Amúgy én azért hagyom rajta a butaságvédelmi matricákat mert így ha egyszer eladásra kerül látszik, hogy eredeti a fényezés! Bár tényleg gázosan néznek ki!
étolaj?.....azt még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom.....a benya nem bántja a fényt különben minden tank matt lenne a néha melléfolyt benzintől.....
Sziasztok.Leszedtem a 3 matricát,de egynél ami persze a tankon volt,a ragasztó elég sok ott maradt.Nem lehet ezt valami egyszerübben leszedni mint benzin+utána polir?meg a benzin nem kezdi ki a festést?esetleg körömlakklemoso?vagy valami?köszi
Nehéz elrontani! Én 1x az utas sisakomat karon vittem haza és összecseszte a tankom. Kb 15-20 perc polírozás után nem is látszott! De én minden hónapban 1x polírozom!
Matrica leszed aztán egy kis benzinnel áttörlöd és lejön a ragacs is! Aztán egy polír és minden ok! A molír paszta max 1000-1500,- ilyen mókás helyeken mint ócsány meg teckó! Hajrá!
Szerintem ha kézzel és körömmel leszeded a matricát, akkor utána azt a ragadós szutykot lemoshatod. Csak vigyázz, hogy mivel dörzsölöd, mert matt lehet a festés, ha rosszul kezdesz hozzá.
Sziasztok.Egy kis segitség kellene....Én barom tavaly rajtahagytam a figyyelemfelkeltő meg mittomén milyen matricát a motromon...Mivel tudná én azt eltávolitani rola?Egyszerüen leszedem aztán melegviz...vagy nemtom.Lehet hülye kérdés de nekem fontos lenne.Előre is köszi aki segit:)
Lopjon egy párat a kollégáktól?
Bocs Sanyi ez nem neked szólt!
Mindenki motorozik?