Nem én nem adom el.Naked inyektoros és bugyikék.Nem biztos hogy megyek.Attól függ hogy lesz e kedvem.A család megy.Ha jó idő lesz akkor tekerek egy karikát valahova ha nem barkácsolok.
Vagyogat a motorban.Be kene a rugeszt rakni.tsanyit ko elkapni egy hetvegen.Viszont a mostani nem jo.Onindito ugrik a kucsibol szombaton meg megijesztettek hogy a zold fagyallotol motorhalal es vilagvege lesz ugyhogy ugrik a moccbol az is.Vasarnap meg vagy go debrecen vagy motorolni kene.Igy ha sanyinak jo akkor kovi hetvege elsogumizassal egyutt.
Nemtom pontosan az sv-nél hogy van megoldva de szerintem úgy min a Raptornál...én onnan úgy engedtem le hogy a hűtőről letekertem a kupakot és leraktam a földre egy lavorba..szépen lefolyt az egész...Elvileg neked is van rajta egy fekete cső ami a tágulási tartályban végződik...
Tavaly mar beujitottam egyet...most nem aktualis ...
Szerintem most szezon elejen el fog az menni, meg ahogy lattam Veszprem kornyeki vagy, ott meg van hagyomany a terepmotorozasnak
Mindenesetre dobd be a DR forumba is, hogy elado...
Nekem is van egy rakás csaj akire ránézek és azt mondom, hogy kell nekem, de sajna nem jön el mindegyik velem... Pedig nekik is van (általában) 2 ilyen gülü a fejükön. Még mielőtt beszólnál, nem a pattanásokra gondoltam
Segítségeteket szeretném kérni,valaki tudja, hogy hány km-ként kell cserélni a vezérműláncot ill a lánckereket,láncot?
Csak mert a tulajdonosa mondta nekem, hogy vasarnap jon Debrecenben es osszefuggest erzek :)
"Légy férfi és küzdj a széllel, be húzódj be a műanyag mögé!"
Kiszívom?
Vagy van valami leeresztő lejjebb is?
Szerintem most szezon elejen el fog az menni, meg ahogy lattam Veszprem kornyeki vagy, ott meg van hagyomany a terepmotorozasnak
Mindenesetre dobd be a DR forumba is, hogy elado...