Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Látom téged is érdekel ez a 25 kw papíron téma. azt véletlen nem tod megmondani h. hol van a folytás az sv-kben, vagy ha kéred a szervízben már fojtás nélkül adják 25 kw papírral? kössz a választ előre is
Rendben akkor megpróbálom a Motul olajat!
Szeva AtiSV! Próbálkozz DC-vel! ott van minden! csumi!
Előre is sry, de off topic lesz a kérdés:
Vmikor 2000 környékén volt egy Sorted (Szétcsúszva) c. film. Ennek kellene nekem a soundtrackje, de sehonnan nem tudtam leszedni (online zenebolt, torrent). Ha vki tud vmi tippet adni nagyon megköszönném.
Jo8 mindenkinek
Szeva!
Raptor; Martin; Finster
Enyémen Finster van (igaz csak 650-es) sztem állat hangja lett
Eladó sorba kerűlt az sv-m.Ha valakit érdekel a 30/9089573-as számon tudok róla bővebbet mondani.
Sziasztok Sv- sek itt a jó idő széles utat mindenkinek sv1000 valaki tudna ajánlani jó dobot ?
A Champion jó, és Hiflot használok.
Persze vannak különbségek az olajok közt, de ilyen összegű olaj mint a castrol nemhiszem el hogy annyira rossz legyen, hogy mondjuk 10000 kmel kevesebbet menjen el egy blokk, illetve nagyobb kárt okozzon ha castrolt használnak.

Máshol is olvastam már vitákat erről. az a baj valaki isteníti, valaki meg szidja mint a bokrot a castrolt... most akkor kinek lehet hinni. hiszek neked Péter mert tényleg sokat mentél a tiéddel. ha lett volna vettem volna motult, de itt csak castrolt kaptam, most ez lesz... ha nem szereti a gép, lelesz cserélve, most ez volt olcsó másikra várni kellett volna.

Most jön a másik, hogy szűrő nemvolt suzukiban, és ami ittvan az elég összezavart várni kellett volna rá nemtom mennyit....
Olajboltban csak Champion szűrőt tudtak adni... most ezzel ,,megölöm" a motort? vagy szűrő és szűrő közt nincs akkora különbség... (betartott szervízintervallum)
12000 km van a motoromban, évi 5-6ezret motorozok előreláthatólag, sztem a gyengébb minőségű cuccokkal is elkell mennie 60000 km-et.... de ha csak 50000ret megy el, az éveket számolva az is elég kielégítő.

Tudom mindenkinek saját dolga, hogy mit használ. Mielőtt veszekedés lesz, mert egyáltalán nem okoskodásból, nagyot mondásból mondtam

Mindenkinek sok-sok legyűrt km-et kívánok!
Vigyázzatok magatokra
Tegyél bele rendes olajat, és akkor nem eszik ennyit. De 140-150km/h felett a 650-es azért már eszik némi olajat. Az enyémben 60e van, normális olajat használtam benne, így most egy periódus alatt szoktam rátölteni 3-4 decit.
Az olaj-olaj egyre megy témához annyit, hogy szíved joga, de majd mondd ugyamnezt 2-3 év múlva is, aztán meglátjuk. Én a Motult is jó áron veszem, és ez olaj, ellenben sok mással. Tapasztalat sajnos, mert kipróbáltam már 3 másfélét is, ebből 2 Castrolt.
Amivel még jó tapasztalaaink vannak, az a Valvoline, nálunk már szinte mindenki ezeket (Motul, Valvo) használja.
Sziasztok

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a motorom (SV 650 S K5) csocsálja az olajat,630 Km 4dl-evett meg!Ebből kb 350 km autópálya 150-180 km/h tempó!Azt szeretném kérdezni,hogy a tietek fogyaszt e olajat,és ha igen mennyit! Castrol Actevo 10-40-es van benne!
Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv
Béla
Oké köszönöm szépen a segítséget! Olaj olaj egyre megy, 6000 kmet csak kibír.... lehetne carabbat is venni bele... ha lesz motul veszek azt holnap, ha nem akkor marad a castrol.
Hello!

