Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 13-at mondtak a szomszéd utcában , úgy hogy az lesz valszeg , jövőhéten én is viszem
Ja ! Cirka 250-ből meggyógyult a kuplungom! (bár nem zavart hogy kemény)
Hasonló volt a GSX 750-esem ,nem kéne mégegyszer! Egy dögnehéz motorozhatatlan vas volt ,bár ennek a futóműve gondolom fejletteb mint anno az én '82-es vasamnak.
De a kuplung legalább nem kemény.
Van ismerős már ki van adva neki a feladat ,csak legyen kedve megcsinálni.
Az átalakítási engedély 11800- + egy nagyüveg Unicum a gyorsabb ügyíntézésért ,a műszaki nem hagyományos 8900 - + 4000 a zsírért ,és most jön az okmányiroda : uj forgalmi, matrica, meg ügyintézés kb. 15000-. Úgy tudom uj törzskönyv nem kell ,olcsón megúszom.
Viszont kezd a nag H nagyon tecceni.Ez fenomenálisan eltalált.
Ahhoz képest hogy honda és sornégy nagyon kéne.
Ma 4-ig vannak holnap meg délig 8 tól. Veresen.Az itteniek ááááááááhhhhhhhh.
mennyi volt így punccsal
Ha nincs ismerős a gödöllőin akkor csak a Veresegyházi ott azonnal fogadnak.
Ráadásul "le volt zsírozva". Ha nem lett volna még mindig sorbanállék.Viszont most nincs forgalmim meg matricám a rendszámra. Remélem a héten még elimtézik ,különben nem merek hosszabb útra menni.
Nekem 40-bol lett 20 perc , hasonlo aranyok.
Ha a gödöllői bázis az fasza.Szép komótos hozzáértő bácsival.
Na most voltam vizsgáztatni a motort. Egy katasztrófa! Reggel 8-kor lefagyott a rendszer és 11-kor indult ujra.
nyugi, én veled tartok

Micsoda idő bazzegg

A bőrszerkó is több mint elég lenne
A munkábaérési szintidőm az autós 20 percről 10 re módosult és az ügyintézés is délben élvezetesebb.
Ilyen jó időben meg pláne.Ha ilyen lesz szombaton tuti evvel a gyösszel krúzolok be.
én melózok, csak nem mindig van időm fórumozni mellette... nemhogy még motorozni...
Na hallod.Ezt aláírom.
A legjobb motorral munkaba jonni . Ma vegre mar el tudtam vele jonni...
Aki dolgozik az nem ér rá motorozni..
mázlista
Jó az idő mi? Mindenki motorozik, csak én vagyok az irodában?
OK, mindenképp előző nap este itt értekezünk
Zsírkirályságoságos! Majd még itt szólj ha van pontos időpont!
Nagy valószínűséggel fradipálya 12 óra.