Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nna beszéltem az asszonnyal,szerinte érdemes megnézni mivel elég sokminden van.A sárkánygyíkokról nem nagyon tudott érdemben nyilatkozni mert ő is vagy 2-3 éve volt ott.Állítólag vittek cápákat is oda mostanság..térkép
hehe, ez faintos

tudtam, h számíthatok rád
A leglegendásabb amerikai wp bandának is ez a rövidítése..BFG..
A sóstói állatparkot meg megkérdezem neked az asszonytól mert ők már voltak..
Hát egyenlőre em tervezem motort venni de később......Kitudja.
okosíts ki, ha lehet itt public

ha nem, jöhet privátban is

amúgy, hallottam valami nyíregyházi parkról.Tényleg vannak ott sárkánygyíkok, őserdő meg minden?Hallottál erről valamit?
Nem kell az hozzá....ki volt téve a gép, bárki megvehette.....2-3 éves új gépeket simán lehet venni kint........pl. a Békám is már 1 éves volt mikor újként vettem, sőt még rá egy évre is azt az évjáratot árulták...
Csodák azért még akadnak.Szerencsés vevő vagy bennfentes lehetett.
Tavaly volt egy 2003-as 0km-es SV1000S-es a motorradban 1.3milláért....valami kinti raktárból hozták.......elég hamar eladták.....
Ennyire beragadt nemigen lehet.Ha nem akkor még jól is ki lehet jönni.Alkudni kéne picit és pályázni még jó lehet.Ha nem akar valaki feltétlen nyerni.
lehet, hogy bentragadt gép volt és 2005-ben helyezték kint forgalomba.....ettől még mondjuk max 2002-es és ahhoz meg drága ha még forgalomba is kell helyezni....
Nem feltétlenűl..
Akkor lehagyott egy nullát.
Link jó csak trükkös.Benézték az évjáratot nemkicsit.
Mennék az évadnyitóra csak nyakig benne vok egy hűtőszerelésben és egy atombiztos motoremelőben.
ja bocsi
tuti doom-os a gyerek
lécci használd a link ikont, mert így nem lehet megnyitni
A bfg mit jelentene a nicknevedben?
Holnap elmegyünk a motorozz-os évadnyitóra........nem jönne valaki?
szevasztok http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-
3648970
2005ös kicsit benézték nem?
Hali! Én hajszárítóval kicsit felmelegítettem a matricát aztán húztam le. Kevesebb ragacs marad és az is lejön utána tisztítószerrel.
Megdumálom a g.e....i főnökkel aggyon szabit.
Valamikor augusztusban még lehetne menni.
hello.
amberek
szeretnék jelentkezni a 21.túrára!
remélem van még szabad hely
Én is tervezek egy ilyen Zillertal-i mókát, de az azzal a gáz, hogy :Ember tervez Isten perverz! Pedig ott az utak tényleg WOW!
De egy "Velice Tatra" túra is jó lenne a dél lengyel vidéken!
(Mert ugye tudjuk, a szlovák az a magyar területen élő Lengyelországból kiutált Cseh)