Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kettest nekem is nehezen veszi, de nem mindig, hát nem tudom lehet már szarakodik a blokk 38000km után
Az a helyzet, h nekem is Castrol van benne, de nekem nem eszi, pedig van használva rendesen.
Másrészt a váltó néha tényleg picit nehézkesen eszi meg 2.-at (picit erőteljesebben kell húzni), de nincs viszoníyítási alapom, h mással milyen lenne.
Szia!

Nekem eddig castrol volt benne, amivel megvoltam elégedve és nem ette. Most vettem bele ipone full power katana-t és eddig csak 200km mentem vele igaz, de már sokkal csendesebb lett és szebben vált... suzuki szervizben mondták, hogy most ilyet használnak a suzukis versenyzők (itt miskolcon) és nagyon meg vannak vele elégedve, nem csak konkrét termékkel hanem márkával is. Remélem tudtam segíteni :)
Akkor milyen olajat rakjak bele
A motult tényleg nem fogyasztja?
Suzuki szervizban mondták....
Ezt honnan veszed?
Nem rossz olaj de mégis eszi.....Egyépként gyári olaja a suzukinak ha jól tudom.....
A castrol ennyire rossz lenne, inkább tegyek bele motult
Sziasztok
Eladó egy üléspúp , 10000.- az ára .Érdeklődni, adatok az adatlapon.
Nem azt irtam hogy ok csinaljak.... hanem hogy van ilyen es igy nez ki es nem 30 er kapod az ules pupot... De ha irsz nekik szerintem ok is meg tudjak adni neked a srac szamat...
Az olajfogyasztás normális dolog főleg ha castrolt használsz.....
48 ezernél nekem még nem kellett állítani, de azért nem árt megnézetni. (szelephézag)
Szeva! Nekem kihúzott 1 teljes szervízintervallumot, h nem kellet utántölteni egyáltalán (6000 km),
most van a vasba ~15000 km
Csé! Könyv szerint tudom!
Elvileg kell szelepet állítani a könyv szerint, nekem is volt.
szia igen ö csak fényezésel ,de tataán csinálnak idomokat is én is ott csináltatam
Hali! Hát nem teljesen egészséges sztem! Én 1200km-t tettem bele de nem vettem észre változást a szinten! És egy kérdés: 24 ezres szerviznél érdemes megbontani, a szelephézag állításhoz? Vagy van valakinek tapasztalata hogy kell-e állítani? Kössz csá
Bocsi 2-3dlert
Helló
Lenne egy kérdésem, nektek is eszi az olajat?
Nekem 1500km alatt 2-3dm fogyasztott, ez normális?
Én itt nem találtam semmi.Vagyis nem semmih hanem szerintem az a srác csak motorfényezéssel foglalkozik.Világosíts fel ha tévedek!
Ules pup + hasidom!

Hali ezt tatan gyartottak! Nem akarok hulyeseget mondani de asszem 15 korul van darabja a cuccoknak! Elerhetoseget sajna nem tom de ha nagyon kell megtom szerezni a srac szamat!
Köszi.Megnéztem elég húzós az ára ahozképest hogy 10w40-es. Ha valami más márkát (Total Castrol) tennék bele az nagy baj lenne?
Legyárt akármilyet ha megbeszélitek.
Akármilyen SV mellé raktam az enyémet, az enyém elől hátul alacsonyabb... elől csüccsentve van durván 1,5 centit az első villa...
Valakinél tapasztalat? jobb ez így mintha szintben van a híddal? nem mintha annyira kanyarvadászatra hajtanék, csak gondoltam megkérdem, nem szedegetem szét ,,potyára"