Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kéne valami jó gumi.....
Igy van ezért maradok én is a 160-as guminál!
igen de nagyon szépen peremig dönthető míg a 170, 180 már nem annyira, meg túl könnyű is a motor
Engem még a 170-esről is lebeszéltek!Pedig nagyon szerettem volna mert ez a 160-as gumi nagyon csumpi!
engem is, mert eredetileg a gixxer 600 gyári gumiját akartam feltenni, de elvileg nem túl szernecsés
Én is gondolkodtam,hogy rakok rá 180-as gumit de lebeszéltek!
igen 180-as összenyomja felni
Köszi a képet!Ez 180-as gumi?Kissebnek tünik.....
persze itta kép
Nem tudnál küldeni egy képet a hátsó kerekedről?
Érdekelne,hogy mutat a kerék 180-as gumival!
Nincs mit
Szia Csabi!

Ide írok, mert itt láttalak meg.
Köszi szépen a szombati "nagy" kört a BéKával!
Együtt mentünk Viktorral.

üdv: Gino
Üdv mindenkinek.

Eladó egy SV 1000 S 2007.dec. ha érdekel valakit.
1.790.000.-
3500 km
Szalon állapotú
Érd: 06-1-430-66-66
06-30-331-83-13
szia nekem 180 -as pirelli diabló superbike van nem ér bele semmibe és belemegy ,és nem lesz annyira lufi igaz nem tudod teljesen ledönteni mert tény hogy egy kicsit összenyomja
Sm-osok használnak 160-as gumit pályára.....
meg beleér vagy a villába vagy a láncba.......de van 160ba is pályagumi használt .......
A 650-es sv-nek 4,5"-os a hátsó felnie az 1000-é pedig 5,5"-os.Nem ajánlott felrakni a 180-as gumit a 4,5"-os (ezt gumis mondta) mert túl lufi lesz a gumi!
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a 650-esre rámegy-e a 180-as gumma? A váz úgy tudom ugyan az mint az ezresé, a felni talán kisebb. Nem másért, csak mert 180-as pályagummákat lehet már használtba is venni.
Akár nálam is!

Új is használt is van és még tapasztalatom is van SV-vel kapcsolatban!

Ha gondolod csörögj, elérhetősége az adatlapomon!
Sziasztok!

Hátsó gumi kellene a vasra, mert már nagyon kopott, de mivel még sosem vettem gumit, nem nagyon tudom, mire figyeljek. A másik fontos kérdés, hogy hol érdemes leginkább érdeklődni...

Köszi előre is a segítséget!
Pé.
Most vasárnap, azaz Ápr 13. III. Fly Balaton Sármellék Gyorsulási verseny! Gyertek el TI is!
Ennyit számít az ülés formája valszleg, mert szélesebb :)
Szia, nem mért adatokbol hanem erzesre a 2000es alacsonyabb. Mert arrol telitalpra le er a labam mig a k3tol felfele, csak spiccelvel er le!
Az első az az udvarban készült :)
A jégtáblás az nem.