Sziasztok sv sek én is az vagyok:) Sv1000 s boldog tulajdonosa kérdés ki milyen gumira esküszik mélyet szeretnék dönteni serpentinen épp ma voltam kint ausztriába hát nagyon jo volt csak nem mertem a gumi pereménél mélyebre dönteni mert már csuszkált a segge :)
Megkértelek, hogy oldd meg e napokban a gumi illetve a pénzem elküldését, mégis semmi infó. Hívni minek hívjalak, vagy nem veszed fel, vagy csak húzod az időt...
Eltelt már 4 hét... nem érsz rá feladni, tudod kinek mondd...
Mindenkinek lehetnek gondjai, de azért kikérem magamnak... ez már vicc... mit szeretnél menjek fel Pestre házhoz? vagy elég ha morci ismerősöket küldök, nekik adod a cuccom? vagy esetleg a rend őreire vágysz?
Írjál már itt infót, bár a számítógéped tönkrement, az internet is, a telefonod nem érhető el mindig, ha mégis akkor nemjó a mikrofonja... vagy ismerősöd rossz helyre küldte, neked meg nincs időd feladni...
Otthon sosem vagy, ha igen kedves barátnőd, szüleid nem tudnak segíteni...
Amennyiben megoldás nem lesz, egy egyszerű feljentést kapsz a barátnőddel együtt, ha nektek ez kell nem tudok mit csinálni...
Ennyit az emberek közti bizalomról!
Várom szíves válaszod, de inkább a pénzem szeretném látni!
13? az kurvajó ár! a festését nem tudom hogy lehetne megoldani hogy ugyanolyan legyen mint a gyári fényezés.Szerinted ha színkódot mondok neki akkor tudni fogja miről beszélek?
Lehet untatlak a kérdésemimmel bocs
Köszi hali!
Olyan gondom van,hogy eléggé nagyokat kattan a váltóm,fel is+le is.
Egy endúróról nyergeltem át,de azon sem volt ilyen pontatlan,hangos.
Még nincs 6-e az olajban (Motul)...
Velem lehet a a gond?
Sziasztok!
Eladó sv1000-hez egy pár giannelli titán kipufogó.Kb.3000kilómétert ment sérülésmentes.E-betűs és kivehető hangtompító van benne.Ár:100eft
Akit érdekel az a 30/9089573-as számon érdeklődhet.
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, egy barátom a jövöhéten hozza ki a szalonból az új sv 650esét és egy tuning dobot akar rátenni az első szerviznél, mit ajánlotok?
Szeretnék vásárolni SV 650-et, valószínűleg használt lesz belőle. Főleg olyat keresek,ami vezethető A korlátozottal. Találtam is egyet használtautón. Szeretném kérdezni a tapasztalt SV-sektől:),hogy ha elmegyek megnézni,mire kell figyelni leginkább?
http://www.hasznaltauto.hu/1719454_suzuki_sv650s
_2007
Ezt néztem ki. Szerintetek valami nyűgje lehet, hogy 2500km-el elakarja adni?
Köszönöm
viszont lenne 1 kérdés
A kipu leömlőről elöl mivel lehetne leszedni a ráégett retket (tom, h gyári már nem lesz, de vmit mégiscsak tenni kéne). Smirgli, drótkefe nem bántja, és utána vmivel le lehetne kezelni?
Megkértelek, hogy oldd meg e napokban a gumi illetve a pénzem elküldését, mégis semmi infó. Hívni minek hívjalak, vagy nem veszed fel, vagy csak húzod az időt...
Eltelt már 4 hét... nem érsz rá feladni, tudod kinek mondd...
Mindenkinek lehetnek gondjai, de azért kikérem magamnak... ez már vicc... mit szeretnél menjek fel Pestre házhoz? vagy elég ha morci ismerősöket küldök, nekik adod a cuccom? vagy esetleg a rend őreire vágysz?
Írjál már itt infót, bár a számítógéped tönkrement, az internet is, a telefonod nem érhető el mindig, ha mégis akkor nemjó a mikrofonja... vagy ismerősöd rossz helyre küldte, neked meg nincs időd feladni...
Otthon sosem vagy, ha igen kedves barátnőd, szüleid nem tudnak segíteni...
Amennyiben megoldás nem lesz, egy egyszerű feljentést kapsz a barátnőddel együtt, ha nektek ez kell nem tudok mit csinálni...
Ennyit az emberek közti bizalomról!
Várom szíves válaszod, de inkább a pénzem szeretném látni!
Köszönöm szépen!
Egyébként egymilláért bárkinek odaadom, csak vigye el valaki, de tényleg.
Ja, sose nősülj meg...
Lehet untatlak a kérdésemimmel bocs
Köszi hali!
sajnos válás miatt el kell adnom szeretett gépsárkányomat
Ha valakit érdekelne hívjon fel (06-20-429-8957)...
2004.07, Leo Vince dob, 34e KM, bukógomba, vezetett szervizkönyv, és zsír új gumik.
Sajnos nincs más lehetőségem, így minél előbb túl kell adnom rajta - mintha a fogamat húznák...
Zoli
Egy endúróról nyergeltem át,de azon sem volt ilyen pontatlan,hangos.
Még nincs 6-e az olajban (Motul)...
Velem lehet a a gond?
Eladó sv1000-hez egy pár giannelli titán kipufogó.Kb.3000kilómétert ment sérülésmentes.E-betűs és kivehető hangtompító van benne.Ár:100eft
Akit érdekel az a 30/9089573-as számon érdeklődhet.
Tanácsot kérnék, egy barátom a jövöhéten hozza ki a szalonból az új sv 650esét és egy tuning dobot akar rátenni az első szerviznél, mit ajánlotok?
az utas ülés alatt....
Az lenne a kérdésem, hogy 2004es 650esben (nem idomos) hol találom az index elektronikát?
Köszi!
De erről már volt itt szó párszor.
Van egy pár szép állapotú BT056-om, 120/70 és 160/60-as méretben. SV-re hoztam csak megmaradt. Ha esetleg valakit érdekel csörögjön. Ár kb 27 ezer.
Szeretnék vásárolni SV 650-et, valószínűleg használt lesz belőle. Főleg olyat keresek,ami vezethető A korlátozottal. Találtam is egyet használtautón. Szeretném kérdezni a tapasztalt SV-sektől:),hogy ha elmegyek megnézni,mire kell figyelni leginkább?
http://www.hasznaltauto.hu/1719454_suzuki_sv650s
_2007
Ezt néztem ki. Szerintetek valami nyűgje lehet, hogy 2500km-el elakarja adni?
Köszönöm
A kipu leömlőről elöl mivel lehetne leszedni a ráégett retket (tom, h gyári már nem lesz, de vmit mégiscsak tenni kéne). Smirgli, drótkefe nem bántja, és utána vmivel le lehetne kezelni?
na de komolyan ennyit sztem ki kell bírnia, az enyémbe meg ráadás most van ~15E kilcsi