Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bukókeretet látott már vki 650esen?
Őőőőő direkt nem mondok márkát mert ez kinek a pap kinek a paplan esete.Túl sok külömbség normál használat melett nem hiszem hogy van a különböző márkák közt.Én repsolt lötyböltem bele elsőre.De mivel annyian esküsznek a motulra kipróbálom.De szerintem sok külömbséget mint fakezű nem fogok érezni.
Én is act-evo 10-40-et használok,de hallom most sokan esküsznek a motulra
érteni.akkor lehet csak a vezetésemmel van gond
Amugy sem árt visszavenni
De talán átnézetem az a biztos
Nekem a szervíz rakta bele még a garancia időben..Gondoltam ők tudják mit csinálnak..Mikor lejárt a szervízintervallum akkor már motul 5100 kerűlt bele de arról már nincs információm mennyit evett azzal..
Mivel én nyugodt mondhatni nagytatásan mászkálok 10w-40-est rakok bele ez általában jó.A vékonyabb olaj a versenyzősebb alkatoknak jó de abból le is fog csúszni több a torkán.
Milyen olajat ajánlotok még?
Pályázás még nem volt,de eléggé őrült módon mentem vele...
Hát az nem sok sv-snek jött be eddig.Masszív pályázósoknál eszik sok olajat.
Nekem anno actevoból szinte ugyanannyi jött le mint amennyi belement..
Az cumi .Az enyém semmit sem eszik,igaz nem is nyelelem.
castrol aktevo 4t vel ment,probáljak vmi mást esetleg vagy nézessem meg a vasat?
Én méretnék szervízben egy kompressziót a hengerekben de a legjobb egy veszteségmérés nem nagy ügy pénzben de kiszárhatja a kopást mind a henger/dugónál mind a szelepszáraknál a veszteségmérés.Ha az jó akkor valamelyik tömítésnél folyhat el.
az fasza...mondjuk nem sürün néztem a szintet csak arra lettem figyelmes amikor néztem,hogy semmi sem látszodott még az alján sem...
Hát ez a 2-3 liter sok nagyon ott valami gáz van.Talán 1,5-2 decit töltöttem után 5e alatt.De van akinek ugyanannyi jön le belőle amit beleraktak.
kb 4 ezret mehettem vele....
hány km alatt?Egyébként valamennyi olajfogyasztás normális.
Üdv!
sv-k be milyen olajat célszerü tenni?Nekem mintha kicsit sokat enne olajbol,ez igy van rendjén,vagy vami problem lehet az enyémmel?
Mult nyáron 2-3 litert simán elzabált
650-es pályabubusok figyelmébe:
SV 650S-re való 525ZVM2 Gold lánc raktáron maradt very akciósan eladó. Ez a legerősebb 525-ös lánc a piacon.
35.000Ft helyett most csak 25.000Ft! 1db!
Noproblem :)
jogos,észre se vettem
Mert mondjuk www.motoralkatresz.eu :) Elírás...
Erre:www.motoralaktresz.eu
Azt írja :probléma az oldal betöltése közben
azt írja az oldal nem található,így nem tudom megnézni
Sziasztok van egy pár elado aproságom 2003-tol sv-hez komplett farokidom aksitartoval elsö hátso ülésel kék szinü idomokal elsö hátso lábtartok komplett gyári kipufogorendszer hátso lengövilla központi teloval fékmunkahengerek also felsö+egy felsö Brembo radiális 19x20-as Tel:06-20-9-828-560
Zsir lett a dob...