hát én is szeretnék új gumikat a gépre.ki is néztem egy melyik tetszene:contiroadattack.azt mondják jó gumik,pályára nem valók(ami nem baj nekem)viszont közútra szárazban esőben is jók.valaki próbálta már?
Mintha láttam volna a bótban gumit.Csak fel kéne pattintani.
Szombaton láttam hogy esőben álldogál szegény sárga a kirakat előtt.na mondom nem birt magával.
Én most jöttem meg a szokásos péceli tesztről.Isaszeg felé még mindíg jó az út.
Valszeg arra fogok járni melóba.
Hűtés jó nem ugrál az alapjárat minden fasza.Még talán picit magas is mert 1500 on pöfögött.
Hátőőőő van ilyen opció, a suzukinál egy csavaron múlik, a gázkart nem lehet nyélig elfordítani! De le is lehet ezeket papírozni 25 kW-ra! DE EZT CSAK MESÉLTÉK!
Sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem, vagyis pontosabban az egyik haveromnak. Ak-s jogsija van, és vett magának egy SV650S-t...
Tudtok valamit arról a dologról, hogy legálisan le lehet folytatni a gépet 25kw-ra? Ha igen hol és mennyiért? Ha vki hallott ilyesmiről, megköszönném ha megírná..
Vegulis hamar meg lehet rola allapitani, ha szemlyesen megnezi az ember....Ami biztos: gumik a gyariak vannak rajta, kipufogo konyok nincs megmattulva. Fekek allapota is arulkodo lehet. Egy ilyen motornal, ha tenyleg ennyit ment, szinte minden kopo alkatresz kopasmentes szerintem...
Nekem N-es van és 120-130ig semmiféle gondot nem okoz a szél, utána kezdődik minden szerintem. 150 még-még elviselhető, onnantól feladat! Én raktam egy kis plexit a motorra és kitolódtak a határok 30km/h-val, szóval most 150ig semmiféle problémát nem okoz a menet. Az a baj, ha abszolút semmi plexi nincs akkor telibe a tested fogja meg az összes szelet és mivel N-es ezen kb pont függőleegsen ülsz szóval te vagy maga a legnagyobb légellenállás.
Szombaton láttam hogy esőben álldogál szegény sárga a kirakat előtt.na mondom nem birt magával.
Én most jöttem meg a szokásos péceli tesztről.Isaszeg felé még mindíg jó az út.
Valszeg arra fogok járni melóba.
Hűtés jó nem ugrál az alapjárat minden fasza.Még talán picit magas is mert 1500 on pöfögött.
Reméljük tartja magát ez a fasza idöcske...
De hamarosan indul a próbakör.
Tudtok valamit arról a dologról, hogy legálisan le lehet folytatni a gépet 25kw-ra? Ha igen hol és mennyiért? Ha vki hallott ilyesmiről, megköszönném ha megírná..
_-3645398
U.i.: Az SV-m eladó