Hello! Olyan fekete cuccosom nincs sajnos hozzá, de sztem nem nehéz kivágni oda két ilyen alátétszerűséget, mint ami nálam van.
Csak ki lettek bontva, az egyikről leesett a saru az egyik száráról, de sztem ez nem nagy probléma, esetleg egy sarut kell venni.
Csináltam képeket!
Ha érdekel, írj!
Nem tom, olaszbol csak a teszta jo. Sokan szidjak az olaszbol behozott vasakat!
Azert az a 18ekm nekem erdekes. Nem nagyon motoroztam sokat az en motorommal, de 2,5 szezon alatt 20ekm tettem bele es nem 18at 5-6 szezon alatt nekem kicsit keves ez a szam!
Igazabol nem kell semmire sem odafigyelned. Nem nagyon van gyari hibaja, vagy gyakori ami kijohet esetleg.Allapotot kell nezni. kmt Ha szabad erdeklodnom milyet veszel, mennyiert? Ha meg nincs meg a tokeletes akkor itt egy link! sv 650
Amúgy nem nagy cucc, én is féltem, h szétbarmolunk valamit a vágással, de nem volt gond.
Annyi, h mi leszereltük az első lábtartót, így még az sem volt útban, az összerakás meg pikk-pakk megvolt.
Hali! Mi most raktunk fel dobot SV-re (Finster). Én a dobbal együtt kaptam az összekötő csövet, vágni pedig, ha a gyári dobot nézed onnan kiindulva a csövön a legelső gyári hegesztési varrat fölött pár cm-re kellett. Mindenképpen hívd föl a Raptorékat és kérdezz rá az összekötő csőre (Asszem ők nem adják alapárban + pár ezer pénz, legalábbis nekem ezt mondták mikor felhívtam őket) Mellékelek 1 képet ahol piros körrel jelöltem a vágás helyét.
Sok sikert hozzá!
Szeva! Érdeklődnék hogy a 650eseken a kipufogót hogyan lehet feltenni?Mit kell szétvégni vagy kanyarcsővel eggyütt kell rendelni? És miylen árba lenne egy raptor dob rá! Előre is köszi!
**szombamá sose lesz tavasz!