Valaki hozzányúlt már a 650-es karbijához? Engem az érdekel hogy lehetne kicsit tuningolni rajt vagy valaki elérhetősége aki vállal ilyet. Előre is köszi
Sanyi gondold meg.. Mi tegnap legurultunk agárdig meg vissza a régi 7esen.. Kb fele ennyire fújt a szél de volt olyan jobbos kanyar haza felé amit balra dölve vettünk be... 1-2 helyen nagyon kemény volt..
Egyenlőre csak Anita és én, a Bicskei csapathoz csatlakozunk, 10-kor indulunk onnan kb 10-en és Bfüreden úgy párszázan lesznek némi kajával a görög falu tájékán.....
Most Balcsi? Itt pécsen 4 fok van egyik percbe szikrázó napsütés és egy felhő sincs az égen, rá 5 percre szakadó hóesés Most épp egyik se csak fúj a szél mint az állat.
Nekem 4 fok különbségen múlt, hogy megyek! De nem akarom a negatív hőmérséklet rekordomat megdönteni! Egy hetet még várok! Neked Sanyi pedig jó mulatást!
én most csináltattam egy motoremelőt, masszív darab.....
a linkelt motor meg sztem 2005ös forgalomba helyezésű valóban de csak itthon...olaszban futott már előtte...
Etensün plíííz! Etensün plíííz! Most tudtam meg, hogy zsékettő cimbi szülinapja 20-án van! Engedjétek meg, hogy a szülinapjára való tekintettel a 21-i túrát zs2 szülinapnak kereszteljem! Iszunk egy traubit az egészségére!
Valaki hozzányúlt már a 650-es karbijához? Engem az érdekel hogy lehetne kicsit tuningolni rajt vagy valaki elérhetősége aki vállal ilyet. Előre is köszi