Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ennyi pacit akarsz vegyél EZREST.
Sztem többet kellene rákölteni a 650-re, mint a különbség 650 és 1000 közt.
Sziasztok!Két héten belül kapom az 650-es SVmet,amit már alig várok!A gond az,hogy elég alacsony vagyok és az alacsonyító elég drága.Gondoltunk egy olyat,hogy lapos vasból esetleg lehetne csinálni.Ha valakinek lenne bármi ami ezzel kapcsolatos,írjon!Köszönöm!
Ez van, majd legközelebb...
Hi valaki tudna segiteni érdekelne mennyit lehet kihozni 1 sv blokjábol ugy hogy még mindennapi használatra megfeleljen tehát ne huljon szét és ne keljen 1000km ént szervizelni stb 130 140 le reális cél? rendszerrel powercommanderrel esetleg akkor már hengerfejbe is bele kell nyulni? sehol nem találtam neten ezzel kapcsolatban adatokat valaki esetleg?
minden elérhetőségem az adatlapomon, hívj írj nyugodtan és megdumáljuk
Érdekes lenne a gumi,hogy tudunk beszélni?
az olyan 42 és 45 között szokott lenni attól függően, hogy tudunk e valami akciósat szerezni
És az új?
állapottól függően van az ár kb 15 és 18 ezer között, a 18 az már szinte új
Csak hátra.....Mennyi pénzért lenne?
dehogynem párba vagy csak hátra?
Nem tudsz véletlenül metzeler sportec m3-mat?
HellO! Ne haragudj, hogy vasárnap végülis nem tudtunk motorozni! Csak délelött nem akartalak hívni, aztán este lett, mrie észrevettem, hogy kerestél. De gondolom aludtál nagyrészt, mikor én 1 óra körül hazaértem. Majd bepótoljuk, jó?
Szeva
Zolee bazze, iylen névvel én nem hívnálak fel :D
Ha elviszik viszed az enyémet? :p
Emailban tudsz nekem képeket küldeni? Meg néhány adatot róla?Köszönöm
Email:xirnox(kukac)msn.com
írtam emilkét
Sziasztok!

Tapadós gumit (akár slicket is, ha lehet mintásat vagy utólag vágva) keresek 160/60-17-es méretben. 165/60 még okés.. Ha valakinek van ilyen, írjon egy emailt, mert érdekelne a dolog!
wins03@gmail.com

Üdv, Peti
12 ért tudok és feketét majdnem
az a gyárija és nekem 9000 km után még szinte új állapotú volt van rá egy kellemes szó: tragédia
Szia nekem van egy ilyen 25 kw os 650 s es 2001.11 havi jó állapotó!Ha érdekel dobj valami elérhetőséget!Üdv Zolee
Szervusztok !
bukógombát szeretnék venni 10.000.-ig kéket
tudtok valami jó megoldást ?
2000 Sv650s kék
Köszi Boldi
Üdv.

Ha esetleg tud valaki olyan eladó SV 650-et, ami 25kw-s papírral rendelkezik és jó állapotú, kérem értesítsen engem.:)
Köszönöm
Helló!
Nekem Dunlop Sportmax D220 van fennt.Na ez az amit ha döntögetni akarsz felejts el.Ez arra abszolut alkalmatlan.Nem is értem, hogy lehet a nevében a sport szó.Eddig azért nem dobtam le mert zsír állapotúak de nem hiszem, hogy sokáig megtűröm őket.
Hello!

Mindenki másmilyet szeret és más jön be neki, de ha szeretnél gumit akár nálam is van SV-re szinte mindig minden féle, újban és használtban is.
Az enyémen most pilot power van fönt és nagyon teccik eddig, bár túrát cseréltem le most sportra, szóval nem meglepő, hogy jobb
Helló bizton tudom ajánlani Neked a Continentalt és azon belül is a "Road Attack"-ot vagy ha pályára is mennél akkor egy igazi pályagumi a Continental "Sport Attack" néven megnevezett gumit.Rengeteg SV-n lehet látni és sokat is bírnak.Pesze ez csak az én véleményem sok mindeni sok mást fog mondani mert szinte ahány motoros annyi gumira esküszik.
Örülök ha segíteni tudtam
Hali!
Itt egy link: http://www.simonauto.biz/terme...