Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He-He már alig várom hogy meg legyen a jogsi meg a sv 650-em fel akarom idomozni teljesen. aztán majd remélem találkozok minden sv kedvelövel a forumbol.
Álló helyzetben persze.
valaki már leírta itt a fórumba 1-szer: "az élet 6000 fölött kezdődik".Azért kell az a 6000-es fordulat hogy frankón menjen.
hát 6-odikba 3000-től azért nem annyira húz
Sok a duma.
Ha egy király hangú erőgép kell, akkor SV-t vegyél. Megéri
Ha fel akarod ajánlani a szerveidet más, rászoruló embereknek akkor a sor4 és 120 lóerő fölötti gépet ajánlom.
Szeva Szilárd.Lehet,hogy csak 72le a kis SV,viszont nyomatékban pont annyit tud,mint egy gixer600.Meg fogsz lepödni milyet tol már 3000-töl a 650-es.Nagy filing a V2.A hangrol meg már ne is beszéljünk.Üdv.
Naná hogy jó lesz.A kocsim jelesül 80 paci.A motor is majdnem annyi.Nekem elég.Egyenlőre.Jóval többet tud a motor mint én.
Én sem akarok száguldozni mert nem is vagyok az a típus de szeretek jokat motorozni meg mivel kezdö vagyok valamien szinten ezért ez a motor nagyon is megfelelö lene
Bár az lehet SV-vel is.Igaz én inkább stresszmentesen szeretnék kocogni.
Hát itt ennél a blokknál a hangsúly az alacsony fordulaton leadott nyomaték volt a lényeg.Ha a papíron nagy lóerő a vágyad de pirosnál kupung kivág bőgő motorral startolt szeretnél inkább keress egy sradot asszem.Jók azok is.
Szia igazad van azért is néztem ki a Suzuki sv 650 est.Én csak hasonlitás kápen montam auzt a 72 loeröt mert a töbi 600-650-es társa több pacival rendelkezik. Van egy dr 350-em meg fater 501 fe Husabergjét szoktam hajtani
Az sv-n 15e volt a gyári michelinbe és még volt benne szerintem vagy 5ekm..Persze az egy keményebb túragumi és nagyban függ a felhasználó kvalitásaitól is..
En se nagyon fogyasztom a gumit...foleg nem evente....Szerintem 100-ezrekkel nem kulonbozik a teljesitmeny miatt a koltseg...
Nem tudom de én nem tudok elhasználni egy év alatt egy gumát..Persze függ attól,hogy ki mennyit megy vele..A súly/telj adót leírtam már,a kötelezőm meg 4300ft.Ezen kívűl nem nagyon költök rá..Persze most más mert olajcsere van meg kötelező szervíz de ezt az sv-n is megcsinálja aki azzal megy.
Merre laksz? Mert Budakalászon tudok egyet!
Tudja a fene itt a sportmotoron az apróban a ruhaklinika.Nekem nem csak szimplán a hossz a gond hanem hogy a térdvédő zeb van nagyon lenn.A derékmérethez kapcsolódó lábhosszal van problem.Túl nagy a körkerület.
Majd rájuk telefonálok.A tied valszeg cölöpé de az én nacim nem bőr hanem farmer annyit azé nem ér hogy bevállaljak két ceglédet.
De lehet az lesz belőle.
Nekem is le kellene kapatni vagy 10cm-t a gatyó szárából, mert nagyon gyűrődik a csimmába. Címem nekem is van ( Cegléd, itt kaptam ), csak eléggé messze van és 2x kell menni. Nem lehetne megosztani a dolgot valahogy? Vagy a te címed is tud olyat mint az én címem?
Nem is rossz.Jól választok én he.
Nem hinném!
Van olyan hely hogy Vanucci?
Mert akkor elmegyek oda oszt rárakom az ülésre a seggem.Csak hogy neked legyen igazad.
Hát ez fáj!
Elutaztál Vanucciba? Én a kertünkben teszem rá a valagam!

(Bocsi xar poén volt)
Há én, ki más.Vanucciban teszem a seggem az ülésre.
most akkor ki a divatozós? :)