Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha új akkor a roadsmart sem rossz.A motorrevő túrasport szekciójában majdnem a PR2 szintje volt.Vagy egy sportattack a maga 31eFt os hátsó árával.Már 160-asban.
áh, ez túl nagy választék...

maradok a használtnál...Nem ismerem ezeket csak a 220-at ami egy rakás szar.A qualifier tuti nem 14...a többi meg kitudja...
D209,D218,az se mindegy hogy GP vagy mi stb.

link
Van.D207,D208.
van több féle sportmax?
Melyik sportmax?
skacok, döntenem kéne.

erre kaptam ajánlatot:

14ropiért új dunlop sportmax vagy bridgestone bt20

megéri ennyiért?Sanyi mit mondasz?
Veszprém felé megyünk és elvileg sok megállót nem szeretnék beiktatni így szerintem mivel 10:00 lenne a tervezett indulás kb legrosszabb esetben is délre lent lehetünk!
Hogy tervezitek,kb mikor értek almádiba?Vagy jól emlékszem Veszprémnek jöttök,mert akkor ott csatlakoznék.
Megyünk mi még felétek is! Vagy ha neked ok akkor majd egy Mátra! Az azért már közelebb van!
nekem kisvárdáról-BPre eljutni már eleve egy túra, az a baj naon messze vagytok...
Ámbörök!

Van egy pár eladó kipufogóm apriliára de egy kis műszaki érzékkel át lehet faragni dupla dobos sv-re is.
Akit érdekel ne fogja vissza magát
Az ára nem olcsó de a bolti árnál kedvezőbb..
Tel:30/9089573
Elviekben hozhatnék én is de mivel még nem ült motoron az új lányzó így nem biztos, hogy 200-300 km hátsóüléssel kellene nyitni!
Nekem meg keplekeny a dolog, kb azon a hetvegen derul ki....
Viszont asszony is jonne, nem tudom masok hoznak e part?
Nöm.
Senki sem motorozik csak én?
19.-e esélytelen mert hétköznap de lehet a szombati vagy vasárnapira kinézek.
Túra névsor? Írunk?
Jaja! 19-én ott! De elötte 15-én túra!
19, 20, 21 nézd
Ok, akkor simat veszek .
Koszi szepen, hogy utananeztel
Roadattack ügyben annyit tudtam meg amit már eddig is tudtam ,vagyis az utolsó betűjelzés egyes tipusok speciális igényeire kifejlesztett gumi.A tipus listában jelölik ,hogy melyik variációt ajánlják ,SV-khez a simát irja a katalógus.
Uhh, 19-én lesz? A pi....ba elfelejtettem, pedig akarok menni, majd valahogy megoldom
jön majd vki a hungexpo motorkiállításra 19.-én?
Köszi,kb 25km re van kut csak azért kérdeztem, oda akkor valószínü eljutok..
Hát én 40 környékén szoktam még elmenni vele ,de a saját tapasztalat a döntő.Az sem mindegy hogy autópályán vagy a Bp-i belvárosban vagy éppen.