Igazából a 2 az 1-be miatt azért van különbség.Legalábbis a TL-en nekem is Gianelli Bolt on volt és ahhoz viszonyítva más a hangkarakter.Meg más SV1000-hez viszonyítva is van különbség.Jó persze az alap V2 dübörgés az mindegyiknél ugyanaz.
Holnap meg tudom neked nézni a tipszámot.
Előre is köszönöm,bár nem hiszem,hogy új árban megvenném de esetleg ha találok jó állapotú használtat...Arra érdemes beruházni.A hangja mennyiben változott a bolt-on megoldáshoz képest?(Jó tudom,ahány dob annyiféle hangtípus)
Köszönöm a választ,gondolom a bolti ára elég borsos lehet.Esetleg egy típusszámot nem tudsz írni a kipuról?Csak,hogy tudjam milyen néven keressem..Mennyire komplett a rendszer?Teljes vagy esetleg 3/4-es méretű?
A helyzet az, hogy így vettem a gépet.Teljes rendszer van rajta.Akitől vettem megvett mindent amit SV-re kapni lehetett(szerencsémre).
Egyébként szerintem brutáll hangja van és még kolbászt is lehet sütni mögötte. Próbáltam egy párszor már videót feltölteni ide de valami miatt nem jött össze.
SV 650, 2000-es évjárathoz keresek teleszkópszárakat! Akinek van eladó, vagy tudna segíteni honnan tudok beszerezni,az kérem jelezze nekem! Előre is köszönöm! Email: csabka75@yahoo.com Tel.: 0630-578 4433
Aki tud eladó teleszkópot, 2000-es évjáratú Suzuki SV 650-hez, vagy első sárvédőt, az kérem jelezze nekem!
E-mail címem: csabka75@yahoo.com Tel.: 0630-578 4433 Előre is köszönöm!
2003-tól mostanáig akár 1000-esre, akár 650-esre jó ez az undertail: sv undertail1 sv undertail2
ára 10e ft.
ímélen vagy telefonon keressen aki ilyet szeretne!
Üdv!
Sziasztok!
Egy vadi új Yoshimura RS-3 at szeretnék eladni. Vadi új, dobozában, SV650-re lett rendelve, de a motor viszont el lett adva, így ez megmaradt. Még nem volt felszerelve sehova. A postázás során sajna benyomódott az alja egy picit, de nem látni, mert alul van(a mellékelt képen látható). Én 55 ért adom, pont az új ár feléért.
Esetleg ha érdekel valakit:70/3733268
Hali mindenki!
Indul a szezon ! Akit érdekel van egy k&n légszűrőm eladó 650-es injektoros fajtára! Zsír állapot, egyszer volt fújva ,kb 3000km használat! Az új ár feléért oda adom! Nekem már felesleges ! Tel: 06203536988
Kedves motoros barátaim!
Szeretettel meghívok mindenkit a TL-Klub 2008-as esztendő első nagy szezonnyitó közös gurulására! A Nagy Tavaszi Dübörgésre ezúttal szeretettel várunk minden V2 motorost, Aprilia RSV, Suzuki SV és TL, Honda VTR tulajdonosokat, menjünk és tegyük próbára együtt azt a bizonyos tihanyi visszhangot
A helyszín és időpont: Március 29, szombat, találkozó déli 12 órakor a tihanyi kompkikötőben; Budapest felől érkezőkkel találkozó 10:00 M1M7 bevezető, McDonald"s. Esős idő esetén automatikusan a következő hétvége az kitűzött időpont. Mindenkit szeretettel várunk, hozd el barátaidat is, terjeszd az infót és guruljunk közösen egyet a tavaszi jóidőben!
Motoros baráti üdvözlettel:
Fehérvári Péter
Szeva! Drótvakarcs(kefe) ! Amúgy az má sose lesz olyan mind mikor kijött a gyárból, mert elszineződik és ha a meleg kipuff hideg vizet kap akkor meg főleg! új csonk, de akkor havonta kellene venni! vagy el kell takarni hasidommal vagy nemtom! pápá
Holnap meg tudom neked nézni a tipszámot.
A helyzet az, hogy így vettem a gépet.Teljes rendszer van rajta.Akitől vettem megvett mindent amit SV-re kapni lehetett(szerencsémre).
Egyébként szerintem brutáll hangja van és még kolbászt is lehet sütni mögötte. Próbáltam egy párszor már videót feltölteni ide de valami miatt nem jött össze.
Gamby:Hol és mennyiért vetted a Yoshi kipufogót az sv-re?Gondolom teljes rendszer lett cserélve mivel csak egy dobot látok fennt..
Ez nagyon rendben van!
A Ducati designerek pironkodnak!
Nagyon ott van állat lett!
SV 650, 2000-es évjárathoz keresek teleszkópszárakat! Akinek van eladó, vagy tudna segíteni honnan tudok beszerezni,az kérem jelezze nekem! Előre is köszönöm! Email: csabka75@yahoo.com Tel.: 0630-578 4433
Aki tud eladó teleszkópot, 2000-es évjáratú Suzuki SV 650-hez, vagy első sárvédőt, az kérem jelezze nekem!
E-mail címem: csabka75@yahoo.com Tel.: 0630-578 4433 Előre is köszönöm!
2003-tól mostanáig akár 1000-esre, akár 650-esre jó ez az undertail:
sv undertail1
sv undertail2
ára 10e ft.
ímélen vagy telefonon keressen aki ilyet szeretne!
Üdv!
Egy vadi új Yoshimura RS-3 at szeretnék eladni. Vadi új, dobozában, SV650-re lett rendelve, de a motor viszont el lett adva, így ez megmaradt. Még nem volt felszerelve sehova. A postázás során sajna benyomódott az alja egy picit, de nem látni, mert alul van(a mellékelt képen látható). Én 55 ért adom, pont az új ár feléért.
Esetleg ha érdekel valakit:70/3733268
Indul a szezon ! Akit érdekel van egy k&n légszűrőm eladó 650-es injektoros fajtára! Zsír állapot, egyszer volt fújva ,kb 3000km használat! Az új ár feléért oda adom! Nekem már felesleges ! Tel: 06203536988
Szeretettel meghívok mindenkit a TL-Klub 2008-as esztendő első nagy szezonnyitó közös gurulására! A Nagy Tavaszi Dübörgésre ezúttal szeretettel várunk minden V2 motorost, Aprilia RSV, Suzuki SV és TL, Honda VTR tulajdonosokat, menjünk és tegyük próbára együtt azt a bizonyos tihanyi visszhangot
A helyszín és időpont: Március 29, szombat, találkozó déli 12 órakor a tihanyi kompkikötőben; Budapest felől érkezőkkel találkozó 10:00 M1M7 bevezető, McDonald"s. Esős idő esetén automatikusan a következő hétvége az kitűzött időpont. Mindenkit szeretettel várunk, hozd el barátaidat is, terjeszd az infót és guruljunk közösen egyet a tavaszi jóidőben!
Motoros baráti üdvözlettel:
Fehérvári Péter
BalMenKöz-t!