiatal, de ez a forma egyáltalán nem jön be