Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én nem adom el.Naked inyektoros és bugyikék.Nem biztos hogy megyek.Attól függ hogy lesz e kedvem.A család megy.Ha jó idő lesz akkor tekerek egy karikát valahova ha nem barkácsolok.
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni,valaki tudja, hogy hány km-ként kell cserélni a vezérműláncot ill a lánckereket,láncot?
A tied az altalam belinkelt elado fekete 650s? :)
Csak mert a tulajdonosa mondta nekem, hogy vasarnap jon Debrecenben es osszefuggest erzek :)
Vagyogat a motorban.Be kene a rugeszt rakni.tsanyit ko elkapni egy hetvegen.Viszont a mostani nem jo.Onindito ugrik a kucsibol szombaton meg megijesztettek hogy a zold fagyallotol motorhalal es vilagvege lesz ugyhogy ugrik a moccbol az is.Vasarnap meg vagy go debrecen vagy motorolni kene.Igy ha sanyinak jo akkor kovi hetvege elsogumizassal egyutt.
első
Milyen telo?
Teló?
Vagy penge arcél mint a pangasius-nak.
Kemény alakr kell hozzá.Mint popeye-nek.
Megint csak magamat tudom idézni!

"Légy férfi és küzdj a széllel, be húzódj be a műanyag mögé!"
Hétvégén ledobom..Majd megpróbálom.
Nemtom pontosan az sv-nél hogy van megoldva de szerintem úgy min a Raptornál...én onnan úgy engedtem le hogy a hűtőről letekertem a kupakot és leraktam a földre egy lavorba..szépen lefolyt az egész...Elvileg neked is van rajta egy fekete cső ami a tágulási tartályban végződik...
Köszi meg probálom ott is.Amugy nekem is marad még egy moci terepre egy Husaberg fe 501
Ha kell gyalog,késsel a kezemben.
Ő a jövendőbelid?Elmész érte Caprira?
én úgy csináltam
Onnan hogy kapom le?
Kiszívom?
a tágulási tartályból nem, de amúgy jah, érdemes kicsit megdönteni
Látom voltál a pringen oktatáson.Jó volt,megérte elmenni?Ott mentél 2:30-at?
A fagyállót a vízpumpaházon lévő csavaron át le tudom ereszteni maradéktalanul?
Vagy van valami leeresztő lejjebb is?
Tavaly mar beujitottam egyet...most nem aktualis ...
Szerintem most szezon elejen el fog az menni, meg ahogy lattam Veszprem kornyeki vagy, ott meg van hagyomany a terepmotorozasnak
Mindenesetre dobd be a DR forumba is, hogy elado...
Nem arra gondoltam volna, de most hogy így mondod.... amúgy holnap péntek, és azért vagyok ilyen zizi (jó kifogás, mi? mintha anélkül nem lennék az)
Ha valaha lesz valahol tesztnap.Én leszek az első a sorban az fix.
Szia még most is elado a Dr ha valakit érdekel
Nekem is van egy rakás csaj akire ránézek és azt mondom, hogy kell nekem, de sajna nem jön el mindegyik velem... Pedig nekik is van (általában) 2 ilyen gülü a fejükön. Még mielőtt beszólnál, nem a pattanásokra gondoltam