Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk bevallottan 60k nem kevés.
szerintem nem rossz vétel,főleg ha a doboz meg a kipu is marad rajta.
Udv mindenkinek!

Mostansag akarok SV 650 S-t venni es erdekel, hogy ismeri-e valaki ezt a darabot?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzu
ki_sv650s-3361328

Jelenleg 600.000Ft-ig vagyok fizeto kepes, de ezt az osszeget inkabb csak 2-3 honap mulva tudnam letenni, erre viszont kb pont fillerre megvan a penzt.

Elmeletileg hetfon megyek megnezni es szervizben megvizsgaltatni, de kivancsi vagyok, hatha ismeritek es tudok meselni rola.

Amennyiben valakinem van elado motorja ebben az ar kategoriaban, az nyugodtan szoljon, mar elkoteleztem magam a tipus mellett, csak egy megfelelo darabot varok.
Szerintem nem.Már az inyektoroson is necces mert behúzza a felni a peremét.De felkeresel egy gumist pár ezerért felpattint egy döglött 180-ast és ha megfelel mehet rá az új 180-as.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a régi SV-re rakott e már fel valaki 180-asgumát,mert felni szerint (m17x4.50) csak 160as való rá.Azt tudom hogy a 2003as már felveszi a 180ast mert az m17x5.50-es!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Mi is megyünk valamelyik lánnyal 15.-én illetve ha lenne rider motorral együtt akkor többel is.
Mennyi km van a k&n-ben?
20/3745144
Hali!

Pár cucc, mi érdekelhet titeket ;)

SV 1000 k&n sportlégszűrő 10e
Sv 1000 kuplungmunkahenger 10e
Ezek bontani nem szoktak? Most nézem van ott egy 650-es és 1000-es raptor türhető sérülésekkel..
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagi
va/cagiva_raptor-3638490
http://www.hasznaltauto.hu/mot
or/cagiva/cagiva_raptor-3599047
Szerintem egyben sokat kérnek értük így kinti papírral
Én is erre tippelek.Szerencsés esetben lehet picit alkudni és a crom száron kívúl más gond nincs vele.Nem szerencsésben beletenyerel az ember.
Forgalomba se perc alatt be lehet rakni kevés pénzért ha műkszik.KB 200 papírozva ha csak a csövek sérültek.De nem tuti.
könyököt
Saccra nem kapott ez akkorát így kép alapján...abból gondolom hogy nem érte a leömlőket sem a kerék...ez valami kis sebességnél-30-40 megtolhatott egy álló kocsit
Ha nem lennék pénztelen és nem lenne motorom még az is lehet érdekelne.Bütykölgetni szeretek.Bár szívni nem.
Igazad van .Teljesen mindegy hogy mien az évjárat ha jo álapotban van és teszi a dolgát.csak nekem a kocka vázas kel és ha jol tudom akor az már innyektoros.Ja és szépa motorod jo álapotban van látszik hogy gondját viselted.
Ugyan az árulja ismerem
ja úgy valahogy mehet a dolog....
Ha már pécsiek akkor ez jobbnak tűnik az árát nézve meg a sérüléseit:link

Bár a vázon múlik ha elment akkor nem éri meg ha nem akkor kép alapján a futóművet rendbetéve nem rossz.
2000, de nem az évjárat számít hanem az állapot. Évjárat miatt cigánykodni akar mindenki, de én nem engedek. Sokan azt hiszik, jobb egy sokkal szarabb motor de legalább 2005ös...
Itthon nincsenek csodák.Kint TK-s motor bagóért fémhulladéknak eladva nálunk meg lessz ebből megkímélt gép eladóban.Bár lehet inkább bontják majd mert a blokkalakatrészek meg a kerekek érnek valamit meg asszem a kipuff sem az olcsó cucc mivel asszem titánból csinálják.
Jó szakik lehetnek Ezt inkább elbonatni kéne...volna is pár cucc ami kéne
Gondolom arra értették ha kell odébb lehet tolni pár métert
Hát ha valamennyire helyre is hozzák ennek pótkerék kell vagy féloldalt kell ülni hogy egyenesen menjen..
Inkább nézegetem a vázamon az Mv agustás feliratot..szegény féltesó motor
Már gondolatban fogtam az isten lábát
Vanyek tetszik a géped .Mien évjáratu
Ezek az RMC-sek itt pécsett, ismerem őket jól (mármint ahol árulják) minden nap elmegyek itt vagy 10x
Enyhén sérült, járóképes!

Végül is megy.Valahova.Csak arra nem ahova akarja az ember.