Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz professzor!

Én ajánlom neked http://www.svmedia.hu/ oldalt, frpeter oldala, nagyon sok mindent megtudhatsz onnan. Én is onnan lestem mindent, olvass, kérdezz tôle, ô mindent tud az SV650-rôl. Szerintem egyébként elég lesz túrára 2 fôre, de mindenkinek más a véleménye...
úgy látom neked 650-s wan mik a tapasztalataid?tudsz segíteni?
ja lehet!de nem használom a "v"betűt
Mintha rossz lenne a v betűd a billentyűzeten, szerintem nézd meg.
hello mindenkinek!kacsingatok 1 sv 650/1000 felé első nagy motorom lenne ezért is izgat engem jobben az sv 650!nyomatékos erő wan épp elég tanuláshoz!én szeretnék wele járni túrázni is illetwe 1-2 alakolmmal pályán is szeretném tesztelni(max 2 alkalom tehát nem pályagépnek szánom).tanácsokat szeretnék kérni mire figyeljek illetwe , hogy jó döntés lenne-e nekem a 650-s(190 cm wok és 110kg).túrázás 2személybe történne felpakolwa:)menetteljesítménye milyen illetwe a fogyasztására is kiwáncsi lennék!hírtelen csak ennyi érdekelne:)köszönöm a wálaszt előre is
Ezt a baromságot kitől hallottad?
sziasztok,szeretnék segítségetkérni tőletek,vacilálok egy 650-es vásárlásán , olyat hallottam , hogy az sv-k főtengelye gyenge volt vele sok probléma, ez igaz vagy csak valami rossz tréfa?
Szia Gamby!

Köszönöm,megnézem majd de úgyrémlik elég jó árban van a rendszer...még esetleg az ebay-en lehet majd megnézni.
Köszönöm mégegyszer!
Széles utat!
Helló Balu!
Na hát az a helyzet, hogy sajnos nem tudom neked megmondani a tipusszámot .Azt tudom,hogy Yoshimura TRS full System.
Interneten keresd meg SvPeete-t a hivatalos tl és sv klub oldalán , ott találsz megoldást a problémádra!
Tudna nekem segíteni valaki kis rendszámtábla tartóval kapcsolatban?
Arra lennék kiváncsi mit csináljak az utána tátongó hézagokkal?
Ha van valakinek képe,azt nagyon megköszönném.
Ha nem gond akkor erre a címre: dengia@freemail.hu
Szeva!

Anyagában színezett fekete üvegszál 15e, carbon lakkozva 30e.
Képeket a honlapon találsz...

Csaó!
Hali
Esztergomban úgy tudom van még egy fekete raktáron a Jó-Dobronya kft-nél!
Nem, csak furcsa, mert én úgy tudtam már elfogyott.
Peti ezredest szeretnél a ,,kistestvér" helyett?
Kipróbáltam így is úgy is... ugye egy egy érintkező volt mindkét oldalon... kipróbáltam úgy is h áthajtottam az egyiket a másik oldalra és fordítva, de sehogyse.... utána egy ford autóban jó volt... na most?

Itt van ez a múltkori kép, ugyanolyan van mindkettő motorban mint amit vettem, csak én nekem fehér volt...
Szeva motorosállat!

Gondolkodóban vagyok sárvédő ügyileg, érdekelne mennyibe kerül...
Van még 1000S elfekvőben?
A polaritásra figyeltél? A LED csak egyféle képpen világít.
Tényleg Zizó! Eszembe jutott h lett oldalidomod, az ,,eke" idomod nem akarod eladni?

Kutyussal már beszéltem, de mostanában nemigen jutottunk szóhoz... mindenképp venni akarok, aztán gondoltam megkérdem
Valakinek van ledes helyzetjelzője? Nekem amit múltkor vettem nem lett jó

Rosszat vettem? vagy lekellene ellenállásozni vmit? Pls help
helloka!
nemsokára énis jövök ide hozzátok :D a jövöhéten rendelem meg az SV1000S-em. remélem kapok feketében..
OK, csak ne úgy hogy megborulsz ezzel a szépséggel!
Hali Blue
Utána nézek a jövő hét elején
Dögös:-)))))

Zizó cimbi!
Nem tudnál nekem egész véletlenül szerezni 2db index csatlakozót?
Kellene a konzolhoz...........
Ha nincs külön akkor tört indexxel együtt is érdekelne..........