Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.fektigumi.hu
www.kekhold.hu

Olcsó és jó túragumi: Continental RoadAttack.
SV gumi teszt: www.svmedia.hu -- kiegészítők
Sziasztok
Nem tudtok ajánlani Bp. környékén valami olcsó gumist, a hátsót kéne lecseréljem... 160/60 r17...
köszi előre is a tipeket
ja és ti milyet vennétek, inkább túrázáshoz kéne?
Hali! Van egy pár Harri"s SV citromsárga markolatom elfekvőben! 2-3ezer ftért vihető ha esetleg Vkit érdekel!
Sok az SV, sok az eladó. Tavasz van.
Most már én is rákérdezek, mi ez a hatalmas SV eladási hullám ,
vagy csak szezon eleji mozgolódás?
Sziasztok!

Sajna el kell adnom SV 1000S csodámat feltettem az apróba is meg pár web site ra de ha valaki tud segíteni megköszönném neki

Köszi szépen mégnézem őket.....
Kékholdban vállalják.
Sziasztok!
Most szeretném 650-esem vizsgára vinni. Budapesti vagyok, nem tudtok nekem valakit ajánlani
aki foglalkozik ilyennel ...? nem tom a sportdob zavaró lehet-e..... , meg a gumik sem a legjobbak már :(
ha tud nekem valaki segíteni előre is köszönöm
koszonom szepen
Itt találsz egy valag cikket és leírást a gépről.
Szerintem nem fogod megbanni

Udv.,
Zoli
amugy alomszep az sv remelem nembanom meg ha svt veszk.a lenyeg nekem a megbizhatosag
Szia,

ertelek, a 25 KW-os papirt nem tudom biztositani.

Udv.,
Zoli
az hogy gond lenne az atiratas.meg 25kwos papir kene
Szia,

es mi a gond abban, hogy felvideki vagy? A tavolsagra gondolsz? BP hany KM? Szamolj hozza meg 8-at:)

Udv.,
Zoli
nagyon sajnalak.megis vennem csakhat felvideki vagyok
Szia,

nekem az a tapasztalatom az SV-vel kapcsolatban, hogy ket szemellyel szinte ugyanugy megy, mint eggyel.. az elso turank alkalmaval attol tartottam, hogy a szokasos 4,2-4,5 liter helyett majd joval hat folott fog kajalni, es meglepodve tapasztaltam, hogy 4,8-bol megallt.

Nagyon jo valasztas az SV, es szeretnem, ha nekem sem kellene eladnom, de a hazassaggal nem egeszen ugy jottek ossze a dolgok, ahogyan terveztuk az asszonnyal.. mashonnan pedig nem tudok penzt szerezni, amit viszont muszaj..

Udv.,
Zoli
Sziasztok,
csaladi okok miatt eladnam a gepsarkanyomat:

http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

Igen, en is nezem, hogy most nem tul magas az SV ara, de szerintem tavasztol felmegy ismet, ahogy szokott, mert mindenki elkezd majd gurulni:)

Udv,.
Zoli
szevasztok. szeretnek velemenyeket kerni az sv 650esrol.pldaul hogy ketszemelyel hogyan viselkedik.elonyei-hatranyai.kanyrtulajdonsagok eloreis koszonom
Lent vannak a motorárak. Nekem van az sv melett egy 650-es hyosungom, 2 éves, 400 ezret költöttem rá, és 1 misiért nem tudom eladni :(
Sajnos ennyire lent vannak a használt SV árak.Én 1.2milláért odaadnám a 2007-est de nem igazán kapkodnak.
Ha S-es akkor miért az N-es lámpa van rajta,és hol van a fejidom?Mindenképp nézd át mielőtt megveszed.
ma hullik de kedden megvolt a 235
Sziasztok!
Sv 650 vásárlás előtt állok és van is egy kiszemelt!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szerintetek nem túl olcsó? És a km állása...?
Mit gondoltok?