Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elírtam sportattack... bocsi
Oké,annyiért tényleg érdekelne!
Nekem a raceattackot még nem sikerült kihozni a sodrából sosem.
Így nem rosz gumi bár sokat nem fogsz futni rajta.10e alatt lehet a futása neki.
Bár csak egy lepályázotthoz volt szerencsém.
én a contiraceattack-ot néztem ki most párban 51ért, csak a gyáriak szinte újak rajta kidobni nem fogom
igen, elöl legyen kissé tapadósabb mint hátul és úgy jó.....nekem több típus és azon belül is különböző keverékek összerakva és nem volt gondom velük.....nyilván ha pályázol jobban oda kell figyelni, de utcán ez csak sznobizmus....
Érdemes de a biztonság miatt az elsőt még érdemesebb.120-as sportgumiból meg van annyi olcsón hogy nem árt belefeccölni.Pláne az alkatrészárak miatt.
tom h neked ez eladó, de szted/tetek érdemes kicserélni csak a hátsót? jelenleg a gyári van fent és kipróbálnék egy másikat
Okay ;)
Majdnem új. Sokat :)
Na eddig kerestem ... az a 2 nap 4 De már írtam is nekik most.
Köszi
mennyit megy még el az a gumi?
Szia, én azzal vettem a magamét és nem volt rossz, rámegy simán ha ez a vágyad, legfeljebb ha nem tetszik visszacseréled.
2 napja írtam le hol lehet csináltatni olcsón jót.
6-ért viheted :)
Itt debrecenben 10-12 fok és felhős idő volt jellemző..Azért tekertem egy jót és levett a kötelező szervíz jól lóvéval..
Hol találhatok gyári SV650 feliratú matricát csővázasra? Mert mindenhol csak a 2003 utánira találok Kemény 1 db kellene. Csináltatni mennyibe kerül?
de iagzából egy esvéét akaróóók, de zofort
Igen voltam, és nagyon megérte, főleg, hogy épp akkor tesztelt egy Bimotát Bitti, akit elkisért Rossival Ágó is, és ha már ott voltak, ők tartották az elméletet, és így jobban is megismerhettem őket, aztán usgyi ki a pályára, előtte persze guminyomásellenőrzés volt, és 5 instruktorhoz osztottak be minket, ők mutatták, merre van előre, de senkit nem hagytak le, bár a végén asszem az utolsó menetben ki merre látott:D
Utána lévő pályanapon mentem kb akörül, pontos időm nincs de arra saccolom. Viszont most akarok egy Szájer féle köridőmérőt(asszem így hívják az urat) www. generalmechatronics.com - asszem
hóóó?Bazzeg...

Akkor inkább eső!
Mocskosul szar, szemét, hideg, esős, latyakos, ködös, retek.Jövő héten hó 3 napig de 12.-én napsütést és 12 fokot mond a köpönyeg.Így szerintem van remény.
Itt is szakad....
Annak finom a húsa

Otthon milyen az idő?Itt (dajcsland) ritka retek...Eső eső eső és eső...
Köszi de szerintem neki látnia kéne azt hogy is áll ez a frász így nekem is le kéne menni a nadrággal együtt.
Kicsit bonyolult a dolog.
Reményeim szerint márc 15-e előtt közvetlen megyek Cölöpékhez, Pestről. Ha kell esetleg levinni valamit jelezzétek, az Üllőin fel tudom venni.