Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Jóemberek!

Valaki hozzányúlt már a 650-es karbijához? Engem az érdekel hogy lehetne kicsit tuningolni rajt vagy valaki elérhetősége aki vállal ilyet. Előre is köszi
Hat egy idoben surun cserelgettem a nickemet egy banalis okbol kifolyolag es mikor megoldodott a problemam, akkor pont ez volt.

Es igymaradt :)
bal, praktikusabb...
mert egyedül is tök lazán felrakod rá...
Én kérek elnézést

Milyen baleset?
csinálni akarok első emelőt, melyik lenne jobb az SV-hez?
Sanyi gondold meg.. Mi tegnap legurultunk agárdig meg vissza a régi 7esen.. Kb fele ennyire fújt a szél de volt olyan jobbos kanyar haza felé amit balra dölve vettünk be... 1-2 helyen nagyon kemény volt..
Jó utat nektek, nem tudom rávenni magam!
Egyenlőre csak Anita és én, a Bicskei csapathoz csatlakozunk, 10-kor indulunk onnan kb 10-en és Bfüreden úgy párszázan lesznek némi kajával a görög falu tájékán.....
Jaja.A szél itt is nagy.Összerakom az új hűtőt.És végre kitakarodik öcsém a garázsomból.
Ki ami Sankóbá
Most Balcsi? Itt pécsen 4 fok van egyik percbe szikrázó napsütés és egy felhő sincs az égen, rá 5 percre szakadó hóesés Most épp egyik se csak fúj a szél mint az állat.
Nekem 4 fok különbségen múlt, hogy megyek! De nem akarom a negatív hőmérséklet rekordomat megdönteni! Egy hetet még várok! Neked Sanyi pedig jó mulatást!
Fel se vedd! Ők azok!
A hirdetés szerint még kinti papírjai vannak........,de ez francot sem érdekel.......inkább az, hogy jön-e valaki ma Bfüredre? Mi mindjárt indulunk.
Igy 30 fele mar nem reg nem vagyok gyerek :)
A nick egyebkent egy veletlen baleset kovetkezmenye.
én most csináltattam egy motoremelőt, masszív darab.....
a linkelt motor meg sztem 2005ös forgalomba helyezésű valóban de csak itthon...olaszban futott már előtte...
van egy sanda gyanúm miszerint nem mostanába megyek egom felé..Majd ha összejön a 75 ropi..
én szerény gyerek vagyok , viszont tök jó lenne ilyen társasággal ünnepelni

Kölökpezsgő(ke)t hozok...
Ha erre jársz egom felé szólj előtte gurulunk egyet Dobogókő felé!
az azért már nagyon kellemes..bár csak meglenne a tfi-re a lóvém..már indulnék is esztergomba..
Etensün plíííz! Etensün plíííz! Most tudtam meg, hogy zsékettő cimbi szülinapja 20-án van! Engedjétek meg, hogy a szülinapjára való tekintettel a 21-i túrát zs2 szülinapnak kereszteljem! Iszunk egy traubit az egészségére!

amúgy, ha időjárás, akkor az mtv teletextje a legpontosabb...Évek óta hajszál pontos, mikor nyaralni megyek...

mtv időjárás

itt 19-re 17C-ot mond és többórás napsütést...Azért az NEM SEMMI!
Jaja,nagyjából vágom azokat az érdekes helyeket
a vidi alapján nagyon érdekes helyekre kerültem, a többit inkább priviben