Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen! Az üléspúp fasza valszínűleg nyáron veszek is.
A hasidommal az a gebasz hogy szerintem csak olyan hegyes(eke)idomot tud csinálni a srác.
nekem meg olyan gömbölyű kerekített kéne.ugye érted mire gondolok
De hálás köszönet h utánna néztél!
Motul 5100 :)
Sziasztok! Nemrég vettem 1 sv650s-t le szeretném cserélni benne az olajat csak sajna nem tudom milyen jár bele .Ha vki tudna segíten megköszönném.
Vedd fel a kapcsolatot az előbbi linken található emberkével, szerintem tudtok egy ilyen teljes idpomot is csinálni.
Én a suzukitól rendeltem gyári űléstakarót és 23eft-ba fájt a történet..
Én is azzal kezdtem, bár ez tőled is függ.
"Csak" 73 ló de azért meg tud indulni...
(Én nem bántam meg)
Csatitomasz!
Sajnos nem igazán. Üléspúpot tudsz venni gyárit bár akármilyen jól néz ki, 35-öt nem ér.
Hasidomot itt találsz, oldalidommal még nem találkoztam.
Üdv!
szia bocs a tolakodásért,de nekem van egy N-es 2001-es 700-ért.13000km,szép,jo állapot
Szia wEs! tudnál nekem segíteni?02'-es SV-hez szeretnék üléspúpot venni de nem találok sehol
nézegettem a biker-world.hu-n de az gagyi....tudsz valahol ilyesmit?vagy ugyanerre a motorra teljes hasidomot....küldök egy pár képet hogy lásd mire gondolok

Kösz hali!
Az üléspúpot megúszod kb 15-ből, a hasidomot egy 20-asból, a plexit is körülbelül ennyiből. Úgy tudom a 600-as GSX-R villáját be tudod építeni az SV-be (bár az 1000-esben nem vagyok biztos).
Az egyoldalú lengőkar viszont kemény dió, cirka fél milláért találtam aluminiumból de ez is gixxerhez. A kerekek kb mégegyszer ennyibe vannak (OZ, Marchesini...)
Ezekután a festés gyerekjáték, bár akkor inkább airbrush

Kipufogóra inkább egy ilyen megoldás:
Hi!
Szerintem megfelelő választás egy kezdő számára, jómagam is igen csekély motoros előélettel vágtam bele, és nem bántam meg.
Sziasztok. Kérdesem az lenne h sv-650-t ajánljátok kezdő motornak?
Sziasztok!
Eladnám 2007-es forgalombahelyezésű sv1000-es motoromat.Akit érdekel a 30/9089573-as telszámon érdeklődhet.
Széles utat mindenkinek!
sziasztok nekem 1 suzuki sv1000-em van jo kis gép de egyszer majd ha sok lovém lessz átszeretném kicsit alakítani valaki tudna segiteni milyen cuccok vannak ezen a fantázia sv én nagyon tetszik 1 oldalu hátsó lengőkar forditott telok nah és a szine mennyei lenne ....
sziasztok!kéne egy kis segitség. sv 650 n 2001-eshez törött möszerfalbol egy fordulatszámmérő panel.
A sport jobban tapad, de elég gyorsan fogy.... Road megfelelő gumi lesz többiek szerint... nem volt még metzelerem, de nem hinném h jobb lenne az na majd kiderül... össze vissza ment a postán a gumim.... eltelt 3 hét lassan, de elvileg ma újra feladásra kerültek az abroncsaim... holnap ha ideérne, kiugranék a bőrömből, de mostanában nem vagyok ilyen optimista Contiiiii

Na mindegy, mindenki használt azt amije van, és amit akar
A legtöbb ismerősöm Roadot használ, de van pár Sportos is. Egyikkel se volt eddig semmi gond.
Szóval azt mondod,hogy a sport attac jó gumi?
Ja, vagy csak nem tud Contit szerezni olcsón inkább...
Beszéltem a "Gumibároval" aki nagyon fikázta és mivel van tapasztalata +rengeteg gumit eladott már ugygondolom hihetek neki.
Nem szeretnék használt gumit venni!Csak új.....
az szokott lenni használtaban olyan 32-ben a pár, mert ugye azt csak párban
Hello! igaz nekem még mindig nem jött meg a múltkori gumim, talán holnap...
de miért beszéltek le a contiról?
nálam ismiknél bevállt
A conti sport attac volt tervben de arról lebeszéltek ugyhogy valoszinüleg metzeler sportec m3 lesz!
mondd mi kéne és szerintem tudok jót és jóárban

nekem holnap megy fel egy pár polit power éppen