szia nekem 180 -as pirelli diabló superbike van nem ér bele semmibe és belemegy ,és nem lesz annyira lufi igaz nem tudod teljesen ledönteni mert tény hogy egy kicsit összenyomja
A 650-es sv-nek 4,5"-os a hátsó felnie az 1000-é pedig 5,5"-os.Nem ajánlott felrakni a 180-as gumit a 4,5"-os (ezt gumis mondta) mert túl lufi lesz a gumi!
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a 650-esre rámegy-e a 180-as gumma? A váz úgy tudom ugyan az mint az ezresé, a felni talán kisebb. Nem másért, csak mert 180-as pályagummákat lehet már használtba is venni.
Hátsó gumi kellene a vasra, mert már nagyon kopott, de mivel még sosem vettem gumit, nem nagyon tudom, mire figyeljek. A másik fontos kérdés, hogy hol érdemes leginkább érdeklődni...
Érdekelne,hogy mutat a kerék 180-as gumival!
Ide írok, mert itt láttalak meg.
Köszi szépen a szombati "nagy" kört a BéKával!
Együtt mentünk Viktorral.
üdv: Gino
Eladó egy SV 1000 S 2007.dec. ha érdekel valakit.
1.790.000.-
3500 km
Szalon állapotú
Érd: 06-1-430-66-66
06-30-331-83-13
Érdekelne, hogy a 650-esre rámegy-e a 180-as gumma? A váz úgy tudom ugyan az mint az ezresé, a felni talán kisebb. Nem másért, csak mert 180-as pályagummákat lehet már használtba is venni.
Új is használt is van és még tapasztalatom is van SV-vel kapcsolatban!
Ha gondolod csörögj, elérhetősége az adatlapomon!
Hátsó gumi kellene a vasra, mert már nagyon kopott, de mivel még sosem vettem gumit, nem nagyon tudom, mire figyeljek. A másik fontos kérdés, hogy hol érdemes leginkább érdeklődni...
Köszi előre is a segítséget!
Pé.
A jégtáblás az nem.