Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi tervezünk tavasszal egy gurulást ,egy sv-s haverommal az alpokba...remélem lesz belőle vaalami
Azért azokat az uncsi kupac köveket megnézném amit alpoknak hívnak.
Na igen....pl ha az osztrák határra megyünk túrázni akkor is pestről tesszük.....
Nem nagy látvány egy sem hidd el:)Viszont az utjaik...nr.1
Dehonnem.Én szándékszom megsasolni az osztrákokat.
És aki már úgy vette hogy No matrica mit csináljon?
Lopjon egy párat a kollégáktól?
Mennék én...de innen az osztrák határ mellől soha nem indul túra semerre...Minden esetben fel kellene mennem pestre,és onnan indulni valamerre..
Gyere túrázni és akkor nem bántunk!
Amúgy én azért hagyom rajta a butaságvédelmi matricákat mert így ha egyszer eladásra kerül látszik, hogy eredeti a fényezés! Bár tényleg gázosan néznek ki!
Sziasztok::)Sikerült...ne kövezzetek meg:DÉs nem bántotta a benzin...Köszönöm,sokat segitettetek...Jövök eggyel...
Sanyííííí! Bent van a légszűrőcsonk! azért brutkón kitölti a váz és a légszűrőház közötti részt!
Ha tankolsz és túlfolyik akkor árt a benzin? NEM! Akkor meg? Hallgass az "öregekre"!
Bocs Sanyi ez nem neked szólt!
Ez igaz...erre nem gondoltam...Na ki is megyek garázsba megprobálom.Köszönöm a segitséget:)
étolaj?.....azt még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom.....a benya nem bántja a fényt különben minden tank matt lenne a néha melléfolyt benzintől.....
és nem kezdi ki a fényezést?mert most meg olvastam valahol hogy az étolaj a legjobb...
benzin a legjobb....rongyra rá egy kicsit és törölgetni türelmesen.....én még csak nem is políroztam utána.....
Sziasztok.Leszedtem a 3 matricát,de egynél ami persze a tankon volt,a ragasztó elég sok ott maradt.Nem lehet ezt valami egyszerübben leszedni mint benzin+utána polir?meg a benzin nem kezdi ki a festést?esetleg körömlakklemoso?vagy valami?köszi
Nehéz elrontani! Én 1x az utas sisakomat karon vittem haza és összecseszte a tankom. Kb 15-20 perc polírozás után nem is látszott! De én minden hónapban 1x polírozom!
Okés.Köszönöm:)Remélem nem tudom elbaxni:)
Matrica leszed aztán egy kis benzinnel áttörlöd és lejön a ragacs is! Aztán egy polír és minden ok! A molír paszta max 1000-1500,- ilyen mókás helyeken mint ócsány meg teckó! Hajrá!
Szia Bötö!Köszönöm a választ...remélem egy rongy nem tesz kárt...
Szerintem ha kézzel és körömmel leszeded a matricát, akkor utána azt a ragadós szutykot lemoshatod. Csak vigyázz, hogy mivel dörzsölöd, mert matt lehet a festés, ha rosszul kezdesz hozzá.
Nagyon porzik a topik...
Mindenki motorozik?
Sziasztok.Egy kis segitség kellene....Én barom tavaly rajtahagytam a figyyelemfelkeltő meg mittomén milyen matricát a motromon...Mivel tudná én azt eltávolitani rola?Egyszerüen leszedem aztán melegviz...vagy nemtom.Lehet hülye kérdés de nekem fontos lenne.Előre is köszi aki segit:)
sikerült. kinyírtad!