Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zért elfogadnám kapásból, tavaj májusban, egy pályaoktatáson a pancsin volt egy tripla, feketében, és élőben ezerszer jobban néz ki, mint képen, képen olyan, mintha valami nyomi lenne, de a dupla lámpa is jól áll rajta, de mondom , élőben
Nem értek franciául de hugom lefordította.Az ujságíró manusnak is bejött.
Hidd el ez így jó.Öcsém nem szereti a motort.Ránézett és aszondta ez kellene.
Én ránéztm és nekem is bejön.Megosztó tipus van akinek nagyon bejön van akinek nem.
Na tessék, mondom én, hogy homokozós-várépítős vödör
Na ne mááár...
Olyan mintha törött lett volna és nem kaptak volna rá egy normál méretű vödröt, csak olyan OBI-s óvodás homokozó kis izét...
Legyen egy, de az olyan
Ohh, pardon, nem akartam senkit csúfolni, csak hirtelen ez jutott eszembe. Céép a tripla, bár nekem a seggen nem jön be. Exemnek is Triumpfja volt... bár az bugyi volt
Nem gülüszemű.Karakteres.Nem csúfolni a jövendőbelimet.
Jah, hogy ilyen gülüszemű.... nem rossz
Nem olyan jó gyors brutál kisvödör.
Olyan homokozós kisvödör?
Ottani az oktatóm.
Veresegyház az faja.
Két kisvödör egy ET fejidomkával.
Szevasztok azt szeretném kéérdezni hogy ha beindtom a motort az alapjárat 1400 de 30 fok felett csak 1000 az akkor kevés igaz.
Egy Ceglédet. A másikat megoldom én. Tudod, nem testvériesen osztozunk rajt' hanem fele-fele.
Nekem is az a baj. Ugyan nem a kerületem a probléma, bár egyre inkább az is, hanem a kurta lábak. Valószínűleg a sok lovagolás miatt. Már amit ősapáim elkövettek anno, mert én eléggé hadi(négy)lábon állok a lóval. Vagy ha már ló akkor az legyen 6 tucat. Igaz kétkeréken sem vagyok nagy ügető, inkább csak ugató..

Budy: Veresegyház. A Megyeri hídon át nem nagy távolság, ha jól tudom és képben vagyok.
nekem a fejidom egy motoron se tetszik.
vagy legyen naked, vödörlámpával (esetleg két kisvödörrel), vagy fullidomos verseny design.
z.
Ha egy fel evvel ezelott hirdeted racsaptam volna a DR-re .
Nekem csővázas és fejidomos van. Nekem tetszik mindegyik SV.
Báááár... Nem sok olyan SV-t láttam mint amilyen az enyém.
Ritkaság és drágaság
Körlámpás csak a csővázasba szép szerintem. A csővázas S-es az nekem nagyon csúnyának tűnik. 2003 utániba meg pont fordítva, ott az S-es szebb, de természetesen semmi + idom. Az a legszebb ha egy motoron látszik az aluminium hegegsztés és a blokk
a gyári idom nagyon drága a pálya idom meg..a fene tudja láttam már és nem mindenhol passzol igazán.A hasidomom is pályaidom darab,de az sem az igazi.Mindegy nekem jó
Most megkötöttem a biztosításomat az Unionnál én 25E ft az éves díja balaesetbiztosítással együtt, különben csak 20 lett volna. 5E ftot úgydöntöttem megér ez, mert kórházi napi díjra pl 8E ftot fizet ami egész jó.
Pedig a körlámpás az igazi.
mindenki fel akarja idomozni először.Aztán már mégsem..