Hasonló volt a GSX 750-esem ,nem kéne mégegyszer! Egy dögnehéz motorozhatatlan vas volt ,bár ennek a futóműve gondolom fejletteb mint anno az én '82-es vasamnak.
Van ismerős már ki van adva neki a feladat ,csak legyen kedve megcsinálni.
Az átalakítási engedély 11800- + egy nagyüveg Unicum a gyorsabb ügyíntézésért ,a műszaki nem hagyományos 8900 - + 4000 a zsírért ,és most jön az okmányiroda : uj forgalmi, matrica, meg ügyintézés kb. 15000-. Úgy tudom uj törzskönyv nem kell ,olcsón megúszom.
Ráadásul "le volt zsírozva". Ha nem lett volna még mindig sorbanállék.Viszont most nincs forgalmim meg matricám a rendszámra. Remélem a héten még elimtézik ,különben nem merek hosszabb útra menni.
A munkábaérési szintidőm az autós 20 percről 10 re módosult és az ügyintézés is délben élvezetesebb.
Ilyen jó időben meg pláne.Ha ilyen lesz szombaton tuti evvel a gyösszel krúzolok be.
Az átalakítási engedély 11800- + egy nagyüveg Unicum a gyorsabb ügyíntézésért ,a műszaki nem hagyományos 8900 - + 4000 a zsírért ,és most jön az okmányiroda : uj forgalmi, matrica, meg ügyintézés kb. 15000-. Úgy tudom uj törzskönyv nem kell ,olcsón megúszom.
Ahhoz képest hogy honda és sornégy nagyon kéne.
Micsoda idő bazzegg
A bőrszerkó is több mint elég lenne
Ilyen jó időben meg pláne.Ha ilyen lesz szombaton tuti evvel a gyösszel krúzolok be.