Látom felvettél msnen, majd beszélünk!

308226865 Kiss Ádám

Előre is köszi!
add meg a tel.számodat és megbeszéljük ha kell a gumi
van gumim sv-re első-hátsó
Azt raksz bele amit akarsz, a te döntésed, a tanácsunkat kérted, én válaszoltam.
Azért mert a Castrolon van a legnagyob árrés, és ezért midnen márkaker ezt használja, még egy nagy trágya miótga 5 éve a BP megvette. Az ActEvo meg még ezek közül a legputribb olaj.
Akkor full idom...azért mellékeltem a képet hogy egyértelmű legyen de látom nem sikerült egyértelművé tennem...
És valakinek eladó hátsó, esetleg első gumi is SV-re?

Mekkora fér fel? úgyhallottam felesleges szélesebbet tenni, de csak ha az lenne...
Szevasz krisztian664!
A használtautó.hu és a képesmotor hírdetései között megtalálod a motorról készült 1-2 képet. Ha érdekel, ezeken kívül is tudok még küldeni. Címem egyébként borodlai.akos@yahoo.com.
1.095000,-ft irányárral hírdetem, Székesfehérváron van a motor. A sérülés nézőpont kérdése, szerintem egy fényezés kell rá, én direkt nem fényeztettem le. Érdemes megnézni, a motor sérüléseiről a kezelőszervek többnyire mindent megmutatnak. Sérülten került hozzám, az idomokat megjavíttattam. 1.000,-km volt benne, most 7.500 van benne, egy szezon.
Hali Edem89! Valaki zsír új gumával belemegy egy szegbe akkor mivan? Újjat vegyen? Mi baja lenne ha foltozták? Jó ki van centírozva azt kész! Az olaj dolog meg olyan h tök mind1 mit veszel bele csak azért ne hajtóműolajat! Amúgy csak a kuplungon meg a a sebváltón venni észre valamit! Mert ha valami olaj van a gépbe nem fog tönkremenni egy darabig! csőőő
Szevasz akos2.Mennyiért adnád a motorod és hol található a moci?Képeket tudnál esetleg küldeni a motorról?Mit értsek az alatt,hogy kisebb sérülések vannak.válaszaid előre is köszönöm.
Meglátom majd, hétfőn veszek vmit. Köszi a tanácsot

Csakhogy minden ,,fasza" legyen, ma kaptam egy nagy szeget hátra... palaszeg vagy mi a franc lehet, kiba nagy feje van... kihúzom tuti leereszt... érdemes javíttatni? mennyire biztonságos dolog az ilyen?

Illetve egyik ismerősöm pár ezerért adna egy nekem való gumit, 100 km-et futott, csak szeget kapott és javított.... érdemes belevágni az ilyenbe?

Illetve vágott félkemény slickhez mit szóltok?

Újra nemigen van pénz
A suzuki szervízek(legalábbis ahol én szervizeltettem az sv-t)szintén a castrol activeo olajat használnak.Eddig semmi gond nem mutatkozott miatta.
Köszi Péter. majd megnézem hétfőn vagy kedden veszek olajat. Olajshopon (van itt helyben is) nagyon leárazták a Castrol Actevo EXtra olajat négyezer valahányszázról 2380/literre. Ismiknek ez van, nem lenne jó az is?
Szevasz krisztian664!
Látom a motorvásárlási dilemmádat. Nem érdekel egy 2006-os sv 650 s teleidomos gép? Enyhén sérült a motor, ha kell több képet is tudok róla küldeni, 7500 km-t futott. Képeken meg tudod nézni, nem kell utaznod, a gép mellől el tudod dönteni, hogy érdekel vagy sem. Ha részletek érdekelnek szívesen válaszolok. Szevasz