Nekem a raceattackot még nem sikerült kihozni a sodrából sosem.
Így nem rosz gumi bár sokat nem fogsz futni rajta.10e alatt lehet a futása neki.
Bár csak egy lepályázotthoz volt szerencsém.
igen, elöl legyen kissé tapadósabb mint hátul és úgy jó.....nekem több típus és azon belül is különböző keverékek összerakva és nem volt gondom velük.....nyilván ha pályázol jobban oda kell figyelni, de utcán ez csak sznobizmus....
Igen voltam, és nagyon megérte, főleg, hogy épp akkor tesztelt egy Bimotát Bitti, akit elkisért Rossival Ágó is, és ha már ott voltak, ők tartották az elméletet, és így jobban is megismerhettem őket, aztán usgyi ki a pályára, előtte persze guminyomásellenőrzés volt, és 5 instruktorhoz osztottak be minket, ők mutatták, merre van előre, de senkit nem hagytak le, bár a végén asszem az utolsó menetben ki merre látott:D
Utána lévő pályanapon mentem kb akörül, pontos időm nincs de arra saccolom. Viszont most akarok egy Szájer féle köridőmérőt(asszem így hívják az urat) www. generalmechatronics.com - asszem
Mocskosul szar, szemét, hideg, esős, latyakos, ködös, retek.Jövő héten hó 3 napig de 12.-én napsütést és 12 fokot mond a köpönyeg.Így szerintem van remény.
Így nem rosz gumi bár sokat nem fogsz futni rajta.10e alatt lehet a futása neki.
Bár csak egy lepályázotthoz volt szerencsém.
Köszi
Utána lévő pályanapon mentem kb akörül, pontos időm nincs de arra saccolom. Viszont most akarok egy Szájer féle köridőmérőt(asszem így hívják az urat) www. generalmechatronics.com - asszem
Akkor inkább eső!
Otthon milyen az idő?Itt (dajcsland) ritka retek...Eső eső eső és eső...
Kicsit bonyolult a dolog.