Köszi szépen! Az üléspúp fasza valszínűleg nyáron veszek is.
A hasidommal az a gebasz hogy szerintem csak olyan hegyes(eke)idomot tud csinálni a srác.
nekem meg olyan gömbölyű kerekített kéne.ugye érted mire gondolok
De hálás köszönet h utánna néztél!
Csatitomasz!
Sajnos nem igazán. Üléspúpot tudsz venni gyárit bár akármilyen jól néz ki, 35-öt nem ér.
Hasidomot itt találsz, oldalidommal még nem találkoztam.
Üdv!
Szia wEs! tudnál nekem segíteni?02'-es SV-hez szeretnék üléspúpot venni de nem találok sehol
nézegettem a biker-world.hu-n de az gagyi....tudsz valahol ilyesmit?vagy ugyanerre a motorra teljes hasidomot....küldök egy pár képet hogy lásd mire gondolok
Az üléspúpot megúszod kb 15-ből, a hasidomot egy 20-asból, a plexit is körülbelül ennyiből. Úgy tudom a 600-as GSX-R villáját be tudod építeni az SV-be (bár az 1000-esben nem vagyok biztos).
Az egyoldalú lengőkar viszont kemény dió, cirka fél milláért találtam aluminiumból de ez is gixxerhez. A kerekek kb mégegyszer ennyibe vannak (OZ, Marchesini...)
Ezekután a festés gyerekjáték, bár akkor inkább airbrush
sziasztok nekem 1 suzuki sv1000-em van jo kis gép de egyszer majd ha sok lovém lessz átszeretném kicsit alakítani valaki tudna segiteni milyen cuccok vannak ezen a fantázia sv én nagyon tetszik 1 oldalu hátsó lengőkar forditott telok nah és a szine mennyei lenne ....
A sport jobban tapad, de elég gyorsan fogy.... Road megfelelő gumi lesz többiek szerint... nem volt még metzelerem, de nem hinném h jobb lenne az na majd kiderül... össze vissza ment a postán a gumim.... eltelt 3 hét lassan, de elvileg ma újra feladásra kerültek az abroncsaim... holnap ha ideérne, kiugranék a bőrömből, de mostanában nem vagyok ilyen optimista Contiiiii
Na mindegy, mindenki használt azt amije van, és amit akar
A hasidommal az a gebasz hogy szerintem csak olyan hegyes(eke)idomot tud csinálni a srác.
nekem meg olyan gömbölyű kerekített kéne.ugye érted mire gondolok
De hálás köszönet h utánna néztél!