Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igaz Balu!
Persze, hogy nem ezen múlik a boldogság... nem is lámpai gyorsulásról beszéltem.... 19 leszek, de azért már benőtt egészen a fejem lágya Van ilyen autópálya bekötő nálunk, ahol sosem jár senki, 1 km hosszú minimális kanyarral... ott lehet alkotni,gyarokorlni.... a többi veszélyeztetést elitílem, persze ha az nem odaillő helyen történik...

Vigyázz magadra te is, köszi az infókat!
A nagyobb nyomaték miatt azért erősebbnek érzed a gépet mint egy sor4-et.Nemrég visszaültem a volt mocimra(kawa z750) egy rövid idő erejéig.Hááát....olyan volt mint ha nem lett volna semmi alattam.Erőtlen,gyenge gépnek tűnt pedig állítólag 110 paci....Hiába,az ember hamar hozzászokik a jóhoz .Lehet egy hatszázas sornégy végsebre megver de a gyorsulásod az igen jó lesz rövid távon.(Persze függ attól milyen a sornégyes pl:sport,túrasport).Egyébként nem vagy se több,se kevesebb ha otthagy egy másik motor gyorsulásban de persze akkor sem ha te hagysz ott mást.Velem is gyakran emberkednek szakadt bmw-k,vectrák,suzuki swiftek(ilyen is volt ) de nem szoktam felvenni a kesztyűt.....de azért néha előbújik a kis .Amúgy meg nem érdemes kísérteni a sorsot...
Hidd el, nem ezen múlik a boldogság....., de jó érzés!
Nem érdemes versenyezni, mert néhány másodperc alatt ~30 m/s-re gyorsulsz és nagyon sokan a környezetben ezt nem képesek felfogni, aztán már eléd is kerülnek.(lépnek/kanyarodnak....stb.)
Nem hegyibeszéd, csak ez van......sok másik közlekedőben meg sem fogalmazódik az "indulni kéne" gondolat, mikor te már 100-al mész!
Akkor még igen jól elkapott rajttal sincs esélyem... szégyen na majd ha nagy leszek megmutatom...
Simán kihozható, még kevesebb is. (sor4 600)
GSR 600 (naked) 3.2 a gyári adat, de van fent valahol videó -kicsit elbaltázott indulással- 3.17 s
Mondjuk cbr 600 f4.... 110 paci, gondolom otthagy...

De ha tudja az sv a 3,8-3,9et, akkor azért nem annyira marad le.... vagy ilyen sor4 600ból kihozható 3,3 is?
Köcce szépen!

Ááá szép a gép nagyon, majd csinálunk 3 SV-s képet Józsival meg Veled. Igen tetszik a tankbőröd meg a plexi, de egyelőre no cash ilyesmire.

Először fújás jön majd nálam.
3,9. Sor 4 600 mi? Sport? Túra?
Ezzel nem a magasságát állítod. a motor magassága nem állítható. az ülésből tudsz kivenni,d e 160 centire aligha tudod kényelmessé tenni.
Hello Edem89! A gyári adat 3.7 asszem! De egy 600as sor 4es elég rendesen elhúz sztem, de kérdezd meg az svjózsit ő volt gyorsuláson! Egy mai képet mellékelek! Jobb utakat
Ha betekered a rugóstagot, az sajnos nem segít rajtad... Rendelned kellene "kutyacsontot", ha azt beteszed jelentősen lehet csökkenteni az ülésmagasságot.
eladó lenne egy k3-as sv650s, finster dobbal, lsl gombával,fém fékcső, kissebb esztétikai hibákkal , 32 e. km.vizsga 2009 áprilisig.
ár: mondjuk 1 milliónál indul (lefelé )
06209285924
Ja, meg lett púp is.
Már csak az ülésemet kell visszaimádkozni a kárpitostól!
A fejidom a helyén!
Kerekek megjöttek, már csak gumit kell vennem.
Ilyen lett (nem vagyok egy fotóművész. )
Hány másodperc ténylegesen az SV 650nek a gyorsulása? Tudja vki?
0-100ban sor 4 600 nagyon odaveri az SV-t?

Vki világosítson fel pls
szivesen. ha nem találnád, bal oldalt egy pöcköt keress, azt kell meghúzni, kipattan a kis műanyag darab, és mögötte rejlik a szerszámkészlet ha minden igaz
Köszi a segítséget megnézem!
hello! Grat a mocchoz, szép a színe

Amivel tudod állítani a hátsó magasságot, olyan kulcs van a szervízkészletben a szerszámok közt... akksi alatt bal oldalról tudod kiszedni, a pici oldalburkolat lepattintása után.
Kutyus!

Összeraktad már a géped?
Ne kóborolj, szerelj és mutasd az eredményt!
Sziasztok!
Vettem egy sv-t de mivel csak 160 cm vagyok alig ér le a lábam !
Olyan kulcsot keresek amvel lejjebb lehet állítani a moci magasságát!
Ha valaki tud ilyet vagy lejjebb venné az enyémet azt nagyon megköszönném!
Előre is köszi minden segítséget
Volt ez a múltkori kép.
Ilyen helyzetjelzőt vettem én is, fehérben, és nem világított....
Utána kocsiba jó volt.

Ahhoz, hogy a sima helyzetjelzőt ledesre cseréljem ellenállásozni kell? vagy vmi átalíkítás?

a lednek mindkét oldalán egy szál drót volt, kipróbáltam mindkét irányba betéve, a szálak egy irányba hajtásával, semmi....

pls help, h mitévő legyek
Nem mert elötted hívtam fel őket......
De ez így megnyugtatott mert nem imertem őket.....
Remélem rám hivbatkoztál :p
Köszi szépen frpeti....
a kékholdal beszéltem és egy édes női hang volt segítségemre.... és hozzáértő szerintem ők lesznek... csak kiváncsi voltam tudtok-e náluk olcsóbbat
szerintem ők lesznek mert vizsgáztatást is vállalnak.. és az is esedékes
köszi még egyszer