Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a majom kurva vicces ám.

De a dob meg szííííííp lett.
ÚJJÁSZÜLETETT A DOBOM, IDÉN IS VELEhttp://www.sportmotor.hu/motor... JÖN MINDENHOVÁ
Melyikre?
igen, tuti, hogy kevesebbet bír ki, valószínűleg az én tudásomhoz elég lenne egy sportgumi is, bár a conti párszor rámhozta a frászt még mikor az volt elöl
Hát ha a 208-as elöl birt 9e körül akkor az tuti nem fog annyit.
én tavaly még elég óvatosan mentem vele... kanyarban... így nem tapasztaltam,hogy csúszott volna... mondjuk nem is nagyon tom mit kezdenék ha el kezdene csúszni
Ja azt látom.Plexi, napfényre sötétedik.Mint a szemüvegek.
Tavaj egy d 209 gp volt fennt, most Brian jóvoltából d 211 gp lesz, csak nincs szabad körforgalom, nem baj, majd lezárok egyet
Micsodába? Hüle vagyok na, nem értek ín a zillesmikhö
Hát a D208-as nem volt egy nagy szám.
Jó a sport attac is , én szövetig koptattam egyet, és pályán is jól tartotta magát , most a race attac jön, abból is a street (hátul, elöl szigorúan dunlop )
Kár.Kitavaszodik és beinvesztálok egy potokromatikus plexibe.
Még nem!
Remélem sötét a plexi.
Oké,majd kereslek mail-ben.Amit megadtál arra azt írja a kiszolgáló nem található
naná!
Nem!
Zene TV-t!
Sisakban?
Mentem ma vagy 20kmert a motorral nagyon jó volt meg beállítottam az alapjáratot.Mostmár minden oké
a mónikasót?.....mert azt megérteném, hogy bőrben nézed..
Nem bírtam magammal! Mint egy hülyegyerek beöltöztem full szerkóban és úgy néztem a TV-t!
Az sem rossz bar nem volt szerencsem hozza.Most neztem a strasszguminal olcsobb picit mint a roadattack.
Írj mailt vagy hívj...
Itt fent van minden elérhetőségem: www.motoralaktresz.eu