Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jjjja itt is szakadt ma egy picit
**szombamá sose lesz tavasz!
Hull a hó és hózik-zik-zik.... K*rva hideg van
Mi ez a pangás? Mindenki téli álmot alszik?
Akkor egyenlőre tárgytalan, mert nekem is nem várt csekkem érkezett :(
A 3-4. kép csak szemléltetés, hogy hogyan van a motoromon. A képen látható 4 indexről van szó, ami még nem volt motoron!
Hello! Olyan fekete cuccosom nincs sajnos hozzá, de sztem nem nehéz kivágni oda két ilyen alátétszerűséget, mint ami nálam van.
Csak ki lettek bontva, az egyikről leesett a saru az egyik száráról, de sztem ez nem nagy probléma, esetleg egy sarut kell venni.
Csináltam képeket!
Ha érdekel, írj!
Hali! Engem érdekel, ha el tudom tüntetni a nagy lyukat a fejidomról. Vagy azt a fekete cuccost adod hozzá :) ?
Sziasztok!

Van 4 darab új ledes mini indexem eladó sürgősen, pénzhiány miatt
Ha kell teszek fel képet, addig itt egy a mocin.

Hasonlót a neten legolcsóbban 5,5-8ezer körül találtam/darab.

A 4 darab ára 14000 Forint!
Ez mondjuk tényleg erős , én májustól szezonvégig tettem bele 8000-et a vasba
Ja 2001-es 18e km-rel... Ne röhögtessük már egymást...
Miért adják el ennyien az 1-2-3 éves SV-jüket? Bajotok van vele, vagy kinövitek, egyéb?
Sziasztok!

Eladó a motorom:
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
5kilo+regdij?

Nem tom, olaszbol csak a teszta jo. Sokan szidjak az olaszbol behozott vasakat!
Azert az a 18ekm nekem erdekes. Nem nagyon motoroztam sokat az en motorommal, de 2,5 szezon alatt 20ekm tettem bele es nem 18at 5-6 szezon alatt nekem kicsit keves ez a szam!
2001-es sv650 18000km. olaszországból
Igazabol nem kell semmire sem odafigyelned. Nem nagyon van gyari hibaja, vagy gyakori ami kijohet esetleg.Allapotot kell nezni. kmt Ha szabad erdeklodnom milyet veszel, mennyiert? Ha meg nincs meg a tokeletes akkor itt egy link! sv 650
Amúgy nem nagy cucc, én is féltem, h szétbarmolunk valamit a vágással, de nem volt gond.
Annyi, h mi leszereltük az első lábtartót, így még az sem volt útban, az összerakás meg pikk-pakk megvolt.
Egy picit olcsóbb, meer volt még némi téli kedvezmény.
Köszi, a szomszédok is szeretik
Köszi! Majd valahogy megoldom remélem! Megnéztem a vididet jó hangja van! 52e volt? Mert néztem árlistát!
Hali! Mi most raktunk fel dobot SV-re (Finster). Én a dobbal együtt kaptam az összekötő csövet, vágni pedig, ha a gyári dobot nézed onnan kiindulva a csövön a legelső gyári hegesztési varrat fölött pár cm-re kellett. Mindenképpen hívd föl a Raptorékat és kérdezz rá az összekötő csőre (Asszem ők nem adják alapárban + pár ezer pénz, legalábbis nekem ezt mondták mikor felhívtam őket) Mellékelek 1 képet ahol piros körrel jelöltem a vágás helyét.
Sok sikert hozzá!
Szeva! Érdeklődnék hogy a 650eseken a kipufogót hogyan lehet feltenni?Mit kell szétvégni vagy kanyarcsővel eggyütt kell rendelni? És miylen árba lenne egy raptor dob rá! Előre is köszi!
Felkerült a felnicsík.... hát elég snassz, de van rajt.... ennyi
Vedd meg az enyimet árulom és akkor nem kell semmire figyelni csak tankolni!
az előző üzenethez kapcsolódva: most készülök vásárolni 1 sv 650. mire figyeljek?
helló!

érdekelne kinek mi a véleménye a 2001 suzuki sv 650-ről. köszi
nem én csináltama képet, hanem egy haver csaj: kék: sv650s, ezüst: sv1000s