nna beszéltem az asszonnyal,szerinte érdemes megnézni mivel elég sokminden van.A sárkánygyíkokról nem nagyon tudott érdemben nyilatkozni mert ő is vagy 2-3 éve volt ott.Állítólag vittek cápákat is oda mostanság..térkép
Nem kell az hozzá....ki volt téve a gép, bárki megvehette.....2-3 éves új gépeket simán lehet venni kint........pl. a Békám is már 1 éves volt mikor újként vettem, sőt még rá egy évre is azt az évjáratot árulták...
lehet, hogy bentragadt gép volt és 2005-ben helyezték kint forgalomba.....ettől még mondjuk max 2002-es és ahhoz meg drága ha még forgalomba is kell helyezni....
Én is tervezek egy ilyen Zillertal-i mókát, de az azzal a gáz, hogy :Ember tervez Isten perverz! Pedig ott az utak tényleg WOW!
De egy "Velice Tatra" túra is jó lenne a dél lengyel vidéken!
(Mert ugye tudjuk, a szlovák az a magyar területen élő Lengyelországból kiutált Cseh)
tudtam, h számíthatok rád
A sóstói állatparkot meg megkérdezem neked az asszonytól mert ők már voltak..
ha nem, jöhet privátban is
amúgy, hallottam valami nyíregyházi parkról.Tényleg vannak ott sárkánygyíkok, őserdő meg minden?Hallottál erről valamit?
Mennék az évadnyitóra csak nyakig benne vok egy hűtőszerelésben és egy atombiztos motoremelőben.
3648970
2005ös kicsit benézték nem?
amberek
szeretnék jelentkezni a 21.túrára!
remélem van még szabad hely
De egy "Velice Tatra" túra is jó lenne a dél lengyel vidéken!
(Mert ugye tudjuk, a szlovák az a magyar területen élő Lengyelországból kiutált Cseh)