Te figyu, válaszoljál légyszives, ha már msnen telefonon smsben nem vagy elérhető. A gumik nem jöttek meg eddig, semmi infót nemtudok hogy utána kérdezzek. A pénzt már réges rég megkaptad. Légy oly kedves válaszolni, mert ez rosszindulat nélkül is elég átverés szagú
Na jó az agyalós részt én sem gondoltam komolyan, lehet az ilyet kultúráltan is,
De én mindenképp megnézetném azért, bár nemtom hogy mondjuk szervíz vagy bárki mit tud mondani ,főleg ha azt mondod h nem szitál és nincs semmi jele hibának...
4en ültek a kocsiban.... látásból egyiket ismertem nem volt velük gáz... ha akarnék utólag tudnék intézni velük vmit, de nincs kár látszólag... rögtön jövő járókelők rögtön akarták hívni a rendőröket egy ilyenért is, eljöttem mert nem jártam volna jól.... ismerősök aztmondták ennyitől nem lehet baja, majd rákérdezek vhol, addig is nemnagyon motorozok.
Rámtolattak úgy kb 10-15el. egy autós. betörött a lökhárítója, engem hátrébb lökött... látszólag nem lett baja a mocinak, csak a sárvédő elejéről ment le a festék minimálisan... nem ráz, nem véltem fel elhúzást...
Szerintetek ekkora ütés az semmiség a villának? 1 métert legalább hátrébb lökött... dudáltam de baromarcu nagygázzal tolat hátranézés nélkül...
hali mindenki!
Szerintetek lehet venni 650-es DL-t is 25 kwos papírokkal?
Csak azért gondolom mert a "kis" SV blokkja van benne,és már eredetileg is kisebb teljesítményű,és ha a nagyobbal teljesítményűvel megcsinálják akkor a kissebb teljesítményűvel mért ne. kössz a válaszaitokat előre is.
Van fojtott SV, az enyém is ilyen volt.
Egy kábel kiiktatásából áll a fojtás kivétele.
De nem hinném, hogy 25kW-ra fojtja le, viszont érezhetően gyengébb, és a vége is csak 180.
Eszetergomban kapsz 25kW-os SV-t, újat.
A 25kw-s és az 53 Kw-s SV közt nincs egyáltalán különbség, mindössze okirathamisítás Gyárilag tudtommal nincs lefojtott SV 650.
Hogy melyik szalonban adnak ilyet? itt kanizsán nem csinálják meg Nemsokat tudtam sajnos segíteni. olyat legegyszerűbb használtan venni. de inkább menj el jogsira ha nem akarsz bajt
Nézz szét a youtube-n és ha van valami akkor egy free video konverterrel le lehet szedni mp3-ban a zenét.Ha nincs ilyen progid le lehet tölteni ingyen a netről.Ha nem akarsz vele bajlódni írd be a fórumra a youtube-os linket és leszedem.
Csak úgy nézegettem a képeidet, és láttam a havas fotót! Te aztán elszánt ember lehetsz! (Vagy csak kihoztad a gépet napozni?)
Jóéjt
Pé
Üdv!
Te figyu, válaszoljál légyszives, ha már msnen telefonon smsben nem vagy elérhető. A gumik nem jöttek meg eddig, semmi infót nemtudok hogy utána kérdezzek. A pénzt már réges rég megkaptad. Légy oly kedves válaszolni, mert ez rosszindulat nélkül is elég átverés szagú
De én mindenképp megnézetném azért, bár nemtom hogy mondjuk szervíz vagy bárki mit tud mondani ,főleg ha azt mondod h nem szitál és nincs semmi jele hibának...
Biztos ami biztos...
Legalább megagyaltad az illetőt?
Rámtolattak úgy kb 10-15el. egy autós. betörött a lökhárítója, engem hátrébb lökött... látszólag nem lett baja a mocinak, csak a sárvédő elejéről ment le a festék minimálisan... nem ráz, nem véltem fel elhúzást...
Szerintetek ekkora ütés az semmiség a villának? 1 métert legalább hátrébb lökött... dudáltam de baromarcu nagygázzal tolat hátranézés nélkül...
Van egy szééééép rendszámtartóm SV-hez ha esetleg valakit érdekel! Teljesen új. Elérhetőségek az adatlapomon. Ár: 6.000 .-
Szerintetek lehet venni 650-es DL-t is 25 kwos papírokkal?
Csak azért gondolom mert a "kis" SV blokkja van benne,és már eredetileg is kisebb teljesítményű,és ha a nagyobbal teljesítményűvel megcsinálják akkor a kissebb teljesítményűvel mért ne. kössz a válaszaitokat előre is.
és ha kéred a szervízben ki is veszik a folytást belőle? előre is kössz a válaszod
Egy kábel kiiktatásából áll a fojtás kivétele.
De nem hinném, hogy 25kW-ra fojtja le, viszont érezhetően gyengébb, és a vége is csak 180.
Eszetergomban kapsz 25kW-os SV-t, újat.
Hogy melyik szalonban adnak ilyet? itt kanizsán nem csinálják meg Nemsokat tudtam sajnos segíteni. olyat legegyszerűbb használtan venni. de inkább menj el jogsira ha nem akarsz bajt