Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőő a kis smile-k alatt a linkre kattintva majd leokézva be tod úgy is rakni akkor megnyitható lesz.
Sziasztok!
Ez a 2010-es minta SV http://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank">link
Emlékszel a tegnapi motormelegítéses szövegre Tsanyitól? Na maszkkal együtt értendő a 60 fok elérése!
Kinézet az ott van.Pláne hogy ami nekem van az két szemnyílásos.Feldobtam a matt feka sisakhoz állvédő nélkül egy napszemcsit és pont rendőrségi kommandósnak néztem ki.De mire felvettem nem nyomott és kiláttam meguntam az életem a sisak fel/le től.
100 ló? Én meg trolibusz vagyok! max 80, de ha beméreted akkor majd rájössz, hogy a gyári 72-is necces lesz!
Vicces a tulaj.100 paci egy 650-től csippel és dobbal.Röhög a májam.Én vigyáznék a tulajjal.Max 10% ot dob max.Az 80 nem 100.
Tény, hogy jobban párásodik, de a menetszél letolja, ha jó a sisak szellőzése! Meg olyan jó kis Torockais ábrázata van az embernek, ha leveszi a sisakot és csak a maszk van rajta!

A kép illusztráció!
Ma megneztem itt egy motort, nem volt valami sok helyen hirdetve.
Kek 650S, 2004-es, 25e km (vagy valamennyi :)), Raptor dob es chip tuning.
Az ara 750e Ft.

Megneztem es amennyire ertek a technikahoz, szemre nem volt baja.

Holnap kirpobalom, mert a tulaj mondta, hogy lemerult az allasban az akksi, de vesz ujat.
Aztan megy szerelohoz atnezetni.
Allitolag az utolso ket evben alig ment vele.

Ami zavar az a sportbod ES a chip.
Mondta, hogy 100 loero, erre en azt kerdeztem, hogy hol tudjak kiszedni :D
Nem akartak hinni a fuluknek.
Szoval a joeg tudja, hogy mennyire hajtotta :(
Fortéllyal és csellel! A papír sok mindent elbír! A pénztárca már nem! A Teljesítmény adó suck! Meg az ex nejem (az a drága, hogy rohadna meg) csak korlátozottat tudott lerakni és miatta lett első forgalomba helyezéskor butára kérve a forgalmi! De most már más motorját akarja felborítani szerencsére! Erre rá sem ülhetett! Még jó mert megbutult volna a gép!
Hát nekem nem fér el a nagy fejem tőle a sisakban.És mindig ha felhúzom össze-vissza nyúlik majd eltakarja a látómezőmet,nomeg nyomja az orrom pussz jobban párásodik a sisak vagy 5x.
A sisakmaszk szerintem nyáron is jó dolog, nem lesz az izzadságtól és a hajtól csupa redva a sisdak! Bár tiszta gyerek vagyok, csak azért mégis koszolódik a sisak!
Hogy lesz az ekkora észvesztő teljesítménnyel 228-KM/h?
Van bizony 25 kW-os de nem eladó! Még nem!
néztem már azt is.bár arról még kevesebbet lehet tudni
Most is ugyanaz a helyzet.Első forgalomba helyezéskor lehet amúgy nem.
Bár van a piacon 25 kw-os is csak keresni kell.
én kérdeztem suzuki kereskedést szombathelyen ott azt mondták, hogy ők csak új motor vásárlásakor tudják megcsinálni használt motornál nem, pedig tőlük vettem volna használtat. ez 2008-ban volt.
2000-es évjárat 24Ekm van a motorba, de az órába csak 21E Erről bővebben majd telefonon, bár nem titok... Ebknt fenn van használtauto.hu-n is 650ezeré
elvileg ingyé postázzák, de ha addig nem dobják postára, megkereslek
Van már új road attack is a II-es jelzésű, az picit drágább lett mint a régi
17.-én ugyis megyek.
én még mindig várom a sisakom a lajosból..
Ha messzebb mentem volna én is beöltözöm jegesmedvének de 30 KM re nem küzdöttem meg le kellett a bőrkabátot tesztelni mivel télen vettem.Így maradt ez.Egy vesevédő még kelleni fog de azt majd a lajosban márciusra beütemezem.
én lehet kicsit túlöltöztem, bőrruhát még nem mertem bevállalni kordura termobéléssel, sisakmaszk is játszott
én is néztem,60e meglenne az első hátsó.plussz a cégem még el is tudná számolni az áfát igaz a számlán teherautó gumi lenne
Na hallod.Igaz kevés volt de már birtam sima famerban/bőrkabátban is.