Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Erről tudtok valamit?
http://www.raptorsandrockets.c...
Igen kirándulásnak is király főleg mocival...Csak attól félek mivel nem voltam még Esztergomban,hogy eltévedek mint egy nagy...
valakinek nincsen esetleg fejidom tarto konzolja sv1000 hez k6 os kéne...... elgörbült meg a szám is
Vedd úgy, h csak egy nagyobbat túrázol. Kirándulásnak sem utolsó
Köszönöm a gyors választ Zizó.Meglátom majd csak hát Esztergom nincs is annyira közel Debrecenhez..HA hozzászámolom a benyapénzt elég csinos kis összeg jön ki...
Heló Balu80
Nekem 12 ropi volt De nagyon jól össze hozták, Elég pörgős lett a gép, és könyebben gyorsabban kiforgott prop-tech.hu
Sziasztok
Hát ez nem tartott sokáig, elkelt minden !Egyik szemem sír
Szia Zizó!

Milyen lesz a következő gép?Már kérdezni is akartam mennyibe kerűlt az összehangolása a speedboxnak a kipuval?
gyári plexi 2001 es sv -s re eladó 2000 ha kell valakinek.
Hali! Egyben mi pénz lenne a cucc?
Sziasztok
Motor váltás miatt eladó SV 1000 S -hez , 2 db gyönyörű újszerű nyitott raptor dob,ajándékba adok egy üléspúpot(90000.-) ,van még egy garnitúra full idom szett (40000.-) Az idomszett nem gyári ,de jó minőségű.A kipuval nekem speedboxal 132 le mértek összehangolás után.,Persze ez főtengelyen számolt.Együtt az egész olcsobb! Képek az adatlapomon.
Hali! 2000es S es sv650-hez kellene nekem műszerfal körüli burkolat. Ha tud valaki szóljon már. köszi
A contit néztem én is, már csak az ára miatt is. Köszönöm a hozzászólást. Üdv: Szabi
metzeller Rensport pirelli supercorsa mischlein pilot power 2 ct sport gumikat de erősen használat függő ha dönteni akarsz és gyors lenni 1 értelmű valami jo sport gumma ha visszafogotabb vagy és számit a futásteljesitmény akkor jo lehet még continental road attack
Halihó ! Milyen gumit javasoltok az 1000 sv-re ? Föleg olyanok véleményére volnék kíváncsi aki tapasztalatból ír. Üdv: Szabi
Helló!

Semmi extrát,felraktam a gépre márciusban csak össze kellene lőni a nyitott kipuval és azt szerettem volna megtudni mennyiért csinálták a srácnak a prop technél.. Plusz még kellene hozzá egy injektor írás is..
Mit szeretnél tudni a speed-box-ról?

Vecsési bontó száma:06209745559 Kardos Zoli
jaja, azért enyiért nem osztogatnak full jó rendszámos sv-t.
külföldi papíros?
Hali, hát én csak olyanban tudok segíteni, hogy a gázcsutkát, kormánycsutkát vedd meg gyáriba é nis most rendeltem 3900 ft gumival együtt. az sztem nem sok. fékmunkahengerért pedig hívd fel a vecsési bontót, pár oldallal arrébb megtalálod a tel számát én is úgy kaptam itt valamelyik kolegátol. Neki minden van.
Sziasztok!
Ma majdnem megvágtak a műszakin, mert le lett cserélve a rendszámtartóm és nincs rajt rendszámtáblavilágítás (így vettem). Namármost nem tudjátok milyen izzó kell hozzá, meg hol lehet a vezetéke?
Hi All!

Múltkor írt egy srác egy prop-tech-es speedboxról és hogy összelövette a szervízben.nem tudjátok hol lehetne elérni?
Thanx
Sziasztok S.oS valaki segitsen lezuztam az sv met alkatrészek kellenének jo áron hűttő vízpumpa farokidom ezekre kéne ár ajálat
Igen,ezzel a dobbal élmény átmenni a gellért hegy alatti alagúton!
Szevasz

Láttam pmarótoni talin a géped, nem szép az tény, de szerintem ütős hangja lett, olyan amire az ember felkapja a fejét! :)