Hello. pár hete láttam a www.hasznaltauto.hu-n 25kW-s sv-t, de ha jól láttam már nincs fenn. Érdemes nézegetni a www.hasznaltauto.hu és www.hasznaltmotor.hu oldalakat ha motort akarsz vásárolni. Meglepődnék ha találnál 500ccm felett 25kW-os papírral rendelkező motort. Ha mégis így van és több is van szólj nekem is.
Azokról már senki nem hinné el hogy 25kW-os.
Viszont pl 25kW-os GS500-asokból Dunát lehet rekeszteni
Sziasztok!
Keresek 2003 utáni (tehát új vázzal) SV650-es motort, ami papíron 25kw-os. Jó volna ezüst színű és naked, de minden érdekel. Az ára maradjon milla alatt!
Köszi Atisv.Megnézem majd de jó lenne egy mintadarab hozzá.Azért,hogy legyen mintadarab nem akarnék egy komplett rendszert megvenni.. .Szétnézek,hátha lehet valhol találni a neten.
Szeva!
Nekem max olyan ötletem volna, h hívd fel vmelyik hazai céget akik dobokkal foglalkoznak (Finster, Raptor, Martin), sztem ők tudnának segíteni, csak kérdés, h mennyibe kerülne, vagy nézz körül e-bayen.
Remélem tudtam, segíteni, Jobb ötletem nekem sincs
átlag 5,5el közlekedem. ez olyan csutka - alapjárat felesbe. hidegben egyszer volt 7.... de pontosat nemigen tudok mondani, mert sosincs tele, és még csak 900 km-et mentem vele. változó, de 5-7et tudok mondani. de a 7 az csutka mindig mindenhol hidegben
Mondjuk van némi tapasztalatom e téren, lakótelepen garázs híjján nincs más lehetőség, mint a tároló/csőfolyosó. Mértem már, de nem emléxem pontosan, úgy 85-90 cm az ajtó szélessége, simán mozgatom ki-be. Nem is ez a legnagyobb szopás, hanem bejátszani úgy, hogy ne akadjak bele semmibe, stb... mivel az SV viszonylag hosszú gép (mondjuk ez függ a "ház" kialakításától is) Szal nekem az S verziót cirka 3-5 perc bejátszani. Röviden ennyi.
Sok sikert a géphez!
egy olyan kérdésem van, ha esetleg más is méricskélt már ilyesmit, és megtennétek, hogy segítetek: mi az a minimális ajtószélesség, amin egy naked illetve egy fejidomos sv-t át lehet tolni? Persze lehet azzal játszani, hogy ideoda billentve először az egyik felét aztán a másikat, de kényelmesebb egyenesen be. Sajnos nálunk teremgarázs van, ahonnan úgyis ellopnák, hiába a kamera, vagy bármi. Bérelnék inkább egy tárolót. A motor (ami még nincs meg, 1-2 hónap míg meglesz rá a pénz) biztosan befér, a szűk keresztmetszet itt az ajtószélesség.
Szeretnék sv1000s-hez összekötőcsövet csináltatni,nincs valami ötletetek ki tudna nekem ilyet csinálni?
Szeretném a kipufogót felhozni az ülés alá és ezért kellene.Lenne olyan rendszer(T-force)ami gyárilag feljön de van kipufogóm és nem akarnám lecserélni.Na és persze olyan nagyon sokat költeni sem akarnék rá... .Ötlete valakinek?
Szevasz Edem 89 köszönöm a tegnapi válaszaidat.Ahhoz képest hogy szegény moci sérült volt frankon meg lett csinálva.Neked mennyiben áll meg a fogyasztás?Gondolom nézted már hogy mennyit eszik a kicsike?
Én megúsztam csak egy kis belsővérzés meg agyrásukódásom volt
De a motor nem volt szerencsés mert majdnem bontóba kötött ki,
még a váz is megrepedt, de szerencsére sikerült megcsináltatni
Hát az én hibámból mert nem volt követési távolság, és pon fére is néztem, és az elöttem haladó autós meg rásatuzott mert kijött elé valami fasz, de amögöttem haladó autós se bírt megálni ő meg ment az árok szélén, majdnem elcsapott.
Hihi nekem is festésre vár majd majd majd... most egyelőre jó
Kellene olajcsere, majd lassan hátsó gumi mert már közepe slick:D, széle meg kemény mint a beton, sokat állt... gyári gumi majd 12e km-el a háta mögött
Hogyan volt a buktád? ugye te nem sérültél? csúnyán megrottyant
Azokról már senki nem hinné el hogy 25kW-os.
Viszont pl 25kW-os GS500-asokból Dunát lehet rekeszteni