Sziasztok
Nem tudtok ajánlani Bp. környékén valami olcsó gumist, a hátsót kéne lecseréljem... 160/60 r17...
köszi előre is a tipeket
ja és ti milyet vennétek, inkább túrázáshoz kéne?
Sziasztok!
Most szeretném 650-esem vizsgára vinni. Budapesti vagyok, nem tudtok nekem valakit ajánlani
aki foglalkozik ilyennel ...? nem tom a sportdob zavaró lehet-e..... , meg a gumik sem a legjobbak már :(
ha tud nekem valaki segíteni előre is köszönöm
nekem az a tapasztalatom az SV-vel kapcsolatban, hogy ket szemellyel szinte ugyanugy megy, mint eggyel.. az elso turank alkalmaval attol tartottam, hogy a szokasos 4,2-4,5 liter helyett majd joval hat folott fog kajalni, es meglepodve tapasztaltam, hogy 4,8-bol megallt.
Nagyon jo valasztas az SV, es szeretnem, ha nekem sem kellene eladnom, de a hazassaggal nem egeszen ugy jottek ossze a dolgok, ahogyan terveztuk az asszonnyal.. mashonnan pedig nem tudok penzt szerezni, amit viszont muszaj..
szevasztok. szeretnek velemenyeket kerni az sv 650esrol.pldaul hogy ketszemelyel hogyan viselkedik.elonyei-hatranyai.kanyrtulajdonsagok eloreis koszonom
Sajnos ennyire lent vannak a használt SV árak.Én 1.2milláért odaadnám a 2007-est de nem igazán kapkodnak.
Ha S-es akkor miért az N-es lámpa van rajta,és hol van a fejidom?Mindenképp nézd át mielőtt megveszed.
Sziasztok!
Sv 650 vásárlás előtt állok és van is egy kiszemelt! http://www.sportmotor.hu/motor...
Szerintetek nem túl olcsó? És a km állása...?
Mit gondoltok?
www.kekhold.hu
Olcsó és jó túragumi: Continental RoadAttack.
SV gumi teszt: www.svmedia.hu -- kiegészítők