Persze, hogy nem ezen múlik a boldogság... nem is lámpai gyorsulásról beszéltem.... 19 leszek, de azért már benőtt egészen a fejem lágya Van ilyen autópálya bekötő nálunk, ahol sosem jár senki, 1 km hosszú minimális kanyarral... ott lehet alkotni,gyarokorlni.... a többi veszélyeztetést elitílem, persze ha az nem odaillő helyen történik...
A nagyobb nyomaték miatt azért erősebbnek érzed a gépet mint egy sor4-et.Nemrég visszaültem a volt mocimra(kawa z750) egy rövid idő erejéig.Hááát....olyan volt mint ha nem lett volna semmi alattam.Erőtlen,gyenge gépnek tűnt pedig állítólag 110 paci....Hiába,az ember hamar hozzászokik a jóhoz .Lehet egy hatszázas sornégy végsebre megver de a gyorsulásod az igen jó lesz rövid távon.(Persze függ attól milyen a sornégyes pl:sport,túrasport).Egyébként nem vagy se több,se kevesebb ha otthagy egy másik motor gyorsulásban de persze akkor sem ha te hagysz ott mást.Velem is gyakran emberkednek szakadt bmw-k,vectrák,suzuki swiftek(ilyen is volt ) de nem szoktam felvenni a kesztyűt.....de azért néha előbújik a kis .Amúgy meg nem érdemes kísérteni a sorsot...
Hidd el, nem ezen múlik a boldogság....., de jó érzés!
Nem érdemes versenyezni, mert néhány másodperc alatt ~30 m/s-re gyorsulsz és nagyon sokan a környezetben ezt nem képesek felfogni, aztán már eléd is kerülnek.(lépnek/kanyarodnak....stb.)
Nem hegyibeszéd, csak ez van......sok másik közlekedőben meg sem fogalmazódik az "indulni kéne" gondolat, mikor te már 100-al mész!
Hello Edem89! A gyári adat 3.7 asszem! De egy 600as sor 4es elég rendesen elhúz sztem, de kérdezd meg az svjózsit ő volt gyorsuláson! Egy mai képet mellékelek! Jobb utakat
Ha betekered a rugóstagot, az sajnos nem segít rajtad... Rendelned kellene "kutyacsontot", ha azt beteszed jelentősen lehet csökkenteni az ülésmagasságot.
szivesen. ha nem találnád, bal oldalt egy pöcköt keress, azt kell meghúzni, kipattan a kis műanyag darab, és mögötte rejlik a szerszámkészlet ha minden igaz
Amivel tudod állítani a hátsó magasságot, olyan kulcs van a szervízkészletben a szerszámok közt... akksi alatt bal oldalról tudod kiszedni, a pici oldalburkolat lepattintása után.
Sziasztok!
Vettem egy sv-t de mivel csak 160 cm vagyok alig ér le a lábam !
Olyan kulcsot keresek amvel lejjebb lehet állítani a moci magasságát!
Ha valaki tud ilyet vagy lejjebb venné az enyémet azt nagyon megköszönném!
Előre is köszi minden segítséget
Köszi szépen frpeti....
a kékholdal beszéltem és egy édes női hang volt segítségemre.... és hozzáértő szerintem ők lesznek... csak kiváncsi voltam tudtok-e náluk olcsóbbat
szerintem ők lesznek mert vizsgáztatást is vállalnak.. és az is esedékes
köszi még egyszer
Vigyázz magadra te is, köszi az infókat!
Nem érdemes versenyezni, mert néhány másodperc alatt ~30 m/s-re gyorsulsz és nagyon sokan a környezetben ezt nem képesek felfogni, aztán már eléd is kerülnek.(lépnek/kanyarodnak....stb.)
Nem hegyibeszéd, csak ez van......sok másik közlekedőben meg sem fogalmazódik az "indulni kéne" gondolat, mikor te már 100-al mész!
GSR 600 (naked) 3.2 a gyári adat, de van fent valahol videó -kicsit elbaltázott indulással- 3.17 s
De ha tudja az sv a 3,8-3,9et, akkor azért nem annyira marad le.... vagy ilyen sor4 600ból kihozható 3,3 is?
Ááá szép a gép nagyon, majd csinálunk 3 SV-s képet Józsival meg Veled. Igen tetszik a tankbőröd meg a plexi, de egyelőre no cash ilyesmire.
Először fújás jön majd nálam.
ár: mondjuk 1 milliónál indul (lefelé )
06209285924
Már csak az ülésemet kell visszaimádkozni a kárpitostól!
Kerekek megjöttek, már csak gumit kell vennem.
Ilyen lett (nem vagyok egy fotóművész. )
0-100ban sor 4 600 nagyon odaveri az SV-t?
Vki világosítson fel pls
Amivel tudod állítani a hátsó magasságot, olyan kulcs van a szervízkészletben a szerszámok közt... akksi alatt bal oldalról tudod kiszedni, a pici oldalburkolat lepattintása után.
Összeraktad már a géped?
Ne kóborolj, szerelj és mutasd az eredményt!
Vettem egy sv-t de mivel csak 160 cm vagyok alig ér le a lábam !
Olyan kulcsot keresek amvel lejjebb lehet állítani a moci magasságát!
Ha valaki tud ilyet vagy lejjebb venné az enyémet azt nagyon megköszönném!
Előre is köszi minden segítséget
Ilyen helyzetjelzőt vettem én is, fehérben, és nem világított....
Utána kocsiba jó volt.
Ahhoz, hogy a sima helyzetjelzőt ledesre cseréljem ellenállásozni kell? vagy vmi átalíkítás?
a lednek mindkét oldalán egy szál drót volt, kipróbáltam mindkét irányba betéve, a szálak egy irányba hajtásával, semmi....
pls help, h mitévő legyek
De ez így megnyugtatott mert nem imertem őket.....
a kékholdal beszéltem és egy édes női hang volt segítségemre.... és hozzáértő szerintem ők lesznek... csak kiváncsi voltam tudtok-e náluk olcsóbbat
szerintem ők lesznek mert vizsgáztatást is vállalnak.. és az is esedékes
köszi még egyszer